המדלג מתחמק מתשובה, האמת יוצאת

עמלק

New member
בועז מצגר ?

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

עמלק

New member
כאמור בהודעתי שנמחקה :

על הודעתך זו כבר עניתי, אתה ממחזר את אותה הטענה ואינך עונה על שאלותי הנוקבות. סירובך לענות על שאלות לגטימיות (הן שלי והן של גוססי) מראה על רמתך כ"מדען". 1. כל עקרונות איתור הדילוגים שלך - סודיות. 2. שמה של התוכנה ושמם של ממציאיה - סודי. 3. אופן חישוב ה"מובהקות" - סודי. 4. אופן חישוב ה"הסתברות" - סודי. 5. אינך עונה האם אתה מחפש דילוגים שסותרים את המציאות - גם כן סודי. בל נשכח שהטענה המרכזית שלך לאי הענותך הייתה : "העקרונות הם לא סודיים - אדרבא - הצהרתי שאני מוכן להעביר אותם אליך אם כך זה מעיד בדיוק ההיפך ממה שכתבת. אני לא מחכה להאשים אותך בכלום (במקרה זה כמובן)- בלי פארנויה. לא רוצה להפגש - לא צריך ! הסבר על דפי הפורום - יגזול שעות מזמני היקר ! אולי בעתיד !" וראו איזה פלא, להפגש עימי במשך X שעות יש לך זמן, לכתוב הודעות על גבי הודעות במשך שבוע יש לך זמן, לעשות מחקר על כל ההודעות שלי יש לך זמן... רק לענות על שאלות לגיטימיות... אין לך זמן... מוזר מאוד. *- אתה יכול גם להתייעץ עם הודעתי שמופיעה למטה בהודעה זו תחת "קישורים"

עמלק

New member
אני נקרע מצחוק !

הזהו "מחקר מדעי" ? מחקר שכדי לשמוע את דרכיו צריך להתנות התחייבויות משעשעות של אדם בודד ? מה הלאה, תדרוש שאחתום על הסכם סודיות כדי שבושתך לא תחשף בפני אחרים ? מאחר ואתה ממחזר הודעות אני נאלץ להחזיר אותך לתשובה שכבר קיבלת כבר כמעט שבוע שלם... אח, אח, אח, בועז "המדען" חסר הזמן - מה יהיה הסוף על שקריך ?

גוססי1

New member
אני מציב מחדש את הודעותי שנמחקו

ראשית אפנה את תשומת לבך שוב לשאלתי שטרם נענתה. בנוסף אזכיר שההודעה הנ"ל הוצבה ב-9/2/03, כלומר לפני 10 ימים. טרחתי וחזרתי עליה פעמים מספר מאותו תאריך, ולמרבית הצער טרם נתקבלה תשובתך. פעם אחת הפנית אותי לאתר בו נמצאה הודאה בחצי פה בכך שאולי עלולים להמצא בתורה מסרים מוצפנים שאינם מתיישבים עם המציאות, אולם כל נסיונותי לפתח את הנושא עלו בתוהו. מאחר ואתה טוען שגישתך לנושא הדילוגים בתורה היא מדעית, אני תמה על חוסר הענותך לשאלתי שהיא לגיטימית ואף מתבקשת. אקוה שנוכל למצות את הנושא בקרוב, שכן שתיקתך מעוררת את הרושם שמחקריך אינם נעשים כלל ועיקר ע"פ המתודה המדעית המקובלת.

למעלה