"המדור" יוצא לחל"ת, ועד להודעה חדשה לא יהיו דיווחים מהקלובו.

מיכי 10

Member
"המדור" יוצא לחל"ת, ועד להודעה חדשה לא יהיו דיווחים מהקלובו.

מי שמעוניינים לדעת מה קורה במועדון, מוזמנים אחר כבוד להגיע אליו בעצמם.
אני יוצאת ל"חופשה ללא תשלום". מי שיבוא לו לדווח, מוזמן לעשות זאת כרצונו.

כמובן שאם יהיו הודעות חשובות או שינויים, אציין אותם בקצרה.
מישיבות ההנהלה, במידה שאשתתף בהן, אמשיך לדווח כנדרש.

DoronModan

New member
את בטוחה?

זכרי שרבים מצפים לדיווחים שלך, ויותר מכך: בזכות הדיווחים רבים מהמבקרים בפורום שאינם אספרנטיסטים, נוכחים לדעת שתנועת האספרנטו חיה וקיימת ואף תוססת.

מיכי 10

Member
אם אני בטוחה?

ממש לא התרשמתי שרבים מצפים לדיווחים שלי. נראה לי שאני סתם משקיעה יותר מדי, ובלי כל קשר לתועלת שבדבר, אשר כלל אינה מוכחת בשטח.

לגבי מבקרים בפורום, שאינם אספרנטיסטים, אין לי אפשרות לדעת, חוץ מפעם ב-... כשפתאום זוכה איזו כותרת שלי בעשרות רבות של צפיות. אבל אני חושבת שזה תלוי איכשהו בדף הבית של "תפוז", אולי.

לי ידוע רק על חבר אחד שאינו אספרנטיסט, אשר נכנס לקרוא לפעמים, לשמחתי. והוא אפילו היה פותר חידות לא קלות באספרנטו!

DoronModan

New member
האמת היא שטוב לקחת חופשה מדי פעם

השקעת הרבה, ואולי תעשי דברים אחרים ומועילים בזמן הזה, ואולי תחזרי בהמשך בכוחות מחודשים...

mucxjo

New member
באנלוגיה הזו למקום עבודה לא קוראים לזה חל"ת ...

למרות שאם התמורה ("תשלום") הוא בעיקר ההנאה שבשיתוף אז גם חופשה כזו יכולה להיות חל"ת...
בכל מקרה כמו שאומרים במקומותינו , רק בריאות הרבה בריאות ובשורות טובות .

מיכי 10

Member
ההגדרות והקיצורים של צה"ל, הם בכל זאת הכי טובים וברורים,

לדעתי.
ותודה, אם כי ההחלטה שלי אינה קשורה לבריאות הגוף.

Eldad S

New member
את יודעת כמה אני אוהב את הדיווחים שלך

אבל... גם פסק זמן מתקבל בברכה לפעמים.
בייחוד כשצריכים אותו.
אז המון תודה בינתיים, ועד לפעם הבאה, ולדווחן או דווחנית הבאה

מיכי 10

Member
ניצול שרשור: האם מישהו מכם,

חוץ מיהושע וּמֵעוֹד חבר שלי למִקלדת, מקבל את המיילים שלי בפונט משתנה, ובאותיות שהופכות באמצע לאותיות "טל ומטר"?
ואם כן, האם למישהו יש הסבר לתופעות כאלה והצעה לתיקונן?

בתודה על תשובות,
מיכל.

שא12

New member
Esperas ĉi helpas vin

בוקר טוב

יש לך בג'ימייל ציור של בורג\גלגל שיניים כזה תלחצי עליו ויופיעו לך האפשרויות לשנות את גודל הכתב וצפיפות העמוד. אם זה לא עובד אז שוב להכנס לציור הבורג ויש שם הגדרות גם שם יש אפשרויות לשלוט על גדלים. בהצלחה אם הג'מייל שלך באנגלית כמו שלי אז הבורג הזה נמצא תחת התמונה שלך וכתובת המייל אם בעברית כנראה בצד השני..
יום נעים

מיכי 10

Member
תודה רבה על העצות הטובות.

אומנם לעניין הזה זה לא עוזר לי, כי הכל נראה תקין גם באזור ההגדרות השונות של ג'ימייל. אבל תודה על כך שהזכרת לי את האפשרות הזאת, להיכנס לשם לבדוק עניינים שונים בדף שלי, שבאמת שכחתי ממנה.

העניין הוא שאצלי בדואר, לא ראיתי וגם לא רואה שום בעיה. גם לא כשאני שולחת לעצמי. אז אולי הבעיה, בסופו של דבר, בדואר של יהושע.

שא12

New member
לטיפול מהיר- יש ללחוץ במקביל על ctrl ו-+ זה יגדיל את האותיות

למעלה