המדריך המלא לפריון-רוצה מאד לקנות |כסף

yorck

New member
המדריך המלא לפריון-רוצה מאד לקנות |כסף

בפורום שלנו המליצו לי וציטטו לא פעם מהספר הנ"ל, אבל אחרי שנדדי בכל חנויות הספרים בסביבה ושלא בסביבה וצילצלתי להוצאת שוקן, נאמר לי שאין אזל וגם אולי לא יהיה יותר. לכן אני מאד רוצה לקנות ממישהי שיש לה ולא צריכה. (ומאחלת לכולכן שתהיה לכן סיבה טובה להתפטר מכל העותקים שלכם...) תודה מראש

נועם@בת

New member
תנ"ך לא מוכרים ../images/Emo8.gif

לצערי אני זקוקה לו מאוד. אבל אם את גרה באיזור חיפה או הקריות, את יכולה לקפוץ אלי ולקחת בהשאלה. שבוע טוב נועם

ענבל **

New member
אשמח להשאיל לך אותו...

לשמחתי אני כבר לא זקוקה לו....עד הפעם הבאה.... אז אם את גרה באזור הצפון את מוזמנת לקבל את הספר בהשאלה.

TWEETY =^.^= 6

New member
תני לי את השם המלא ושם המחבר

ואנסה למצוא,,,יקח קצת זמן אולי אבל לבטח תולעת כמוני תמצא

נועם@בת

New member
"המדריך המלא לפריון" מאת פרופ´

בן רפאל. לא נמצא בחנויות, אולי בחנויות של ספרים משומשים. עומד לצאת במהדרוה חדשה בקרוב. נועם

נועם@בת

New member
יפה שלי, טוב לראות אותך שוב

ועכשיו אני מנג´זת לך גם פה. אני יודעת שחברות טובות לא אמורות לנג´ז, ולא אמורות להציק. אבל אני חברה רעה. ואני מנג´זת אחרי כל אחד שנוסף לרשימה הארורה שלך
אני משלמת את הבדיקה, לכו לעשות אותה. זה יפתור אותי מלתת מתנה לברית. |תפוז מתחנף| נועם

שושי @:-)

New member
לא רוצה - לא רוצה - לא רוצה

ועניתי לך גם בפורום שלי זה לא העניין הכספי כולה 500 ש"ח שושי שלא תתן לא לעולםםםםם להתקרב לגב שלה ושהגשם והאפור בחוץ עושים לה מצב רוח ממש לא טוב

היי יורק

אשמח לתת לך את המדריך המלא אם רק תשאירי את פרטייך אצל סאני או שושי ,אשלח לך בדואר רק לתשומת ליבך המהדורה שברשותי ישנה,טיפולים חדשניים לא מוזכרים שם אבל בכל זאת זה נותן איזה שהיא תמונה. אל תשלמי רק כשתרגישי שמיצית את החומר תציעי הלאה יום פנטסטי אינשם

yorck

New member
לצו´מפי/אינשם בקשר לספר-תיקון מספר

מצטערת אני לא יודעת למה אבל אני לא מצליחה לשלוח אי מייל הטלפון שלי הוא 757877 - 052 תודה על כל מקרה

רינתילה

New member
אני רוצה להמליץ לכן/ם על עוד ספר

גם אני ניסיתי למצוא את המדריך לפוריות ולא מצאתי, אבל בחיפושי נתקלתי (וקניתי) ספר אחר שלדעתי הוא טוב מאוד. לספר קוראים "פוריות האשה והגבר" בעריכת יוסף שנקר ואוריאל אלחלל. את הספר כתב הצוות של הדסה עין-כרם. הספר משמש סטודנטים לרפואה ועל-כן הוא דורש רמה מסויימת (לא בשמיים) של ידע והבנה בפיזיולוגיה או ביוכימיה. יתרונו בכך שהוא סוקר לעומק את התיפקוד הנורמלי, הלקויות למיניהן, דרכי האבחון, הפתרונות הטיפוליים ותופעות הלוואי או הסיבוכים האפשריים. לי הוא מאוד עזר להבין את מקומה של כל תרופה בפרוטוקול (מה היא מחליפה, על אילו מנגנונים היא פועלת). החסרון של הספר הוא גם היותו "כבד" וגם מבנה שלפעמים מבלבל. היתרון שלו לגבי הוא תחושת השליטה שבהבנת התהליכים. זהו... עוד אופציה למי שרוצה.

אם כבר אז תספרי איפה מצאת אותו

וכמה עולה התענוג... תודה, שמש קטנה (אפילו שבחוץ יש חורף אמיתי)

רינתילה

New member
היי שמש

אז ככה - מצאתי אותו ב"אקדמון" באוניברסיטת חיפה. אני משערת שיש אותו בכל חנויות אקדמון (כי זו ההוצאה שלו) ו/או בכל המקומות שיש בתי ספר לרפואה. המחיר שלו בחיפה היה 92 ש"ח אבל עם כרטיס סטודנט זה 84. יום טוב! רינת.

למעלה