המדור לחיפוש קרובים

Aldiav

New member
דחוף ביותר לקפטנים של האלפים../images/Emo92.gif

שלום, רציתי לדעת אם נשארו מקומות פנויים בקבוצות הבאות: 1- ריוונדל 2- לות´ריין 3- מירקווד בבקשה תשתדלו לענות לי בהקדם :)

godzy

New member
´מחפש ´תקפטן.

אני מדבר אליך, כן כן אתה. פגשת אותי בדימונקון בסוף הסב השני, למטה במרתפים. אמרת לי להירשם לקבוצה שלך. חבל שלא אמרת לי את שמך או את שם הקבוצה, או כל דרך כל שהיא ליצור אתך קשר. אילן אינגלס 02-6422755 ICQ:91313840 [email protected]

Celeborn

New member
Mirkwood Captain!!! plz contact me

I have a friend that wants 2 get in and I need u 2 talk to him. can u give me your phone number or E-mail????

Varkong

New member
יש מקום בדונלנד.

אם לא תמצע אותו, לך לאתר שלנו ותתרשם.

Celeborn

New member
Help!!!!!!!

Mirkwood captain! talk to my friend ASAP i´m afraid there will be no more room!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

taz512

New member
תתקשר אלי.

טלפון 058784555 קוראים לי נצן ואני סגן שר הצבא של מירקווד תיצור איתי קשר בכל שעות היום והלילה. מקווה שעזרתי.

Aldiav

New member
לא..

שאלתי לפני כמה שעות אם לא מאוחר מדי להירשם וענו לי, אז אני רוצה לדעת אם יש בקבוצות האלה מקומות פנויים :)

את מוזמנת להרשם.

Aldiav , יקירה, את מוזמנת להרשם לכל אחת מהקבוצות שפרטת, רק הזדרזי. אם לה החלטת - רשמי בנוגע לקבוצה - I DONT KNOW, ותשמרי לעצמך את הזכות.

דיקסטר

New member
לותלוריין סגורה

אין אפשרות להרשם לקבוצה הזאת יותר. אני לא יודע איך גורמים לזה להיות ברור גם דרך האתר (מישהו יודע איך? רדגאסט??) - אבל אין לי מקום לעוד אנשים, וגם אין לי אפשרות להכניס אנשים חדשים כל כך מאוחר לפני המשחק.

הפורום הוא מקור מידע

אנא ממך, אל תחפש להתווכח בפורום. הפורום הוא מקור מידע, ולא זירה לויכוחים. והוא מיועד להשאר כזה. אם יש לך בעיות - הפנה אותם בהודעה אישית.

המדור לחיפוש קרובים

מאחר ואני נכשלת בניסיונותי להבהיר שלא כולם נכנסים לפה, שלאנשים יש חיים ולכן לפעמים לוקי זמן עד שיוצרים קשר ושבאופן כללי כדאי להשתמש במסרים האישיים.. אז הנה הריכוז

blacky2

New member
אלפים של לוריין

דבר ראשון אני אלף בלוריין ואני לא קבלתי דף קשר או שום מידע על המפגשים אני מגיע בימי שישי ואפילו התקשרו לברר את האימייל שלי אבל עדיין לא שולחים לי כלום... עוד דבר הוא עניין הקשתות, החנות היחידה שמיצרת קשתות שמתאימות ללרף ב 130 שקל יצרה קשתות שנחטפו עוד באותו היום, אי לכך אין לנו (האלפים בלי הקשתות) שום דבר להשיג קשת במחיר סביר. אני פונה לקפטיין או לשר הצבא ליעוץ, פלאפון או אימייל יהיה טוב..

דיקסטר

New member
אתה? אלף?? בלוריין???

אם אתה אלף בלוריין ואין לי מושג מי אתה (=לך אין מושג מי אני), אז אתה לא ממש אלף בלוריין - רק נרשמת בתור כזה באתר, ויש לך בעיה קלה... (כאן תעזור תגובה של המאסטרים לגבי הקטע הזה - אין לי אפשרות להכניס בנאדם חדש לתוך הקבוצה כל כך מאוחר לפני המשחק). לגבי קשתות, אפשר להשיג קשתות גם דרך קבוצת ריוונדל ב-50 ש"ח לקשת. אלו קשתות במבוק מעוצבות בצורה אלפית - תזמין במרוכז דרך שר הצבא של הקבוצה שלך.

blacky2

New member
למר דיקסטר הנכבד

מר דיקסטר הנכבד, רק לידעך שאני כן יודע מי אתה, הייתי בימי שישי במפגשים בת"א, ואם היתה מקדיש שניה מזמנך לחברי שקראו לך היתה זוכה להכיר אותי. רק למקרה ושמת לב אני הייתי הילד עם הקביים. אני גם מכיר את שר הצבא, בקיצור הבעיה של מקום אין לי, אבל בעיה עם הקשת יש לי, כי לפי מה שהבנתי הקשתות ההם לא משהו.. והרי אנחנו שואפים לטוב ביותר... אז אם יעלה פתרון טוב יותר אשמח אם תידע אותי, גם אם מדובר בסכום כסף של עד 200 שקל...

דיקסטר

New member
אלפי התנצלויות

אבל עדיין אין לי מושג מי אתה. יעזור אם תגיד איך קוראים לך חוץ מבלאקי? אם אתה רשום ברשימות שלי (לא באתר!! - אצלי!!) ויש לך אימייל, אנחנו יודעים שאתה שם ושולחים לך הודעות. אם שר הצבא דאג לך ויש לך מקום (כלומר, הוא דיבר איתי) אין לך מה לדאוג. אם נרשמת רק דרך המחשב ולא דיברת איתי, וגם שר הצבא לא דיבר איתי - יש לך בעיה. די חמורה, כי כולם התחילו כבר לעבוד על דמויות, תחפושות, עיצוב וכו´. אתה מוזמן לנסות להשיג אותי בטלפון - 052-942018

blacky

New member
זאת עוד בעיה

לא רק שאתם לא שולחים לי אימיילים (ובדקתי האימייל שלי נכון), אני מוצא את עצמי מופלה לאעה לעומת חבריי. שר הצבא מתקשר אליהם, ונותן להם תפקידים אבל את הפלאפון שלי אין לו אז הוא לא מתקשר ולא נותן לי כלום. אבל כל זה כבר כנראה לא חשוב, כי נאי עברתי קבוצה לחברים אחרים.

דיקסטר

New member
אם אנחנו לא יודעים מי אתה אתה לא...

שוב, לא אני ולא שר הצבא יודעים מי אתה. את הטלפון שלי נתתי לך, ואת יאיר ומרט אתה יכול לפגוש ברכבת - אתה יכול לגשת אליהם ולדבר איתם. אין לי כוונה לרדוף אחרי אנשים - אם אתה רוצה להיות בפנים, אתה צריך לרצות את זה מספיק לפחות כדי להיות מעודכן במה שקורה - באימייל או בטלפו

yossisegev

New member
זקוק לעזרה בדחיפות!!!

נרשמתי לריוונדל לפני שבועיים ועדיין לא חזרו אליי. מה לעשות??? בבקשה אנו לי לפני שיהיה מאוחר מדי ולא ישאר לי מקום. תודה,יוסי

למעלה