המהומות ותגובתנו

drukman

New member
המהומות ותגובתנו

המהומות מוכיחות שוב ושוב כי הצד ממולנו מדבר בשני קולות. או שאנו עושים דברים שנראים לו או שהוא ``שורף את המועדון`` אני לא מאמין שמהומות בהיקף כה ניכר היו ספונטניות. סביר יותר להניח שהוכוונו ביוזמת עראפת. אנחנו סובלים זאת בחריקת שיניים כי אין לנו פרטנר אחר. אבל אני חושב שהפרטנר שלנו הוא היצור - לא אדם - המאוס ביותר שאני מכיר ובכל פעם שצריך לשבת עימו צריך לקחת נשימה עמוקה

ms2001

New member
אל תתבייש , תטיל את האחריות על שרון

המאורעים לא היו ספונטניות אלא באו כתוצאה חד משמעית מביקורו הטפשי של שרון למסגד אלאקצא שהוא מקום רגיש למוסלמים בעולם כולו , וביקורו של שרון היה איום חמור על קודש הקודשים של המוסלמים בארצנו הזאת. שרון ביקר , השטח נבער והיה טבח איום . מה לגבי ערביי ישראל? גם ערפאת נתן להם הוראות???. המסגד הוא רגיש למוסלמים ולשרון יש תדמית של רוצח אצל המוסלמים ולכן יש איום על המסגד הקדוש והתוצאה של הביקור הזה היא טבח של 25 ערבים אחד מהם ערבי ישראלי. שרון הוא האחראי ואח``כ ממשלת ישראל

drukman

New member
מותר ליהודים לבקר בהר הבית

כמה הערות לדבריך: 1. שרון הוא מנהיג מפלגה ומותר לו ולחברי כנסת ולנציגים אחרים לבקר בהר הבית. אני למשל, לא הייתי מתיר לעראפת לדרוך בשום מקום בתחומי ישראל. הוא בעיני אחראי על פקודות והוראות שגרמו למותם של נשים וילדים בעשורים האחרונים. ההבדל ביני ובינך שלמרות תחושתי זו אני מבין כי צריך להתגבר על התחושות כדי לתת לשלום סיכוי. אתה לא מבין זאת ולוקח את ביקור שרון כאיום ולא כהצגת נוכחות. דע לך כי האירועים לא תרמו לתקומה של המדינה הפלשתינית. 2. אני בהחלט מאמין כי ערביי ישראל שומעים בקשב רב את הוראות עראפת ועושי דברו ומצייתים להם. אישית, אינני מאמין במיוחד לערביי ישראל לאחר הדברים הללו. אתם נראים בעיני כפצצת זמן מתקתקת וכאוייב פנימי שאינו משלים עימנו. יהי כן. נצטרך להמשיך לגמול לכם באותה מטבע. 3. כל ארוע מהסוג שהייה פוגעת ברווחה של הפלשתינאים המתפרנסים מהכסף הישראלי בישראל ובאזורי קניות בגדה. כל יום שבו קיים סגר, הוא הפסד שלכם ומיידי. כאשר תלמדו - ועוד לא למדתם - לדבר ברמה סבירה של ויכוח, תרויחו מכך. עד אז תמשיכו לדבר ולחוש שאתם צודקים.

drukman

New member
ערביי ישראל נאמנים יותר לערפת

זוהי גישה משונה. להשקיע באנשים שמנצלים אותך ומחכים לאסון שיקרה לך. אני סבור שערביי ישראל חיים בבועה. לא היו חיים במדינת פלשתין של עראפת היו מלמדים אותם מה מותר לאמר ומה יעשה שמי שחורג. בישראל הם למדו לנצל את המשטר שנפש אצלכם כחלש העברת כספים אליכם אינה כדאית. האמון שאני רוחש לכם כתוצאה מאירועים חוזרים ונשנים - מאד נמוך. אם אתה חושב שזו דעתי הפרטית, נסה לעשות סקר

ms2001

New member
ערביי ישראל

אם מדינת ישראל תפגע במקומותנו הקדושים ותאיים עליהם ובמיוחד מסגד אלאקצא אנחנו לא נעמוד דוממים ולא ניתן לאף אחד לפגוע במקומותנו הקדושים בין אם זה שרון או המדינה הציונית אפילו אם אנו אזרחים בה. מסגד אלאקצא הוא מקום רגיש ואין צורך בביקורו של שרון כי כל העולם יודע כי ירושלים נכבשה ע``י ישראל בשנת 1967 ושרון לא יוכיח זאת בביקור זה או אחר. שרון בעיני הערבים רוצח גדול שדומה להיטלר אצלכם ולכן ביקור כזה בקודש קודשינו מאיים על המסגד הזה ולכן אנו צריכים להגן עליו אפילו אם יעלה לנו בחיינו ודמנו אנחנו נמשיך להיות נאמנים למדינת ישראל כל עוד המדינה מתיחסת אלינו כאזרחים שווים ותשמור על מקומותנו הקדושים ובמיוחד מסגד אלאקצא וקובת אלסח`רה(כפת הסלע הקדושה)

google

New member
אני איש שמאל אבל אומר....

שכשיש מאבק מזויין צריך להכנס בהם בכל הכוח בשביל הפעם הבאה. יש אחד להושיט עלה זית אבל ביד השניה רובה. נגד כוח יש רק שפה אחת יותר כוח. אם יהרגו להם עכשיו מפגינים ההפגנות הבאות יהיו ממותנות יותר. ועוד דבר קטן. צריך לירות באבא של הילד הפלשתיני שלקח את הבן שלו כמו גבר להתפרע ורצח אותו במו ידיו.

drukman

New member
אין לוותר לאדם שנוקט בכוח

אני מסכים שרוב האנשים חושבים כי אם ויתרת הרי שאתה חלש ולהבא ילחצו עליך שנית. ניתן לראות מימוש של גישה זו אצל עראפת וערביי ישראל. הם בזמנו אמרו שנתניהו לחיץ. ניתן ללחוץ עליו. אני חושב שצריך בעת משבר להכות חזק. מאד חזק. בעשרים אחוז יותר ממה שנחוץ. המכה יכולה לבוא גם בתחום הכלכלי. כל פעם שנסגרים המעברים מפסידים גם הפלשתינאים. איש לא משלם להם על ימי שביתה. או עוצר לאחר שיתעשתו, נחזור לשולחן. יתפרעו, יקבלו מכה בחזרה. זהו הגמול. לכל התפרעות יש גמול. כך צריך להיות. ובמקביל, הולך וגובר הרושם שלי כי ערביי ישראל הם חלק בלתי נפרד מעראפת. וכל עשייה משותפת עמהם צריכה להביא זאת בחשבון.

למעלה