המדריך: איך משרשרים

המדריך: איך משרשרים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo196.gif

טוב,אז לכל החדשים ולכל אלו שעדיין מתבלבלים: -מזה שרשור בכלל
שרשור זאת בעצעם תגובה להודעה מסויימת. -איך מגיבים במקום הנכון
אם ברצונכם להגיב להודעה מסויימת,בתחחתית ההודעה ישנם 2 אפשרויות: "+הוספת תגובה" -הוספת תגובה להודעה בחלון נפרד. שם גם יש לכם אפשרות ללנקק קישורים,להוסיף תמונות וכ'..
"+הוספת תגובה מהירה" - הוספת תגובה שתוכנה הוא רק מילים/אייקונים....יפתח לכם חלון קטן ברגע שתלחצו על הקישור.
וזה משהו חשוב: אם אתם רוצים להגיב לא לעלות למעלה וללחוץ על "הוספת הודעה",משום שזה יפתח אשכול חדש,ואז סתם לא תהיו קשורים
לא להגיב להודעה האחרונה בשרשור,אלא להודעה הראשית. כלומר,אם ברצונכם להגיב למה שנכתב בהודעה הראשונה יש ללחוץ על "הוספת תגובה" בהודעה עליה אתם רוצים להגיב! בשביל להגיב לתגובה מסויימת בשרשור - יש ללחוץ על "הוספת תגובה" בסוף התגובה עליה אתם רוצים להגיב! ולאאאאאאא!!!! להודעה הראשית
-מזה נצל"ש/
ניצול שרשור
כלומר,בשביל לשמור על סדר השרשורים בפורום.... אם יש לכם מה לכתוב,והוא לא כ"כ קריטי ודחוף שצורך הודעה חדשה,אז אתם מנצלים שרשור קיים שהוא לא פעיל במיוחד
ככה לא נוצרים יותר מדיי אשכולות חדשים וזה שומר על הסדר בעמוד. אם אתם מנצלשים שרשור...פשוט תרשמו :
: **כל מה שבא לכם לכתוב**
בתוכן ההודעה. ובפנים את כל מה שיש לכם להגיד
-איך מוסיפים לינק/תמונה/flix לתוכן ההודעה
פשוט לוחצים על "הוספת הודעה" בהודעה עליה אתם רוצים להגיב... בתחתית העמוד יש לכם אפשרויות לבחירה...
אני ממש מקווה שהסברתי ברור
כי אני ממש גרועה בהסבריםX: בקשר לעוד דברים,מקרא של הודעה וכ'....הכל כאן
ללחוץ ולשמור,למען הבאים שלא ידעו איך לשרשר נכון
אם יש לכם עוד שאלות,תרשמו כאן[: זה גם ילך לטאגליינס. ווּהווווּ

שכחתי את ה../images/Emo32.gif../images/Emo10.gif

טוב,אז הודעות
למינהן אלו הודעות שלא קשורות בעליל לנושא הפורום... יש לכם משהו להגיד והוא לא הכי קשור? שרשור לשרשור
,או פיתחו אחד חדש בעצמכם במקרה ואין בעמוד... אממ וזהו,נראה לי |:

למעלה