המדינה מופקרת עכשיו בגלל המתנחלים

kobik15

New member
המדינה מופקרת עכשיו בגלל המתנחלים

אין משטרה ברוב חלקי הארץ כי הרוב מרוכז לטפל בטפילים המשיחיים בדרום. הפשע חוגג ודווחה עליה משמעותית ברמת הפשע. אתמול המחבל היהודי רצח 4 בצפון. יתחיל שם בלגן. מי יטפל שם במצב? תאמינו לי, מתנחלים לא יקרים אבל שעולים לנו ביוקר, אתם אחת הטעויות הגדולות ביותר של מדינת ישראל מיום היווסדה. וטעות צריך לתקן.

InfinityX

New member
אווילות של השמאל.

רואים את הבעיה ולא רוצים לפתור אותה. אם כל כך היה אכפת לכם מצדק ושמירה על החוק, הייתם מתנגדים להתנתקות, כי בגללה המדינה תהפוך למדינת פשע. אף אידאולוגיה או ערך ישכחו מלב אדם נחוש, וציבור המתנחלים לא יכנע ולא יוותר.

kobik15

New member
ההתנחלויות הן פשע בהגדרתן

ובפושעים צריך לטפל. ומטפלים.

InfinityX

New member
מעניין

רוצה לבדוק מה רמת הפשע בהתנחלויות ומה רמת הפשע בתל אביב? באותה הזדמנות תבדוק גם מה רמת האלימות, הסמים, האונסים, הדקירות וכו'.

kobik15

New member
ההתנחלויות הן פשע בפני עצמן

תל אביב היא לא פשע.

InfinityX

New member
תל אביב היא פשע בהחלט.

ההתנחלויות לא הוקמו על חשבונם של ערבים. תל אביב כן (שיך מוניס, מכיר?)

kobik15

New member
החלטת האו"ם מכיר???

נראה לי שלתל אביב יש הכרה בין לאומית רחבה יורת מאשר גני טל. לא? אל תדבר איתי בדמגוגיה האידיוטית הזאת. כל פעם שייח מוניס... תמציאו משהו חדש.

InfinityX

New member
אז שיכירו גם ביש"ע. מה ההבדל?

הרי תל אביב היא כבושה, יש"ע לא. כפי שאתה רואה, האו"ם הוא לא בדיוק מה שאמור לקבוע את הצדק פה.

freidis23

New member
אתה מדבר על פשע אקטיבי

התיישבות בשטח לא חוקי היא פשיעה לא פחות חמורה מרצח בעיניים מערביות כלל עולמיות... דיכוי עם כבוש זה פשע לכל דבר. שלטון צבאי על אוכלוסייה אזרחית זה פשע! רצח, גניבה וכאלו יהיו תמיד... מתנחבלים, אני מקווה, יעלמו מהר מאוד

InfinityX

New member
יהיו תמיד בגלל החינוך שלכם.

או חוסר החינוך שלכם. אם תנהיגו חינוך דתי רמת הפשיעות תשאף לאפס. אבל חס וחלילה, כפיה דתית, חופש, זכויות... שלטון צבאי על אוכלוסיה אזרחית כאמצעי למניעת טרור זה לא פשע, זה צורך.

freidis23

New member
למה חינוך דתי?

למה להנהיג חינוך שנשען על ראייה צרה והשענות על ה' במקום על יכולת עצמית, למה להנהיג חינוך ישן שאינו מתחדש? למה להנהיג חינוך של עובדי אלילים וקמיעות ואנשים משמקשיבים לרב מתפרק בן 90? ושלטון צבאי על אוכלוסייה אזרחית הוא אסור בכל ברית בינ"ל בעולם!

InfinityX

New member
למה חינוך דתי?

קודם תכיר את החינוך הדתי, זה יועיל לדיון. אנחנו לא נשענים על ה', אנחנו גם פועלים ומאמינים ביכולת העצמית שלנו. אם כל המאבק נגד הגירוש עדיין לא הוכיח לך את זה, אני לא יודע מה כן יוכיח לך את זה. מה שבטוח, לשמאל אין כל כך יכולת עצמית. אני לא חושב שהוא היה מרים רבע ממה שאנחנו הרמנו פה. וזה כשהוא בלי נשען על ה'. חינוך ישן שאינו מתחדש? בחינוך דתי לא לומדים גם מתמטיקה, פיזיקה, ביולוגיה, כימיה, מחשבים ושאר המקצועות? התורה מכתיבה ערכים, וערכים לא מתיישנים. אם אתה מעדיף במקום זה אונסים, רציחות, סמים ופריצות מצבך לא משהו.

freidis23

New member
אתה מדבר על החילוניים כמו פושעים

יש לך טעות מרה.... אני מכיר היטב את החינוך הדתי... למדתי 6 שנים בב"ס דתי! אני יודע בדיוק מה הסיפור. לומר קשה לי בחיים- בגלל שה' מעניש אותי... זה דבר דבילי. לומר אני עקרה - כי ה' מעניש אותי .... זה דבילי. לומר לא תהיה הנתקות כי ה' לא רוצה- זה דבילי. כל דבר ללכת לשאול את הרב??? מה קרה לאדם אין יכולת קבלת החלטות לגבי עצמו, לגבי אשתוף לגבי ילדיו. מקופ חשוך, אפל ואטום. ולגבי הציבור החילוני, בכל מקום בעולם יש פשע, סמים, אונס ואלימות- גם אצל הדתיים, הנוצרים, המוסלמים וגם אצלנו... אבל רובנו לא כאלו, אנחנו הקמנו את המדינה, אנחנו הקמנו את הכלכלה במקום לשבת וללמוד תורה. אנחנו נלחמנו במלחמות ישראל במקום להיות אברכים ולקרוא ולא לכלכלך את ידינו.

InfinityX

New member
חס וחלילה!!

לא כל החילונים פושעים, אבל עובדה היא שבקרב החילוניים רמת הפשע גבוהה יותר, ועובדה נוספת היא שזה בגלל ה"חופש" שאתם מצווים והזכות לעשות הכל, להיות חופשי. או שאתם מקבלים עולם עם סייגים וגבולות ויוצרים פה חברה שיותר נעים לחיות בה, בלי סמים, אלימות וכו', או שאתם מקבלים עולם עם חופש וזכויות, עולם פרוץ שמתיר לכל אחד לעשות כאוות נפשו והאיום היחיד הוא הליכה לכלא (וגם זה רק אם אדם תופס אותך).

kobik15

New member
עוד לא קלטת עם מי אתה מדבר?

אתה מנהל דו שיח עם עובד אלילים ומצפה לתשובה רצינית. אני וויתרתי.

נטע :)

New member
שנאה. שנאה.

קובי, אין שום מחשבה במה שכתבת. רק שנאה יוקדת לאחרים שרואים את המציאות אחרת ממך. אין שום הסתכלות על המציאות במבט רחב רק משפטים חסרי כל ביסוס אמיתי... חבל על השנאה והניכור. זה לא יביא לטוב, בכל דרך... קוראת לך לדיון אמיתי, פתוח וכנה ללא רגשות שלילים. שבת שלום.

kobik15

New member
חחחח ומה את עשית בתגובה הזו?

"רק משפטים חסרי כל ביסוס אמיתי"... בדמגוגיה לא תשיגי הרבה.

למעלה