המדריך לאישה המושלמת

בעלז

New member
המדריך לאישה המושלמת

שמעתי שמאד שומם פה, שלא לומר משעמם, וחסר לכם על מי לצעוק. אז הנה, להנאת הטף, ולהנעת הקפת, מאמר שמייצג בפרוטרוט את מה שכן ולא קרה במעמד האישה בשנים האחרונות.

קינקי...

כבר בבולט השלישי נתקלתי ב: Be a little gay and a little more interesting to him. זה אומר שאת צריכה להתחפש ללסבית גמדה ולהביא את החברה הטובה שלך כדי שתחגגו יחד?

ופולני...

וכבר בהמשך יש את You should prepare and light a fire for him to unwind by, יען כי את תשבי בשקט, בחושך, ובקור. ממש מסמך אנושי מזעזע המסמך הזה. בקרוב התחקיר אצל אילנה דיין.

לעניות דעתי

כוונת המשפט על הדלקת האש עבור הבעל וה-unwinding, להדלקת האח הבוערת ואז שיפוד הבעל על סיך וסיבובו אט-אט עד לקבלת גוון זהוב אחיד. פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים. והמהדרות דוחפות לחזיר תפוח לפה. פסבדו-שוביניסטי-פוסט-פמיניסטי או מה!?

קפת

New member
למה דווקא לפה למה?

וחוץ מזה, גבר הרבה יותר יעיל כשהוא לא פריך. אחת מתכונותיה של פריכות היא התווצרותם של פירורים על השטיח. גבר רופס וסמרטוטי מצויין יותר לשמירה על הניקיון. גבר לא פריך הוא משק אוטרקי של ניקיון: מנקה בעצמו ועם עצמו את השלוליות שהוא משאיר על הרצפה. אני ממליצה על גבר עם ענף רוזמרין בתחת, בבישול איטי בציר. מהחלקים הפנימיים אני עושה גספצ'ו קר עם הרבה שום.

ובקמצ'טקית עממית אומרים

בפי המקומיים כאן סמרטוט של גבר נקרא "נעל-בית"* - גם שימושי, גם כרוך לך על הרגל וגם נותן עצמו למרמס. * אולי מומחה לאטימולוגיה או סתם 1 שדובר את השפה יוכל לנחש נכונה היכן קמצ'טקה הווירטואלית שלי ממוקמת. בין הפותרים נכונה יופרלו גרסים עקרי ירך.

קפת

New member
אני מזמן הימרתי על

רומניה. או בולגריה. בזה מכיתי?

קפת

New member
וואי, ואני תמיד חשבתי

שאני האשה המושלמת. שיט. רק אל תקרא לי מתנשאת היום, כי המשבצת הזו כבר תפוסה. נסה מחר. אולי יתפנה התפקיד של הילד שדוחף את האצבע לתחת של המלך העירום, בנסיון לציל את העולם.

האמן וקפתוריטה

קפת סה"כ לקחה דוגמא ממרגריטה (AKA המלכה מארגוט) שקיבלה את פני המוזמנים לנשף כאשר לבושה היחיד היה שרשרת זהב עבה (סטייל ערסוני נתניה ובת-ים) עליה תלויה תמונה של פודל.

ובכלל

מי המוכשר שהדגיש קטעים נבחרים בקווים כה ישרים? טוב, מודה, כשהייתי זאטוט בן 3 לערך, פסיכולוגית ידועת-שם אמרה להורי שאין לי כישורים מוטוריים, וראו לאן הגעתי - איזמל מנתחים ביד בוטחת ורישומי גיר נטורליסטים (מהסוג שמציירים על הרצפה מסביב למישהו).

קפת

New member
מה שמסביר למה כל הפציינטים שלך

מתים
כשאני אמות, אני רוצה שיציירו מסביבי כיבשה.

קפת

New member
יש לי שאלה:

אם אשה היא מושלמת, בשביל מה היא צריכה מדריך? אלא אם מדובר במדריך טניס חתיך, שרירי, מסוקס, סקסי, פנוי, נותן, ונקי ממחלות מין. אם ככה, אז היא בהחלט צריכה.

למעלה