המדינה צועדת קדימה
ואתה?

אמת בדבריך, אבל -

אני מביא את הכתבה כלשונה.. ראה מה כתוב בפינה השמאלית של המפה - "רשימת הערים שהצטרפו לקדימה" :) כמובן שמדובר בראשי הערים ולא בעיר כולה.. שמעתי על שניים בכפר סבא שמצביעים לתפנית
שמעתי על איזה איחוד מתוכנן עם שינוי - יש אמת בדבר?

שניים? ואללה, אני לא שמעתי אפילו

עליהם
. אז המצב יותר טוב ממה שחשבתי. יש מו"מ (כנראה רציני), אבל עוד אין סיכומים ותוצאות. דיין דורש שזו תהיה הצטרפות לתפנית ושהמצע יהיה מצע תפנית.

bhnadav

New member
באיזה חלק של שינוי מדובר?

והאם באמת יש מגעים גם עם ברק, או שזה סתם שטות של התקשורת?

כעת מדובר על שינוי שינוי

(לא הפורשים). אני רואה שאתה צריך להשלים פערים. אז הנה: היו מגעים בין עוזי דיין לאהוד ברק ולאברהם פורז, ליצירת רשימת משותפת בראשות ברק (ובמקביל היו גם מגעים עם לוונטל ורצאבי, להשתתפות שינוי ברשימה משותפת תחת ברק). לשמחתי הרבה, ברק החליט להישאר במפלגת העבודה, ולכן האופציה הזו ירדה מהפרק. כעת מתנהל מו"מ בין תפנית לשינוי של לוונטל, על ריצה ברשימה משותפת בראשות דיין.

bhnadav

New member
אהה הבנתי ../images/Emo13.gif

בכל מקרה שיהיה בהצלחה, ושנראה מפלגה טובה וראוייה
אני מעריך מאוד את עוזי דיין, ואפילו שמעתי הרצאה שלו בשנה שעברה, כשהוא היה נשיא המועצה הציונית בישראל. היה בהחלט מעניין.

mean girl 16

New member
ברק מחפש לעשות שרירים לפרץ..

שהוא יקח אותו חזרה, אבל אין כל סיבה שהוא יקח אותו. הוא מפחד שכפי שנהוג במפלגת העבודה, לאחר כשל בבחירות- הוא יודח על ידו. כמובן שאין לברק, מי שמקווה להיות ראש ממשלה בעתיד, מקום במפלגה שתילחם על אחוז החסימה, אין לו שום אינטרס לעשות זאת. בין אם פרץ יקח אותו חזרה ובין אם לא(כנראה שלא), הוא יחכה עד לאחר הבחירות ויפעל להדחתו לאחד מכן.

trigotrigo

New member
אהוד ברק הודיע באופן רשמי על

הישארותו במפלגת העבודה. כך פורסם בכותרות עיתוני סוף השבוע.

שיהיה בהצלחה ../images/Emo45.gif

הרבה מהרעיונות שרוצה לקדם מפלגת תפנית מבורכים!

שמע, הרבה מהרעיונות הללו, גם

קדימה רוצה לקדם, אבל כמפלגה גדולה ומפלגת שלטון, היא אינה מעוניינת או אינה יכולה לומר אותם במפורש. אבל יש הבדל אחד גדול, משמעותי ומכריע בעיני, שבגללו קדימה מבחינתי היא כלל לא אופציה (ואני משער שאתה יודע מהו).

מצטער, אני לא מאמין בסיסמאות סרק

מעניין מי כתב את המשפט הזה, זה לא היית אתה במקרה כותב?

למעלה