המהפיכה החילונית-סתם דיבורים

• פותח הנושא paulg
  • פורסם בתאריך

paulg

New member
המהפיכה החילונית-סתם דיבורים

המהפיכה החילונית שבה חפצים כל האנשים הנורמאליים לא תצא אל הפועל כי ברק מנסה לאיים בכך על ש``ס,אך ש``ס לעולם לא תיקנה את הבטחותיו של אהוד ברק.הנאיביות של ברק מדהימה,בהתחשב בעובדה שהוא נחשב לאדם עם אינטליגנציה מבריקה. מהפיכה חילונית היא אפשרית רק אם כל הפלגים והסיעות החילוניות יתאחדו כדי לקטוע את הטרור הדתי החומייניסטי השולט כאן,בישראל.ואני חשבתי לתומי שאני חי במדינה נאורה.כמה שטעיתי!!

אלי 7

New member
המושג ``מהפכה`` אכן גדול עלינו

אתה צודק - ממהפכות לא יצא שום דבר. בוא נתחיל בצעד קטן לאנושות - הפעלת תחבורה ציבורית בשבת. נראה לי שאם הצעד הזה מצליח לו - זו פריצת דרך אדירה, שאחריה יבואו בצורה טבעית כל הצעדים הקטנים המתבקשים (פתיחת חנויות בשבת, ביטול ההכשרים והפיקוח עליהם, קבורה אזרחית מוסדרת וכו`). חילוני ממוצע, אתה אומר לו מהפכה חילונית הוא נבהל, כי הוא מתחיל לדמיין איך אתה מכריח אותו, שומו שמיים, לאכול בשר חזיר (ועל העכבות שלנו בנושאים שונים כבר דיברתי בעבר). לעומת זאת, אם אתה מסביר לו שמעכשיו, כשהבן שלו רוצה להיפגש עם חברים ביום שישי בערב הוא לא צריך להסיע אותו הלוך ושוב - זה כבר סיפור אחר !

McDVD

New member
איזה מהפיכה חילונית?

לא קוראת פה שום מהפיכה חילונית.אם את מתעקש אז המהפיכה החילונית החלה בקום המדינה. אם כבר זה מהפיכה אזרחית שצריכה להתרחש כאן.זה הדבר הנכון לעשות.רק ככה נוכל להתגאות ולהראות לעולם שאנחנו מדינה מתקדמת ולא מדינה שתקועה בימי הביינים.

למעלה