המדריך המלא לחבר פורום החדש....

טומי*

New member
המדריך המלא לחבר פורום החדש....

חבר פורום חדש הוא אחד מארבעה: אחד שמגלה לראשונה את מהות הקהילה ושואל איך שולחים הודעה. אחד שכבר גילה את המהות והספיק להשתלב בה מצוין עד שקהילתו הקודמת כבר אינה רלוונטית בשבילו, אם באשמתו ואם לאו, וכעת הוא מחפש קהילות חדשות להציג בהן את מרכולתו. אחד שהוא בעל קהילה משלו, מעורה בה היטב אך עולמו זקוק לקהילות נוספות. ואחד שכלל לא התכוון להישאר אבל מאיזושהי סיבה הוא נשאר. דרכי ההגעה אל פורום חדש שונות ומגוונות: אם ע"י המלצה חמה של חברים, אם ע"י הודעה מומלצת שתפסה לך את העין, אם ע"י חיפוש פורום ששמו נשמע מעניין, אם משעמום טוטאלי ואם בגלל טעות שבמקום ללחוץ 75 (פורום סקס), לחצת 57 (פורום מתכונים) ובדיעבד נורא אהבת את המתכון לאספרגוס המוקפץ, אז נשארת. יעגנו והגענו, מה עכשיו? עכשיו הגיע שלב הרפרוף. כאן בוחנת העין האנושית לא בשקידה יתרה, את מהות הפורום, על מה מדברים ואיך מדברים, הדינמיקה הקבוצתית הקיימת, והכי חשוב: האם יש לפורום מה להציע עבורי, ולפעמים, במקרים נדירים בהם מתעלה הפרט מעל עצמו, האם יש לי מה להציע לפורום. וכשנסתיים לו שלב הרפרוף, והפורום עבר בהצלחה ביקורת בוחנת זו: צחקת קצת, השכלת קצת, וכעת מגיע שלב ההתלבטות. האם נגיב? ואם כבר נגיב ,איזה הודעה תזכה בתגובתנו? אכן, רבים הם אלו שקוראים ללא שנדע שהם שם. לפעמים מביישנות, לפעמים כי אין להם מה להגיד. לרוב הם אוהבים שמכנים אותם "משתתפים פסיביים". מותר להם. גם אני, בעת צפייה במשחק כדורגל בטלוויזיה, מרגיש משתתף לכל דבר ולפעמים אפילו אני יותר מותש מהשחקנים עצמם. לכן, אל תופתעו כלל שבצ´אט של הפורום תפנה אליך "ישמעאלה23", שאינך מכיר אותה כלל, ותאמר לך שהיא מכירה אותך היטב והיא נורא אוהבת את סגנון כתיבתך. לאחר שגמלה בליבך ההחלטה כי יש לזכות את הפורום בתגובה מצידך, עליך לבחור למי להגיב ולתכנן תגובה הולמת. אפשר בהחלט לפתוח עם הודעה חדשה, בתנאי שיש לך משהו להגיד. רצוי מאד להימנע מתגובות כגון: "שלום, אני חדש כאן. מה קורה פה".את השאלות האלה תשאל את הפקיד בביטוח לאומי כשתרצה דמי אבטלה (לכולנו זה קורה). רצוי מאד לא להציף את הפורום בהודעות, אפילו אם הן רלוונטיות. הגבנו, אז מה עכשיו? עכשיו מגיע שלב הציפייה. מתי יגיבו לי? אם נודה על האמת, חלקנו הגדול כותב בעיקר כדי שיגיבו לו ושיגידו לו עד כמה הוא מוצלח. בדרך כלל אפשרות א´ יותר ישימה (אנשים אכן מגיבים). אך מחמאות חבר, מחמאות חינם יש רק מאמא. בשביל מחמאות צריך לעבוד. הגיבו לך! הנה זה הגיע. התגובה הראשונה להודעתך. אתה כולך . בדרך כלל הודעה זו מסתיימת במילים: "ברוך הבא לפורום", עם מצורף, לפעמים . זאת ההתחלה. הבחינו בך. אך אל תטעה. בקיומך טרם הכירו, זה תפקידך שלך בלבד להראות שאתה קיים. בשלב זה ניתן להמשילך לאורח, שמותר לו להרגיש בבית, אך טרם זכה הוא לתשומת ליבם של כל בני הבית. שלב ההפנמה חשוב מאד שתפנים. להיכנס ולכתוב בפורום שחבריו מכירים זה את זו, זה דבר כלל לא קל (אני מדבר בעיקר על פורומים שרצונך להשתלב בהם כחבר מן המניין), במיוחד אם הפורום הוא מגובש וחבריו מתבדחים זה עם זה, ובמיוחד אם אתה, "מלך אמיתי 24", היית רגיל שהפורום הקודם שלך היה משתחווה לרגלך וקופץ לדום משמחה ואושר בכל רגע שאתה מופיע. כאן הכל מתחיל מהתחלה. ודאי אתה תוהה שאיך לא מזהים אותך, איך "שרה ברחובות" והולך על גחלים" ו"רוקד עם ברווזים" לא שמים לב שאתה פה. הקץ לתהיות! אתה נמצא בהתחלה חדשה וכידוע, כל ההתחלות קשות. ושלא יהיו אשליות. לא תמיד יגיבו לך. אנשים נוטים בדרך כלל להגיב לחברים שלהם ולהודעות שמאד מעניינות אותם. לא תמיד ההודעה שלך תעניין אחרים. כואב, קשה, אבל הכרחי להפנים. נשוך שפתייך והמשך הלאה. אל תחשוב שמתעלמים ממך בכוונה. אנשי הפורום לא קמים בבוקר ומחליטים ש"המלך הזה" לא נראה להם והם מחרימים. אתה חשוב ומיוחד, אבל לא עד כדי כך. אל תתלונן על כך. אי אפשר להכריח אנשים להגיב ואינך רוצה שיגיבו לך מרחמים. ואל תתייאש, אם אתה באמת רוצה להיות חבר פורום. הדרך הטובה ביותר להשתלב היא הסבלנות. אתה לא תהיה אחד מהחבר´ה תוך 2 הודעות. פשוט תגיב, כנס לשרשורים שאינם שלך כביכול, והגב. עוד שרשור, ועוד תגובה. ככה שמך, "מלך אמיתי 24" נראה למרחוק. יותר ויותר יבחינו בך. יותר ויותר יגיבו לך. נסה ליצור קשר כתיבה יותר אינטנסיבי עם אחד מהחברים. זה רק מועיל. מה עכשיו? אם עשית כל זאת, במשך שבוע – שבועיים לפחות, אתה קרוב מתמיד להיות חבר פורום רשמי. אך אל תטעה, זו לא הכרח שכך יהיה. אם בפורום סקס תדווח על החוויה המינית האחרונה של הצבים שלך, סביר שלא תזכה לאהדה רבה, אם בפורום "תמיכה לסלולארים" תשאל ברצינות מה עושים כשנקרע החוט בין קופסת הלבן שלך לקופסת הלבן של החבר השכן ולכן אבדה ביניכם התקשורת, הנחה סבירה היא כי לא תזכה למענה, אם בפורום מתכונים תרשום מתכון לפיתה עם שוקולד, אתה כנראה לא תחזיק שם מעמד הרבה זמן. החוכמה היא לדעת מה להגיד ואיפה. זו בעצם תכונה מאד חשובה גם לחיים האמיתיים, ורצוי מאד שתהייה מצויד בה. אם פעלת נכון, והכי חשוב: לא התייאשת, אפשר יהיה לומר כי אתה חבר פורום מן המניין. וביום בו אתה זה שתברך חברים חדשים ותעשה זאת ללא היסוס, אפשר יהיה לחתום את החותמת הרשמית!

גלי®

New member
../images/Emo45.gif ... טומי , ס ח ת י י ן ....

אפשר ללנקק את זה ל"פורום - האם" שלי (הורים למתבגרים )?

גלי®

New member
תודה , איש...../images/Emo140.gifוזה גם הזמן לברך

אותך על קבלת הניהול בפורום של ה"זקנים"...

ישRאל

New member
זקנים גלי??אני מוכן לעשות תחרות,,

עם כל אחד בכל גיל בכל תחום,,ריצה,סיבולת,,ואפילו סקס,,כן ,,כן,, עלבתי,,זקנים עלק,,,

טומי*

New member
../images/Emo6.gif זקנים יאללה הולך.....

להעלב? למה זה טוב? אני בטוח שישראל צוחק איתך מה לא? סתםםםםםם ערב קסום!

גלי®

New member
שRוליק - נשמה , אני מבינה שבשאר

אתה סופר חזק , אבל הראיה שלך לא משהו , הא ? לא ראית את האמוטיקון הקורץ על יד ה"זקנים" ?

למעלה