המדור של מרים קוץ בידיעות של היום.

XUXA141

New member
המדור של מרים קוץ בידיעות של היום.

היא מספרת שם על טיולים בארץ עם הילדים ועל פעם שהיא לקחה ילדים לצימר וקיבלה תלונה מהאורחים האחרים על זה שהילדים שלהם מרעישים בשבת בשש וחצי בבוקר. היא כמובן תארה את ההפרעה כ"קולות מתוקים" והתרעמה איך החצופים בחדר ליד, ששילמו במיטב כספם על צימר, לא אהבו להתעורר בשש וחצי בבוקר בשבת... והכי יפה, כדי להדגיש את הנקודה, בצורה הכי דמגוגית היא אמרה משהו כמו " כנראה שילדים צריכים להיות שקטים כמו אנה פרנק" ובכך בעצם השוותה את האורחים בצימר , לנאצים רצחניים...

magicgirl1983

New member
אני חייבת לציין

שבהיותי ילדה לא ראיתי בכלל את השעה 6 בבוקר.. למעשה אימא שלי היתה מקליטה לי את התוכניות ששודרו ב-6 בבוקר כמו "בולי" ו"רוני וליטל" כי היא ידעה שזו שעה בילתי סבירה להעיר את הילדה שלה. לעומת זאת האח של החבר שלי מתעורר מאז גיל 5 כל יום ב-6 בבוקר...ואם לא היתה טלוויזיה שהיתה מרעישה אולי היינו שומעים גם את צעקות המלחמה שלו. לגבי אורחים שמבקשים שקט...זה הרי לגיטימי לחלוטין. היא לא לבד בבית שלה היא במקום שמתארחים שם עוד אנשים ויש כאלה שצלילי ילדים צורמים אינם שיא הכייף שלהם או בהגדרת "חופשה נעימה". אבל ככה זה...גם אימא קוף אוהבת את הקוף שלה

מקרה נוסף שהיה לפני כמה שנים

היה איזה כתב של "הארץ" (אני לא זוכרת את שמו) שהתלונן על בית קולנוע שדרש תשלום על ילד בן חודשיים - בנם של אותו כתב ואישתו. הסיפור היה כזה: הכתב ואישתו הגיעו לקולנוע עם הפעוט (כדי לחסוך את הביבי-סיטר), ונדהמו לגלות שבית הקולנוע דורש מהם לרכוש כרטיס עבור הפעוט (אף על פי שברור לכל הצדדים שהפעוט לא ממש יהנה מהסרט). הם ניסו להתוכח ושאלו מה פתאום, ובקולנוע הסבירו שזו דרכם לעודד הורים להשאיר את הפעוטות בבית כשהם באים לקולנוע. הזוג העיתונאי התרגזו מאד ופרסמו מאמר חריף מאד בעניין. האמת, רציתי לשלוח תגובה זועמת, ולשבח את הקולנוע, אבל עוד לפני שהספקתי ראיתי שהתקבלו כבר מספר נכבד של תגובות דומות. מסתבר ש: א. אין גבול לחוצפה של הורים ב. יש במדינה מספר נכבד של אנשים (ואפילו כאלה שרוצים ואוהבים ילדים) שסבורים שיש מקומות שעדיף לא להביא אליהם ילדים, כך שאולי בכל זאת יש לנו תקוה ...

marish

New member
לכן כשאנחנו בוחרים צימר

אנחנו בדרך כלל מוודאים, עד כמה שאפשר, אם הוא מיועד לזוגות או למשפחות, וכמה יחידות נוספות יש בסביבה, ואם הן מיועדות למשפחות. עד עכשיו ההשקעה השתלמה. אני מצטמררת מהמחשבה מה זוגי היקר היה עושה לאותם ילדים רכים, אילו היו מעירים אותו ב-6 בבוקר בשבת.

למעלה