המדור לחיפוש קרובים

רומי 007

New member
המדור לחיפוש קרובים ../images/Emo82.gif

הצעה למתעניינים: מדובר ביוזמה שנוצרה במטבחי בדקות האחרונות, ושמקורה ברצון בשליחת הודעה אישית לאחד/ת ממשתתפי/ות הפורום ואשר אינה נובעת באופן ישיר מנושא שנידון בפורום. בקיצור: הצעתי היא, להקפיץ הודעה משורשרת זו בכל פעם שמחפשים מישהו, וזאת על מנת שלא לפתוח הודעה חדשה בכל פעם ולחטוף על הראש מנועם. חובת השירשור חלה על המדור!

רומי אני כאן ../images/Emo25.gif

עניתי לך בפעם אחרונה שהיתה ב-10.10 האם קיבלת ושלחת לי עוד? עכשיו בדקתי. הותרת אותי סקרנית לגבי הממצא. אשר לי - טחנתי את כל החומר עד דק וזהו - אני מוכנה!!! הטסט מחר ומשום מה כל המתח ירד כבר עכשיו. אולי זה לא טוב? שלומלום אומר שיש לזה גאות ושפל בדיוק כמו בים ויש בזה משהו. אוהבת הרבה

רומי 007

New member
לנילה

לא קיבלתי את המייל משום מה. נסי לשלוח לי שוב, כשיהיה לך כוח?אני מבינה שאת מדברת על טסט ימי? מחזיקה לך אצבעות מה שלא יהיה. תשלחי לי ותאשרי כאן ששלחת? נשיקות

מרב.

New member
הבעיה היא שאת יכולה להקפיץ הודעה

רק 3 ימים מרגע הכתבה. ובעיה נוספת היא שהודעה ללא טקסט לא מקפיצה. למה לא: 1. ליצור קשר ישירות לאימייל עם מי שאת מחפשת? 2. פשוט לעשות "אוף טופיק" להודעה קיימת בדף, כאשר הטקסט שלה מאפשר את זה? בהצלחה במטבח (ימי ימי..) מרב

רומי 007

New member
נו טוב,

ניסיתי ליעל את המערכת אבל היא לא מתמסרת...בכל זאת, מי שמעוניין להשאיר הודעות נסארו לו יומיים וחצי וגם זה משהו. ונילה - קריאה לפני עליה למטוס.

נועם@בת

New member
רעיון מגניב, סתם שרשרת ../images/Emo32.gif

אבל תזכרי שבשביל להקפיץ צריך הודעה שכוללת תוכן של 10 תוים לפחות. ובשקט, בלי שאף אחד ישמע אני אדליף לכם שמתכננים בתפוז לעשות מערכת הודעות פנימית, יענו מכרטיס לכרטיס. לא אמרתי כלום
אבל זה יעלה באיזשהו שלב בקרוב. נועם

ligo

New member
אגב

מישהי בקשר עם דארמה? סתם היא לא כתבה מזמן, פספסתי משהו? לא זכור לי שהיה קולולולו, אבל אם כן אשמח לשמוע

anat eitan

New member
דארמה כתבה לפני כמה ימים שהיא

עוברת לרופא בעפולה. קולולו עוד אין. עד כאן החדשות.

ligo

New member
תודה על העדכון, פספסתי, בקרוב גם

קולולו, כי משנה מקום משנה מזל

נועם@בת

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif טוויטי ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

האם את השארת לי הודעה היום במשיבון? ההודעה היתה ממש ממש לא ברורה, אבל נדמה לי שזאת את, אז תחזרי אלי, כי לא הצלחתי לפענח את מספר הטלפון.
נועם

באבו

New member
הודעה לכולן

היי, איילת עם שמשיה כחלכלת ביקשה למסור לכולן ד"ש חם וגעגועים.
היא חוזרת ב- 3/11, עם מחשב חדש! ובינתיים, שואלת על כולכן, ומוסרת שהיא בסדר. (מצטערת שפתחתי הודעה, אבל ..., איך אני אסרב לכחלחלה המתוקה הזו???(

נועם@בת

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ד"ש וחיבוקים בחזרה

איילת עם שמשיה חכלכלת חזרה לנו כאן. תמסרי לה שמתגעגעים (אבל בכל זאת שרשרתי לכאן
)
נועם

באבו

New member
הבנתי את הרמז.. ../images/Emo8.gif

אבל, טוב עשית.. לפחות ניקית לי את המצפון..

נועם@בת

New member
תשמעו קטע מגניב ../images/Emo3.gif

קראתי עכשיו ראיון עם נעמי שמר. היא חברה באקדמיה ללשון עברית תראו מה היא אומרת: " - תני דוגמה מהישיבה האחרונה. "יש מוזיקאי נפלא משדרות, חיים אוליאל, שהמציא מילה בעברית לכל הפעלולי פה האלה (מדגימה שאגת שמחה מיללת הנהוגה בשמחות אצל המרוקאים): ´צהלולים´. מילה פשוט נפלאה. קיבלנו את זה בתשואות. " מהיום והלאה כבר לא סתם קולולו אלה צהלולים
נועם

מה פתאום לוותר על ה"קולולולולו"?! ../images/Emo46.gif

בתור חצי מרוקאית גאה - אני מוחה!!!
מה זה הלפלפיות הזו? "צהלולים", עאלק...עוד שיכנוז (מלשון "להפוך לאשכנזי") של ביטוי מזרחי! בחיי, תחשבו מה ז´וז´ו חלסטרה (זוכרים?) היה אומר על זה... אני מבקשת להשאר עם ה"קולולולולו" היפה, המוכר והמזרחי ולא להכנע לתכתיבי המערב (ועוד מחיים אוליאל!)! אני מקווה שאתם מבינים, כי הכל נכתב ברוח טובה, אבל מי מאיתנו לא מחכה לקריאת ה"קולולו" של נעם עם כל בשורה חיובית? מי? שתקום... הרבה
סיגל

מיכל ק-ש

New member
איזה יופי, צהלולים זה פשוט מקסים ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

מקווה שבקרוב נשמע פה הרבה צהלולים וקולולואים. אשמח מאוד לצהלל כבר בשבילך! מיכל.

למעלה