המדע נתפס בשקריה

המדע נתפס בשקריה

עולם המדע מנסה לספר לנו כל מני סיפורים שאינן עולות בקנה מידה עם תורתינו הקדושה, והנא דוגמה אחת: הגויים מספרים לנו שבלילה השמש שוקעת מתחת לכדור הארץ וכך נהיה לילה מופרך לחלוטין: הגמרא בפסחים צד ע"ב: "חכמי ישראל אומרים ביום חמה מהלכת למטה מן הרקיע ובלילה למעלה מן הרקיע וחכמי אומות העולם אומרים ביום חמה מהלכת למטה מן הרקיע ובלילה למטה מן הקרקע". וכך מפרש רבינו חננאל: בפסחים צד כתב וז"ל "החמה מהלכת בלילה למעלה מן הרקיע מן המערב למזרח וכשמגעת לחלון שזורחת ממנו לאלתר עולה עמוד השחר וחמה מהלכת בעוביו של רקיע וכשתגיע לסוף עוביו של רקיע לצד הנראה לבני אדם מיד מנצת על הארץ ומהלכת ביום כולו ממזרח למערב...וכן בשקיעה מהלכת חמה בעוביו של רקיע וכשתצא מעוביו של רקיע כולו מיד הכוכבים נראים". וכן אנחנו אומרים בתפילת שחרית של שבת: האל הפותח בכל יום דלתות שערי מזרח, ובוקע חלוני רקיע, מוציא חמה ממקומה, הרי ברור לכל בר דעת שבשמים יש חלונות ובלילה השמש נכנס לתוך השמים דרך החלון וחוזר מעל השמים ממערב למזרח ויוצא בחזרה מהחלון לזריחה. ויש עוד הרבה מקורות בחז"ל שכך פני הדברים.

../images/Emo123.gif../images/Emo123.gifהלוווו אנחנו מכירים???../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

מישהו העתיק ממני את הניק

אולי באמת

אני בעלך, זה שלא סיפרתי בבית לאשתי שאני גולש בסתר עדיין לא מבטיח לך שום דבר.

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ילדון, אין סיכוי שאתה בעלי
אני גדולה ממך בכמה שנים, אז קל וחומר הבעל
ובחייאתתתת תחליף ניק....פליזזזזז....

oldfield

New member
אני הבנתי... רוצה הסבר? ../images/Emo13.gif

אז הינה ההסבר: לאחר שהרב שינה את הגיל בכרטיס האישי ל- 0 (אני לא מספר מה היה שם קודם... את יודעת... אאוטינג וכל זה) אז עכשיו זה כמו בכרטיס של הרבנית. וסליחה שנדחפתי באמצע

תודה חומד, עכשיו הבנתי

ובכרטיס של "הרב" היה כתוב שהנער בן 21, כך שאין ספק שאני יותר גדולה ממנו בכמה שנים. בכרטיס שלי כתוב 0= יענו, הגיל חסוי

oldfield

New member
חיפשתי אצלי את החלון

איפה שנכנסת החמה ולא מצאתי. זה אומר שיש לי באג ב windows ? אני צריך לשדרג ל XP ? איכס מדע. הוא כזה טיפשה המדע הזה.

oldfield

New member
כשראיתי את ההודעה המקורית

לרגע היו לי ספיקות אם היא נשלחה על ידי מחב"ת אמיתי, או שזה מישהו שמנסה להסתלבט עליהם. עכשיו אני מבין שזה מחב"ת אוריגינל. נו... הוא רק בתחילת הדרך... אולי הוא עוד ישתפר. בינתיים אני משאיר לדתיים שבינינו להתמודד עם הפאדיחה...

oldfield

New member
רב חנוכה היקר

בטעות שלחת אליי במסר אישי הודעה שנועדה למישהו אחר. זה יהיה חבל אם התכתובת ביניכם תיקטע בגלל מסר שנשלח ליעד שגוי. אז הינה המסר פה בכדי שתוכל לשלוח אותו מחדש לכתובת הנכונה. ================================================ מאת: הרב חנוכה אל: oldfield נושא: היי גוברנר שעה: 17:14:56 תאריך: 05/11/2003 הספיקות שלך נכונות יותר מהמסקנות שלך ביי י.כ.הגדל

lala897

New member
לא יאמן!!! עשית את זה!!

חשבו שאתה גוברנור ששינה את הניק שלו ל- OLDFIELD !! איזה כבוד נפל בחלקך!!

oldfield

New member
את ממש מבריקה היום

מהיכן השנינות המדהימה?? השארת אותי נפעם ופעור פה. ספרי לי איך את עושה את זה. אני גם רוצה.

למעלה