המדריך לעלוקה המתחילה

Blade at Work

New member
המדריך לעלוקה המתחילה

יצא לי לפגוש לא מעט עלוקות אנושיות במהלך התקופה הקצרה שאני נמצא על הכדור הזה. לא פעם יצא לי לראות עלוקה מצויינת או שתיים..... אבל לא יותר מידי..... אי לכך,ריכזתי כאן את כל הניסיון שלי וגם ניסיון של אחרים על מנת להרכיב מדריך קצרצר לעלוקה המתחילה. ברשותכם, אתייחס כרגע אל סצינת הצ`אט ולא מעבר אליה... בעתיד יפורסמו גם דרכים להתעללות והתעלקות בחיים האמיתיים. להלן החוקים: 1. כשאתה נכנס לפרטי של מישהו תשתדל להשאר שם כמה שיותר זמן. 2. באותה עת שאתה בפרטי של הקורבן, השתדל לחזור על מילת מפתח כמה פעמים. זה נעשה על מנת לחדד את גורם העיצבון ( להלן anger factor). 3.מומלץ להצטייד בקשית (זאת כדי למצוץ את דמו של הקורבן לאט לאט מהוריד הראשי בצוואר). 4. תביאו כיסא.... קשה לעמוד ולהציק למישהו תוך כדי. 5. במידה והאדם הנתון מתעלם ממכם לחלוטין אפשר לנקוט באסטרטגיה אשר כוללת תקיפה משני אגפים....(להלן פרטי...וכללי). 6.הכירו את הקורבן- דעו את נקודות התורפה שלו, מה מקפיץ לו את הפיוזים.... ולמה הוא אדיש..... 6. Quality in numbers- the more the merryer. למה התכוון המשורר? ככל שיהיו יותר עלוקות על וריד של קורבן ספציפי, כן יגבר גורם העיצבון. 7. הקשיבו אל הקורבן- שימו לב למה שהוא אומר (או צועק) לכם. אל תציקו סתם, היו דינמיים ותשתנו בהתאם לרמת העצבים של האדם. הנתון. 8. היו סבלניים- לא תמיד ייצא לכם לעצבן מישהו על הפעם הראשונה אבל עקביות הוכיחה את עצמה כמקדם חיובי של גורם העיצבון. מצורפת בזאת הדוגמא: יתוש אשר עובר ליד האוזן בלילה, הוא עושה לפחות כמה סיבובים עד שהוא מצליח להעיר את הקורבן משנתו העמוקה ומביא אותו לידי קריזה טוטאלית אשר כוללת התהפכות פתאומית במיטה לעיתים תוך כדי דפיקת הראש בקיר הסמוך. עד כאן דברי חוכמה והגיגים מפיו של בלייד. אוצו רוצו לכם ילדים קטנים, לכו אל הצ`אט ומיצאו לכם מטרות (להלן קורבנות). ואל תשכחו ליישם את מה שלמדנו היום. להתראות בפרק הבא.

למעלה