המדור לרישום וקבלה

TinkerBell21

New member
האם אפשר להדפיס את ההמלצות?

הבוסית שלי ענתה על כל השאלות שב"ש שואלים אך הדפיסה את ההמלצה. האם אני יכולה לשלוח אותה?

The Reaper

New member
מגיל 18 לעתודאים או בעלי נסיבות אחרות המונעות שירות צבאי. בחלק מבתי הספר (באר שבע למשל) מי שאינו עתודאי צריך להיות בן 20-21.

ohad60

New member
שאלה על בן-גוריון

האמת שתיים, מישהו יודע מתי אמורים לקבל זימון לראיונות בבא"ש, או לחילופין הודעות דחיה ): ולפי מה שהבנתי אמור להיות קורס קיץ, איך אני מברר את התאריכים שלו?? תודה

eimad

New member
אם אתה רשום לשם ..

אל תדאג... הם ישלחו לך את הכל בזמנו ... אתה לא חייב לדאוג לכלום

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

הראיונות בבאר שבע אמורים להתחיל בסביבות מאי, אז זימונים לראיונות אני מניחה שיתחילו לשלוח אחרי פסח או טיפה יותר מאוחר. קורס הקיץ מתקיים בסביבות אוגוסט אני חושבת. אם תתקבל, כבר ידאגו לעדכן אותך. אושרית.

ohad60

New member
כן אבל

איך אני מברר תאריך קצת יותר מדוייק, אני פשוט מנסה לסדר את זה עם עבודה בקיץ.... במידה ואתקבל כמובן

ohad60

New member
תודה רבה

בטל' הם לא זמינים, (הם בטח לא עובדים בפסח) אבל אני אנסה במייל, אם אני אקבל תשובה אני אפרסם כאן בפורום

dorin276

New member
בעיקרון בחודש שלפני החגים אבל...

בעיקרון קורס הקיץ מתקיים כל שנה בחודש שלפני החגים - זה מה שאמרו ביום הפתוח בב"ש השנה וגם בשנה שעברה. תאריך מדוייק עוד לא אמרו. בכל אופן - אם במקרה תדע על תאריכים מדוייקים, אני בטוחה שהרבה חבר'ה ישמחו אם תכתוב אותם כאן (זה יהיה לעזר רב לכל המתכננים האחרים)... דורין

dorin276

New member
לגבי זימון לראיונות בב"ש ותשובות -

בשנה שעברה הזימון לראיון הראשון בב"ש היה במאי, הראיון הראשון היה בתחילת-אמצע יוני. תשובות על הראיון הראשון התקבלו טלפונית למי שעבר אותו, במהלך השבוע האחרון של יוני. מי שלא עבר נשאר במתח מטורף עד סוף אותו שבוע, בציפייה לטלפון, והודעות הדחיה באינטרנט פורסמו רק אחרי כמה ימים - כשמי שלא עבר כבר יכול להיות בטוח ב-99% שהוא לא עבר. מתסכל.... הראיון השני היה בתחילת יולי. תשובות - בסוף יולי, פחות או יותר. ולסיכום, החל ממאי צריך להיות צמודים לטלפון+נייד ולהקשיב להודעות במשיבונים.

ohad60

New member
../images/Emo5.gifאך החיים בזבל.....

אני רוצה להיות כבר ביולי

rshalit

New member
אולי מישהו יודע..

שלחתי את הקו"ח לב"ש בדואר רשום לפני שבוע- ואני יכול הרי לעקוב אחרי הדואר באינטרנט וכתוב לי שהוא הגיע לב"ש אבל הנמען התבקש בשנית לסור ליח' הדואר ולקבלו- השאלה שלי היא האם זו הייתה טעות לשלוח ברשום ואני צריך לשלוח שוב בדואר רגיל- או מה?

אני חושבת שתיאלץ לחכות עד אחרי החג

אולי תנסה להתקשר לסניף הדואר שאליו הגיעו הקו"ח ולבקש מהם להחזיק את זה אצלם עד שהאוניברסיטה תחזור מהחופשה. במקרה הכי גרוע, זה יחזור אליך ותשלח להם את זה שוב. אושרית.

כמו שאושרית אמרה,

הם לא עובדים בפסח, וזה בדיוק מה שקרה לי בשנה שעברה. הבעיה איתם שגם כשעבר פסח הם לא ניאותו ללכת לאסוף את דברי הדואר, ורק כשהתקשרתי אליהם והזכרתי שמחכה להם דואר זה נאסף. אבל כאן שווה לציין שאין מה לדאוג, יש אנשים שהביאו את ההמלצות והקו"ח ביום הראיון עצמו, והמזכירות פשוט תייקו את זה.

למעלה