המדריך כיצד לקבל ויזה לארה"ב!!!

המדריך כיצד לקבל ויזה לארה"ב!!! ../images/Emo98.gif

טוב אז לפני כמה שבועות עשית לי ויזה תייר לארה"ב ....ולפניכן עשיתי הרבה "שיעורי בית" והודות לפורום זה ולפורומים נוספים המראיין בקונסוליה אמר:" אין מצב שאם כל האישורים האלה אני לא נותן לך ויזה. שתהיה לך נסיעה טובה". אז לכל המעוניין הנה מדריך חדש חם מן התנור! 1. קודם כל חשוב מאוד לעשות את הויזה דרך סוכנות נסיעות רצינית....ולא דווקא ללכת למקום הכי זול....אם משלמים יותר סוכן הנסיעות ממלא איתך צעד אחר צעד את הטופס המיגע...ונותן טיפים מנסיונו האישי...בהרבה סוכנויות פשוט נותנים לך טופס ונותנים לך למלא לבד - אסור!!! 2.להלן האישורים ההכרחיים להצלחה: - אם אתה סטודנט או מתחיל ללמוד יש להביא אישור על לימודים...ואישור כספי ששילמת שכר לימוד. - יש לצרף אישור מן המעביד שאתה מועסק אצלו- האישור לא צריך להיות מסובך" אלמוני פלוני עובד בחברתינו מתאריך..... ומתפקד כאחראי בתחום ה.... אנו מצפים להמשך עבודה פורייה בעתיד. זהו! לא יותר מזה. וכמובן רצוי שהמכתב יהיה על הלוגו של החברה. אל המכתב יש לצרף 3 תלושי משכורת אחרונים. - יש לצרף "דף חשבון" המציין את יתרות העו"ש והפק"מים למינהם...את הדף מוציאים בכל עדכן בעלות של 2-3 ש"ח. שימו לב!!! בדף זה לא מפורטים התנועות והתאריכים של כניסת כספים....אז תבינו את הרמז....חשבון בנק גדול תמיד עוזר.... - אישור מארח: אם יש לכם משפחה או חברים רצוי לצרף מכתב פשוט מהם אשר מציין כי אתה עומד להתארח אצלהם לביקור חברתי והם יהיו אחראיים עליך מבחינת לינה מזון וכו'. -אישור מאמא: לחברה הצעירים שביננו רצוי לצרף מכתב מן ההורים בו הם מצהירים כי הם ממנים לך את הטיול ולאחר שתחזרו ארצה הם הולכים לתמוך בכם לאורך תקופת הלימודים וכדומה....אל המכתב יש לצרף 3 תלושי משכורת אחרונים של ההורים - רצוי שיהיו שמנים. -מי שעשה קורס פסיכומטרי ועומד להתחיל לימודים יש להוסיף אישור על הסכום שהו השקיע בקורס על-מנת להתקבל לאוניברסיטה. -לחיילים משוחררים יש לצרף תעודת שחרור מן הצבא. - למי שיש נכסים למינהם כגון דירה על שמו או רכב לא יזיק לצרף אישורים אלו. חשוב מאוד!!! הראיון הוא מאוד קצר...יש לתמצת את כל האישורים ולהכין אותם לפי הסדר שנוח לכם להציג אותם. אז שיהיה לכולם בהצלחה.

טוב... אז ככה...

1. היה לך מזל לקבל ויזה ובאמת
!! לא כולם ברי מזל כמוך ולרבה אנשים גם שמגיעים עם כל האישורים עדין לא נותנים ויזה . למה?? אין לי מושג! אבל אני אחת מהם. לגבי סוכן הנסיעות דווקא פניתי לסוכן מעולה שלקח לי המון כסף ב-4 הפעמים שניסיתי וב-4 הפעמים סורבתי. כך שאין קשר לכסף אצל האמריקאים אי אפשר לקנות ויזה. ואגב צירפתי את כל האישורים שצינת כך שהיה לך מזל ויש עוד המיון כמוך שמסרבים להם ממש ללא שום סיבה מוצדקת

doronf65

New member
מנהל
ויזת תייר - להבין מה קורה

לכל מי שמתרעם על האמריקאים ושואל איך הם מעיזים להצר את צעדיו ולא לתת לו ויזת תייר ו"מה, עכשו לא אוכל להיכנס? למה מה?, איזה חוצפנים, איפה הצדק?" ושאר מיני "מגיע לי" שכאלה, הרי הסבר: האמריקאים לא חייבים כלום למי שאינו אזרח או תושב קבע, וחופש התנועה שלך כתייר ש"רק רוצה להיכנס" לא מעניין אותם! היום האמריקאים מנסים למנוע הגירה לא חוקית, ומבחינת הפקיד המאשר ויזת תייר יש חוקים וקריטריונים שעליך לעמוד בהם על מנת לאשר לך כניסה כתייר. מבחינתו - כל מבקש אשרת תייר הוא מהגר בלתי חוקי בפוטנציה. על המבקש להוכיח שהוא אינו כזה. לא עמד בחובת ההוכחה - הוא לא יקבל ויזת תייר!!! ככה זה, ולא יעזור לאף אחד שום דבר אחר. אנשים צריכים להתרגל שהם לא עומדים בקריטריונים, גישת ה"מגיע לי" לא עוזרת פה, וחייבים לשחק את המשחק לפי החוקים של בעל הבית. אז אם לא עומדים בחוקי הכניסה - נשארים בחוץ ומכסימום אפשר להסתכל פנימה מהחלון. אם מישהו כזה רוצה להיכנס בכל אופן - שילמד טוב את הדרישות ויגש למקצה שיפורים אחרי חצי שנה (ולא פחות, ישראלי מעגל פינות, כי אז תידחה שוב בגלל שלא עמדת בקרטריון של חצי שנה). אז שיהיה לכולכם בהצלחה!! דורון

doronf65

New member
מנהל
הנחיות להתכונן לראיון ויזת תייר

או כל ויזה אחרת מסוג "NON-IMMIGRENT" אלה הנחיות שפורסמו ע"י עו"ד ליעם שוורץ בפורום למה נט ורצוי להשתמש בעצותיו הטובות! "עשה" ו"אל תעשה" בראיון לויזה מסוג "לא מהגר" Do’s and Don’ts for Visa Interviews Preparing for the Interview Do review the application documents as if you were preparing for a school exam. The night before the interview, write a statement of your eligibility for the visa. Understand the basic requirements for the visa. For example, make sure you understand that when you apply for a B-2 visa, you have the burden of convincing the consular officer that you are only coming to the U.S. to visit and that you have strong ties to your home country. Or, an H 1B visa applicant should understand that he may need to show that the job requires a degree and that he must have a degree or degee equivalent that is relevant to the job. Performing at the Interview: Dos and Don’ts DO’S: Be punctual, and remember that the interview will only last a few minutes. Wait and listen for the first question. Give simple and straightforward answers. Be polite. Maintain eye contact with the consul. Ask the consul to repeat or rephrase the question if you don’t understand. If the consul indicates that the case needs further administrative review, attempt to elicit as much information as possible as to the reason in order to assist your attorney to advise you as to your options. DON’Ts Don’t elaborate. Never shout. Never interrupt. Don’t argue with the consular officer. Don’t lie to the consular officer. Don’t respond to questions with free narrative – stick to the point! Don’t joke around with the consular officer. Don’t give up jobs, take kids out of school, commit to lease payments on a US home or put the family dog up for adoption in anticipation of receiving a visa. The reality of nonimmigrant visa processing in 2004 is that “it ain’t over till its over” - in this case, until you actually see the visa stamp in your passport.

doronf65

New member
מנהל
לגבי חיילים

לפי ההערכה שלי (בלבד, זוהי אינה התחייבות של אף אחד, כולל לא שלי
), לגבי חיילים בסדיר, יש סיכוי טוב יותר להוציא ויזה בזמן השרות, לעומת לאחר השחרור, למרות שיש גירסאות שאומרות שאפילו אם הם בצבא, האמריקאים עלולים לחשוב שהם רוצים לברוח ממנו. אבל נראה לי שאם חייל מביא מכתב מהצבא שהם מודעים לכך שהוא יוצא באמצע השרות וחוזר, זה יהיה בסדר. החייל לא חייב ממש לצאת, אלא לצורך הוצאת הויזה יכול לבקש ממפקדו לתת מכתב כזה. כאילו שהיה תכנון לצאת, ואחכ' בוטלה הנסיעה. בלי להתחייב, נראה לי שכחייל הסיכויים טובים יותר. דורון

oriti3

New member
קבלתי תור מאוחר לראיון בשגרירות

אנו נוסעים לארה"ב בעוד 3 שבועות ,הגשתי בקשה דרך סוכן נסיעות . ו ה ב ע י ה קבלתי תור לראיון ביום הטיסה ! הסוכן מנסה לפעול מול החברה המקשרת בין הסוכנים לקונסוליה ובינתיים כלום ! מה לעשות ??? האם אשתי האמריקאית יכולה לפנות למח' לאזרחים בשגרירות עם הבעיה ה"הומניטרית" של הקידום בתור לראיון???

למעלה