"המדור לחיפוש קרובים"

"המדור לחיפוש קרובים"

או למעשה אני מתכוון לפתוח כאן ברשותכם שירשור לחיפוש זמרים שכשחיפשתי עכשיו את התקליט (תקליט, לא דיסק) של מ.ב.ד (פרטים בשירשור אחר) מצאתי כל מיני תקליטים ישנים של כל מיני זמרים שלא שמעתי עליהם מזמן. כל היודע פרטים מתבקש לשרשר. אז מי יודע מה קורה כיום עם ה''ה הבאים : שמעון פרקש מנשה פטמן ארי קליין (איזה קול אדיר שהיה בזמנו לאיש הזה !!!) שמעון קוגל שמואל נוימן כל פרט על הנעדרים הנ"ל יתקבל בברכה ובתודה.

מנשה פטמן...

הוציא סינגל לרדיו שנקרא "בשם השם נעשה ונצליח" ויכול להיות שהוא הוציא גם דיסק.

מתנדב

New member
רעיון מוצלח, אך לפי הכותרת

לא הבנתי מה הייתה כוונתך... אולי כדאי לשנות לכותרת המדור לחיפוש זמרים?

תמיד יש פעם ראשונה ../images/Emo41.gif

אז בפעם הראשונה אני עושה הקפצה כי לא ראיתי מספיק תגובות. או שאולי זה לא נושא מעניין. (או שהצעירים לא שמעו על השמות שהזכרתי).

רק את השמות שלהם...

אני מכיר ולא יותר מזה. ועל מנשה פטמן אמרתי לך, ושמואל נויימן אני מכיר רק את השיר ושיננתם שלו.

אתה כנראה צעיר למדי

כולם היו זמרים פופולאריים כל אחד בתקופה מסויימת. בעיקר לפני 20-25 שנה.

שלוםשלום לך

אבל כנראה שלא הבנת. אני שאלתי על הזמרים שהזכרתי את שמותיהם והם הרבה יותר "קשישים" מ"הינוקות" שהזכרת

לא הייתי מזלזל במנדי...

ורדיגר הוא היה יכול להיות היום אחד מגדולי המוזיקה החסידית לו רצה.

חבל"ז, למנדי יש קול משהו לא רגיל!

קול מרגש ובטעם נפלא וחודר לעומק הנשמה של כל יהודי ויהודי העם דורש שמנדי יחזור לשווק קלטות בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מנדי חזור הביתה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הם חיים וקיימים

הם הוציאו כולם דיסקים בשנה האחרונה ומנדי ורדיגר מפיק וגם שר בהמשוררים.

מתברר שיש יותר ממשורר אחד...

זה מה שאני מבין משתי התגובות האחרונות. ובכל אופן לא זה מה שהתכוון ה"משורר" פותח ה"שירשור" הזה. איפה הנ"לים ההם שהוזכרו בתחילת "שירשור" זה???

למעלה