המדריך המתקדם למציאת גבר

MARMELAD

New member
המדריך המתקדם למציאת גבר

הבטחתי והנה אני מקיים. איפה עוד (ואיך) אפשר למצוא גבר..?
1
איך למצוא גבר בגן העצמאות? טוב... גן העצמאות. למי שלא מכיר זהו גן רחב ידיים אשר נמצא בפאתי מלון הילטון. שוקק בבנים אשר רק מחפשים עם מי להזד... בעיקר בשעות הלילה. ואתה.. הומו נחמד, לא זול במיוחד אבל מה לעשות (חרמן) חייב למצוא מישהו היום ועכשיו ואין לך כוח למשחקי צ´טים. עלה על קו 4. רד בז´בוטינסקי. לך לכיוון הים. רואה עצים? הגעת.
דבר ראשון - סיבוב ההיכרות. שים פעמייך אל בין העצים. טייל ימינה ושמאלה. ראית קבוצה של יותר משני גברים? לך לשם. שם האקשן. חשוב מאוד. ההליכה בגן העצמאות לעולם לא יכולה להיות מהירה מדי. אם אתה כבר בגן, לך בנחת. זה גן ציבורי. תהנה. חוץ מזה, אם תלך מהר מדיי תמצ את עצמך בחוץ בלי שאף אחד ישים לב אלייך.
לעולם אל תדבר בטלפון בזמן שאתה בגן העצמאות. אמנם זה מפיג את השיעמום אבל קח בחשבון שמי שמדבר בטלפון מרחיק מעליו מועמדים פוטנציאלים.. הרי אף אחד לא יפריע לך לשוחח בטלפון כדי להתחיל איתך. יהיה לו הרבה קל להתחיל עם זה שלידך.
התיישבת על ספסל. עובר לידך חתיך. לעולם אל תשרוק לו. זו התנהגות פרחית לחלוטין ורוב הסיכויים הם שהוא סתם יתעלם וימשיך או גרוע יותר, יתגלה שהוא סטרייט שחוזר מהים ותמצא את עצמך חבול ומעולף. לכן.. שריקות - OUT.
סוף סוף מצאת את גבר חלומותיך. נעץ בו מבטים תוך כדי שינון המנטרה (בלב כמובן) אני הולך לעשות אותך אני הולך לעשות אותך אני הולך לעשות אותך. אם הוא ממשיך ללכת הלאה. עקוב אחריו. אל תתבייש. ברגע שהוא יעצור ויסתובב אליך, חייך בנימוס וגרור אותו לשיח הקרוב. הערה.. כמובן שלפני שתגרור אותו לשיח הקרוב כדאי לברר אם הוא מעוניין.
ולאלה מבינינו שלא אוהבים ענפי שיחים בישבן.. כדאי ואף מומלץ לקחת את הגברבר הביתה, שם אפשר להנות יותר מה.. אממ.. מפגש.
2
איך להשיג זיון בצבא? אחחח... מסובך. קשה בהחלט להשיג עינוגי גוף בצבא אבל בהחלט אפשרי ואף מומלץ. כשאנחנו נדרשים לנושא הצבא שים
שיש לך מספר יתרונות:
אתה מוקף בבנים. כבר התחלה טובה
הבנים האלה יוצאים הביתה פעם בשבועיים. והחרמנות עושה את שלה.
המקלחות המשותפות.. אף פעם לא הזיקו להערכת המצב בקרב חבריך למחלקה.
שביזות וגעגועים לחום ולאהבה של הבית גורמים לכל חייל להזדקק לחיבוק ומילה טובה. תן לו אותם. בעיקרון הצבא הוא מקום די מסובך להיכרויות אבל זה בהחלט לא בשמיים וזכור! כמעט כל הומו שעשה צבא יצא משם עם זיון אחד לפחות. מכאן המסקנה - שווה לנסות. אם אתה מחוץ לארון יהיה לך כמובן קל הרבה יותר להפוך ל"תומך הרגשי" של המחלקה, הרגיש, המייעץ.. תן לחבריך כתף תומכת וטישו והם כבר ישפכו את צרותיהם על כתפיך החסונות. החיבוק שתעניק להם יכול בהחלט לפתוח את הדלת למשהו אחר לגמרי. (כמובן שיש בכך מישום ניצול של מצב נפשי של החבר, אז קח בחשבון אם אתה כזה חסר
לעשות את זה) מקומות מפגש בצבא (או גני העצמאות הצבאיים): בה"ד 10 כל מרפאה בסיסית בסיסי המשטרה הצבאית משרדי חינוך ו.. למרות שזה נשמע קצת מופרך... בט"רים של החיילות הקרביים. בכל אחד מאלה תמצא חברים לקהילה. (כמובן שהם נמצאים גם בכל מקום אחר, ההומואים האלה, אבל שם יש ריכוזים מיוחדים)
3
טיפים ליומיום אל תשכח, מחפש אהבה יקר, שהומואים יש בכל מקום. פקח את עיניך ודאג תמיד להופעתך החיצונית. הקל על עצמך במציאת חתן. להלן מספר טיפים קטנטנים לחיים ורודים יותר.
הלכת לקנות חולצה.. המוכר חתיך.. אל תתבייש למדוד אותה מול עיניו המשתאות. אם אפשר, מדוד חולצה עם צווארון ודאג שהצווארון לא יהיה כמו שצריך. הוא כבר יעזור לך לסדר אותו. ואתה? חייך ואמור תודה.
בחוף הים כיף וגם קל. פרוש מגבת גדולה, השכב לידך את הידידה ההכרחית, שים שמן שיזוף, סיגריות ובקבוק מים מינרלים לידך. ימצא כבר החתיך שיצטרך ללוות אחד מהם. הלווה לו. זה ישתלם. המהדרין אף מניחים על המגבת את הזמן הורוד, הקשת, או ספר שבכריכתו חתיך שרירי ולבוש מינימלית להגברת האפקט.
כמעט בכל מסעדה שתיגש אליה ימצא המלצר ההומו. לפני הכניסה למסעדה הבט היטב איפה השולחנות שלו (אני רוצה לעיין בתפריט יכול להיות תירוץ מצוין לעמידה בכניסה לחמש דקות). שב. פטפט איתו על דברים שלא קשורים לכלום. והנה הקאטץ´: שלם בכרטיס אשראי. אל תרשום את מספר הטלפון בשובר. כשהוא יחזור לבקש שתרשום את המספר כל שתצטרך לאמר הוא "רק אם תתקשר אליי". בינגו. זהו בינתיים. אני חושב שהמדריך הזה ייתן לך מספיק שיטות חדשות ומעניינות להגדיל את מעגל החברים שלך. הדפס אותו, שים אותו בארנק. יישם ובהצלחה. לא לשכוח שני דברים: אם הוא לא מעוניין אל תציק לו כי זה ממש מעצבן. ואם הוא כן מעוניין שים קונדום ובהצלחה.
MARMELAD

נועם*

New member
אין כמוך מרמלדי! ../images/Emo8.gif

וואו אני בשוק אתה גדול, אין לי מילים, אבל אני חייב להגיד שאתה עוזר לי אישית, ואני בטוח שאתה גם עוזר לכל נער בן 16 כמוני, העצות שלך גדולות ומלמדות אותי הרבה, אז שוב תודה חולה עלייך נועם!

עוזר לבן 16?

אוקי... אני לא מכיר אותך, אבל אני יודע אישית, שגם *אם* היה לי את האומץ להיכנס לגן העצמאות (לא שאני מפחד מהומוסקסואלים, אני אחד
פשוט שזה בערך כמו טסט ראשון או משהו), בחיים לא הייתי יכול להתנהג באסרטיביות כמו שכתוב במדריך... אני אישית מקבל התקף לב כל פעם שיש סיכוי להפגנת מיניות מהצד הזה שלי... וזה בכלל מתסכל כי אני כל הזמן בתוך סביבה שלא יודעת ושלא תדע בקרוב, וזה די מנטרל אותי מכל פעולה שכן הייתי מוכן לעשות... ומה לעשות אני ילד בן 16 עם הורמונים ומוח של בן 16... וכוס אמ אמק כשאני רואה "הכי גאים שיש" אין מה לעשות, אני פשוט מקנא. מר מומין

InnerKid

New member
Hold your horses boys

הכוונה היא לא כמובן שכולכם תרוצו עוד היום לגן העצמאות! שימו
שכל מה שנכתב נכתב בחיוך... אז לקחת בפרופורציות. MARMELAD

MARMELAD

New member
הבהרה:

כותב ההודעה הקודמת הוא אני ולא האינרקיד הדבילי הזה שבמקרה אני יושב על המחשב שלו ומנצל את החיבור שלו לאינטרנט ועוד אני קורא לו דביל בזמן שהוא מתעצבן להנאתי ושוכב על המיטה בפוזות מגרות... ומאיים על האוגרת שלי שישחרר את החתולים שלו. באמת נכנס הרגע חתול לחדר. חחח ביי MARMELAD

למעלה