המדריך להוספת הודעה ותגובה

ג ב ש ו ש

New member
המדריך להוספת הודעה ותגובה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

זה במיוחד לחדשים.. אני מבקש לקרוא את זה
אז ככה..בזמן האחרון יש הרבה חדשים וחדשות וזה משמח מאוד אבל אתם לא ממש יודעים להגיב בצורה הנכונה..
אז ככה,לדוגמא בשירשור של החוליה החלשה,רציתם לבחור במישהו להוציא אותו מהמשחק
גשו להודעה הראשית בנושא החוליה החלשה ותראו שלמטה יש לכם אפשרות של "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה" נא לחצו על אחת משתי האפשרויות ותגיבו..
זה פשוט מאוד חבר'ה.. הודעה חדשה פותחים כאשר רוצים לכתוב נושא חדש כמו "הפרק היומי של רבלדה" לדוגמא,אבל אם פתחו אז אין צורך.. אם למישהו יש את התמונה שמציינת את "אמנות השרשור" תעלו אותה בבקשה אני לא מוצא אותה
אם מישהו מכם רוצה להוסיף הסבר כלשהו בנוגע לנושא זה אז בבקשה
שבת שלום כולם
גבי

כי החדשים פשוט לא נשארים../images/Emo3.gif

הם באים לשאול שאלה אחת מבלי לדעת איפה הם נמצאים ואם יש בכלל חוקים ועוזבים כשעונים להם. או שיש כאילו שעושים את עצמם כאלה חדשים ובעצם הם "טרולים" שכל מה שהם רוצים זה רק לשגע את האנשים
וזה חבל

ג ב ש ו ש

New member
אתה צודק,אבל להבא אם יהיו../images/Emo88.gif

כאלה שאני יראה את השם שלהם פה כמה פעמים והם לא יגיבו כמו שצריך ויציפו אני אחסום אותם

ג ב ש ו ש

New member
גם אני חשבתי על זה בהתחלה../images/Emo88.gif

אבל אלה שצריכים לקרוא ולהגיב על זה לא פה חח כנראה הם מאלה שבאמת נכנסים אחת לכמה זמן ומבלגנים

chiquitito15

New member
אמאל'ה../images/Emo2.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

סניור ברון אתה לא כחול פה
איזה קטע...
איך אתה משפיע על גבי בנוגע לנעיצות הא?!
יפה יפה לך...

brunu

New member
../images/Emo3.gif

לא יפה לי שחור אה? וכן מה לעשות... עצה מקצועית תמיד מתקבלת בברכה חח

chiquitito15

New member
חחח הקטע הוא../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

שאני רגיל לראות אותך כחול
אני שמח שאתה נותן עצות
במיוחד בקשר לנעיציישן

פיתאום?!?!!?

לא אמרת שזה בסדר והכל!?!? דיקלה תחליטי כבר..קודם את מתנפלת עליי כי אני אומרת בפעם המאה שצריך לשרשר ועכשיו את מסכימה?! טוב...

סוכריה16

New member
אני מדברת על שרשור בכללי

ואפשר לחשוב שכל פעם אני פותחת שרשור משל עצמי. ממש לא.. פשוט הילדה ההיא לא ידעה וסבבה... לא היית צריכה להגיב ככה הרי גבי בסוף היה מקשר ואם לא - כנראה שאין צורך!

למעלה