המהפכה השקטה

המהפכה השקטה ../images/Emo121.gif

קניתי אופני כביש - חונך אותם ברוכב ישראל ביום שני.

רחל צ

New member
תתחדש....וברוך הבא למחוזות האספלט

זו כבר ממש מהפכה לא??? איפה אטקין

../images/Emo20.gifבהגדרה../images/Emo41.gif

זו מהפכה שקטה
- נוכל לקרוא לה מהפכה ממש רק אחרי רוכב ישראל.....

mtbRider

New member
תהנה, מזל טוב !

אני אחרי חצי שנה בכביש מצאתי זאת משעמם...האמת שרכבתי עם אופני שטח ואולי התחושה עם אופני כביש שונה ! מה יעלה בגורל הסוכר(sugar) והמיכל (psylo-silo)...

IlanShacham

New member
גדי -תחנוך אותם לפני יום שני!

תנוחת הישיבה, הלחץ על הידיים ועוד כל מני דברים שונים מאוד באופני כביש, כמובן שצריך גם לעשות כיוונונים כדי שזה יתאים בדיוק לך. מאוד לא מומלץ שהרכיבה הראשונה תהיה בת 8-10 שעות... חוץ מזה, מזל טוב! עכשיו רק תספר לנו איך קוראים לכלה המאושרת (כולל שם משפחה
)

אז הנה הפרטים ../images/Emo26.gif

מרידה מגנזיום 907 מחיר ככה וככה בערך. 2 פלטות (זה מה שספרתי) מקדימה - מאחורה עוד לא ספרתי צבע אדום שחור (דגם 2002 ) ויש פה בפורום אחת שאשמה בכל האירוע - שתתביש לה

יום יבוא ותגיד לי תודה במקום להאשים

אותי. אל תדאג- אני אזכיר לך אחרי כל חווית רכיבה שתהיה לך על אופני הכביש, מי האחת "שאשמה" בכל האירוע
תתחדש ותהנה. הדס

יללה, נראה לי שיהיה אחלה פלוטון...

תתחדש גדי.. ושים לחץ אוויר 120 בלי להתבייש... להתראות בב"ש חרמון...

תודה מיקי ../images/Emo51.gif

אל תסמוך עלי בקטע של הפלוטון - אני אחראי על עידוד הבנות מאחור

כן,כן, כבר עליתי עליך... ../images/Emo9.gif אבל

תיזהר, כי לפי מה שאני רואה מהאימונים שלהן בדרייב אין, אתה צריך לקחת בחשבון שהן יהיו מלפנים...

רחל צ

New member
גדי פלטון יכול להיות גם איטי יותר..

זה לא אומר שאם רכבת בפלטון אז רכבת הכי מהר... אלא שעבדת עם אלו שמפדלים בקצב שלך פחות או יותר ומאחר ויהיו דיי הרבה אנשים שרוכבים באותו כיוון ולאותה מטרה... אני מאמינה שקבוצות יתהוו ונוכל לעבוד יחד אם מלפנים בחלקים מסויימים ואם מאחור בחלקים אחרים... ומיקי תודה בשם הבנות...

../images/Emo4.gifגדי.אני מחר מקיף את הכנרת../images/Emo13.gif

בשעה 6:00 אתה מוזמן ברוך הבא לאספלט מני.

למעלה