המדריכים בחדרי הכושר

מוסקיטר

New member
המדריכים בחדרי הכושר

מישהוא פה נתקל אי פעם במדריך חדר כושר שיתקן אותו באמצע תרגיל לקוי? או יתנדב לשנות לו תכנית ?ואני מתכוון על בסיס קבוע, כענין שבשגרה ולא פה ושם כדי לצאת ידי חובה. הם יכולים לשבת שעות באיזה פינה ולעלעל באיזה עיתון נשכח עם כוס קפה ביד,ולא לעשות כלום .למרות שמסביבם יכולים להתבצע תרגילים אקרובטיים של מתאמנים חדשים\ישנים שגובלים בסכנת נפשות. ופתאום out of the blue תופיע במרכז חדר הכושר הבלונדה התורנית ושני מדריכים *לפחות* יתנדבו לעזור לה! ולהראות לה!ולהדריך אותה! ובסוף גם לעשות לה מסג´ משחרר בשרירי הטרפז. או קיי אני מניח שזה יכול להטריף דעתו של היציב באנשים לשבת יום אחר יום בדלת אמות אשר נקרא חדר כושר ולתקן ולהדריך ולהראות, אבל ראבק ,הלא מדובר בסכנות נפשות לא פעם, או בסתם פציעות . כבר ראיתי מתאמן מוריד לעצמו על הראש משקולת 22קילו בעת תרגיל כתפיים (לא לפני שהקשית את הגב ובטח גרם לעצמו גם שם נזק לא קטן).נתקלתי פעם במדריך שהתבקש ע"י מתאמן נבוך לשנות לו תכנית ,ואחרי שהתברר למדריך שהמתאמן מתאמן עם אותה תכנית 7חודשים(!!!) הוא אמר לו בבטחון,אההה יש לך תכנית מצוינת ובאביב לא רצוי לשנות תכנית(??!!). נכון, סליחה מכל המאמנים על ההכללות ,לא כולכם כאלה! אבל זה השם שיצרתם לכם בעמל רב או יותר נכון באי-עמל רב. פה ושם ילך שמו של מדריך חדר כושר לפניו,אבל זה בעיקר כי הוא מאלה שמאמנים באופן פרטי והמחויבות שם היא אחרת והיא מחוברת באופן ישיר לכסף כמובן. ושוב סליחה מכל המדריכים המשקיענים ,אבל אתם כל כך נדירים שיש צורך בתכנית מיוחדת לשימור ,כדי להציל אתכם מהכחדה כמו שעושים עם ציפורים נדירות. אני טועה בגדול ???

Rיקש

New member
באמת הם נדירים.

כל מה שכתבת גם קורה אצלי (בעברי קיימים 3 חדרי כושר - אחד בצבא, זה כמעט אותו הדבר) והאמת היא שעכשיו הגיעה מדריכה טרייה מוינגייט והיא לא מניחה לאנשים! היא הולכת אחד אחד ושואלת אותו אם הוא צריך עזרה, אם הוא צריך תוכנית... מתקנת את כל הילדודס שחושבים שמשקולת זה כדורסל...היא ממש קרציה! (
) אני הימרתי עם אנשים שתוך חודש ההתלהבות יורדת לה והיא תהפך לכמו המדריכים האחרים (פותחים שכונה עם החברה והמתאמנים רק מפריעים להם) ועברו חודשיים והיא עדיין ככה, עוף מוזר. מה שחבל זה שאחרי דיברוים איתה התברר לי שהיא יודעת דברים אבל...היא כאילו מקריאה מספר או לא כל כך פתוחה לדברים אחרים מאשר היא למדה, אז אני בינתיים לא נעזר בה (למה ייסדתי את הפורום הזה?
). בקיצר, יש בכל חדר כושר את הhardcore שיודעים פחות או יותר איך מתאמנים וגם רואים עליהם (אני מנסה להתקבל לקבוצה...
). ולסיום, שיר... איפה ישנם עוד מדריכים, כמו המדריך הזה...לה לה לה...
Rיקש
ה

למעלה