המהפכה רק התחילה..

deep ocean

New member
המהפכה רק התחילה.. ../images/Emo63.gif

המהפכה רק התחילה.. הולכת לאיטי לבד על השביל מנסה להתמקד במטרותי ולהיות צלולה הרבה פעמים מוסטת בגלל אירועים שאני נותנת להם מקום בדיעבד צריכה לראות אותם בתור עוד התרחשות בחיים עוד התרחשות ועוד התרחשות...זה הכל לא מסובך לא קשה לתפוס אז למה קשה להרגיש אותם בתור עוד התרחשות? הולכת על השביל יחפה נותנת לרגלי לגעת באדמה ולחוש אותה זה דמיון או מציאות ואולי אני בכלל מרגישה את חול הים תחתי מעברים במתרחשים מאד מהר לכאורה במציאות- בכלל לאט מקום מגורים, עזיבה, חופש, שחרור, עצמאות, לבד, אני לבד ואחראית היחידה לחיי זה נהדר וגם קצת מפחיד ואולי זה כן התרחש מהר מידי הגוף שלי רוצה מנוחה כרגע הוא עייף עייף מהחיפושים אחרי הדירות, האושר, והשלווה הוא רק רוצה לנוח אז הוא המציא לו מחלה מפגרת-ניפח לי את השקדים יופי ועדיין לא נחתי היום כפי שהוא רוצה גם עכשיו אני לא מקשיבה לו והימים ממשיכים והזכרונות נשארים והגעגועים שם וקשה פעמים אבל אני בדרך הארוכה הזאת והיא לא תמיד יפה, ומקסימה, וחמודה אבל היא גם כזאת והיא גם אחרת וללמוד לקבל את זה שלא הכל מושלם... הדרך ארוכה ומפותלת היא צופנת בחובה הפתעות, אכזבות, אושר, כאב, ויופי מאחלת לעצמי להצליח להכיל את הכל כי בלעדי הכאבים, איך אדע מהו אושר. לא? מיכל הייתי חייבת לכתוב קצת לשחרר.

deep ocean

New member
איזה קטעים פו ואוו ואוו-חברים?!?!

הולכת בים הכל חשוך מסביבי קצת מפחדת אבל מנסה שלא כי לא רוצה להזמין את הפחד גל שוטף את רגלי ומרטיב את שמלתי רואה דמות מרחוק היא מתקרבת אלי -הי מה שלומך מיכל? מי אתה? אני לא מכירה אותך? -אני חבר ותיק שלך את מדחיקה אותי? מדחיקה אותך? על מה אתה מדבר? -לי קוראים אהבה עצמית ואת מפחדת שאף אחד לא אוהב אותך באמת, שכחת? אה, כן, נזכרתי, ממש נחמד מצידך להזכיר לי -בכיף מיכל, אני מזכיר את עצמי מידי פעם דרך כל מיני אירועים שונים כן אתה אוהב להידחף דווקא שהכל נראה כמו אושר אחד גדול -נו, אבל זה כל הקטש. המבחן האמיתי לאהבה העצמית הוא כשהכל טוב לך, ואז אם קורה משהו, אני בוחן את ההתמודדות שלך איתו. כשרע לך זאת לא חוכמה להדוק כאלו דברים. טוב שאתה אומר לי את זה, אני אזכור את זה בפעם הבאה שאני אהיה מאושרת -מיכל, אין צורך להיות צינית, אני בסך הכל רוצה לעזור לך וליידע אותך על מכשולים שמסיטים אותך מהדרך. כל עוד לא תתמודדי עם כל המכשולים האלו, לא תתקדמי בדרך. אוקיי, את תתקדמי קצת, אבל לא כמו שאת יכולה להתקדם. טוב שמעתי אותך, יאללה באי, אני ממהרת. צעד נשמע מאחורי ומישהו תפס אותי ביד -מיכל!!! לאן את ממהרת? הי, מי אתה, אתה מכאיב לי!!! -אני מכאיב לך?????? את זאת שמכאיבה לעצמך!! את זה שממהרת כל הזמן מבלי לעצור שניה. אני. -כן את!! תעצרי רגע, אל תסחטי את עצמך, תחווי את הרגע, תרגעי קצת הממממ, מה זה אני פוגשת היום את כל הפחדים שלי? מה שמך אדוני? -שמי הוא חוסר הספק וחלק קוראים לי הרצון להשיג הכל. את פוחדת לא לחוות את החיים אבל את שוכחת לעצור מידי פעם. אני יודע שבגלל שחלית בסרטן את מרגישה שאת רוצה לנצל את הרגע, אבל זאת לא הדרך. מה שאתה אומר....אני צריכה להמשיך בדרכי -הנה, את כל כך ממהרת, שלא שמת לב שפיספסת פה כוכב ים גדול שמונח על החול הרטוב. לכוכב ים יש חברים בשם: אושר, כיף, מודעות, והתבוננות, ואת מפספסת את כל אלו בריצות שלך. טוב, כנראה שאתה צודק. תודה, נתראה בקרוב, הא? -את כבר יודעת שתראי אותי בקרוב, הא? אני מעדיף שלא תראי אותי בכלל, אבל אם את מרגישה שאת צריכה לעבור עוד דברים בשביל להתנתק ממני, אז בסדר. והנה דמות שלישית מתקרבת אלי... -הי מיכל, מה שלומך? אני בסדר קצת עייפה. מי אתה? -לי קוראים שינה. יאללה אז למה את מחכה? לכי לישון. את חולה כרגע! הגרום שלך כואב! אה, פשוט התחלתי לפגוש חברים כאלו מגניבים, וחבל לי לקטוע את זה -לא נורא, מחר שוב תלכי לים, ותפגשי חברים אחרים. בסדר? טוב... :) -לילה טוב- שלכם מיכלי

deep ocean

New member
כן גם לדעתי זה מדהים!

היום אני אפגוש עוד חברים..ואני אספר גם עליהם... :)))

deep ocean

New member
בכיף, כשאני אבריא :)

השקדים שלי מנופחים כואב לי הגרון והגוף שלי דורש מנוחה האמת התלבטתי אם לתת לגוף ללחום לבד או לקחת אנטיביוטיקה בסוף החלטתי לקחת אנטיביוטיקה כי כרגע להיות חולה לא מתאים לי בפעם אחרת אולי :) ובן, אתה מתמצא בקטע של החניה אם יש תעודת תושב על אלו צבעים במדרכה מותר לחנות ללא תשלום? או מישהו אחר שקורא הודעה זו??

WhiteBear

New member
בת"א :

על אדום לבן - אסור. על לבן - מותר בבוקר עד אחרי הצוהריים (איזור 18:00) על כחול לבן - אסור, ומותר רק אחרי 18:00 על בלי צבע, מותר. ובכל מקרה, עדיף חניה פרטית
תתקנו אותי אם אני טועה, (גם בנושא החניה) הדוב הלבן.

deep ocean

New member
באמת? זה מה שאמא שלי אמרה

רק אני מאד לא אוהבת שהיא צודקת אז הייתי חייבת לברר בכל אופן אני אברר ברשויות, כי אולי זה השתנה טוב, אז יש חנייה בבניין אז זה בסדר... ואם אני אחזור הביתה מאוחר אז אפשר לחנות על כחול לבן אז אחלה... ותודה על התשובה!! :)

Talia E

New member
חניה בתל-אביב - החוקים המעודכנים!

היי, קודם כל, מי שיש לו תו חניה איזורי (מדבקה - לא תעודת תושב) יכול לחנות בכל מקום באותו איזור למעט אדום-לבן. פעם היו בתל-אביב הרבה מדרכות צבועות בלבן, כיום נשארו מעטות (הן הפכו לכחול-לבן מסוג מיוחד שתיכף אפרט) - ובהן החניה חופשית בין השעות 09:00-17:00 וביתר השעות מותר לבעלי תו חניה איזורי בלבד (וכרטיס חניה לא יעזור). בכחול הלבן הישן החניה הייתה מותרת במהלך היום עם כרטיסי חנייה, והחל מהשעה 19:00 החניה בכחול לבן חופשית. אבל!!!! - יש לשים לב כשנכנסים לרחוב לשילוט (יש שלט שמתחיל ב"שינויים בהסדרי החנייה" - או משהו כזה), כי מה שהיה פעם לבן והפך לכחול-לבן מותר כעת לחנייה עם כרטיסי חנייה במשך היום, אך החל מ- 17:00 מותר לחניה לבעלי תו איזורי בלבד! אני יודעת שזה נשמע מבלבל - אבל מתרגלים. חוצמזה, מניסיוני בין קרוב ל- 18:00 לבין 19:00 פקחים לא נותנים דוח"ות על חנייה בכחול הישן בלי כרטיס (שמותר אחרי 19:00), למרות שלכאורה אסור. בהצלחה !!!!

deep ocean

New member
ואוו טליה

קודם כל תודה על התשובה המפורטת!!!!!!! ואוו, איך אנשים יודעים איפה להחנות בעיר הזאת? אני לא צוחקת, זה מבלבל!!! אז עכשיו יש לי כמה שאלות- -איך מקבלים תו חניה איזורי? -למה עוזרת לי תעודת התושב?? (רק אחרי שאני מוציאה תעודת תושב, אני יכולה לרכוש תו חנייה איזורי? או שזה לא קשור) -החוקים האלו תקפים גם ברמת אביב? יש לך מושג? -הבנתי נכון שמי שיש לו תו חניה איזורי-יכול לחנות בכל מקום, חוץ מאדום לבן בכל שעה????

Talia E

New member
המשך שיעור חניה בתל-אביב... ../images/Emo22.gif

אז ככה, אני אענה לך לפי הסדר: 1. תו חניה איזורי מקבלים חינם בקומה הראשונה של העיריה (פשוט מגיעים בשעות קבלה מסויימות, נדמה לי 08:00-16:00) עם שני המסמכים הבאים: רישיון רכב על שמך ותעודת הזהות שלך. לפי הכתובת בתעודה, הם קובעים לאיזה איזור את שייכת ומנפיקים לך מדבקה לשים באוטו בשביל הפקחים. 2. תעודת התושב לא קשורה בכלל לענין תו החניה האזורי; היא עוזרת לך לחנות בחניונים מרשת חניונים מסויימת (אני לא זוכרת בדיוק את שמה - אולי "חניון העיר" - יש די הרבה חניונים ממנה בתל-אביב), שבה לתושבי תל-אביב עם תעודת תושב + תו חניה אזורי (מדבקה)מגיעה הנחה של 50% (זה יוצא די שווה - לפעמים מדובר על לשלם 5 ש"ח בלבד על ערב שלם, וזה לא משנה מאיזה איזור את) והנ"ל מצויין בשלט גדול בכניסה לחניון. חוץ מזה תעודת תושב מקנה כניסה חינם לחופים בתשלום בת"א (למשל חוף הצוק) ובטח עוד כמה דברים. 3. לצערי הרב, למרות הבטחות של ראש עיר מסויים (שמתחיל ב"ח" ונגמר ב"י" והשם לו מזכיר איזו חיה...) לפני הבחירות, לתושב תל-אביב מותר לחנות חינם עם תו חניה באיזור שלו בלבד (למשל באיזור האוניברסיטה, זה למיטב ידיעתי "איזור 5" (מספר האיזור מצוין בשילוט שבכניסה לרחוב, למשל "בין 17:00-09:00 החניה מותרת לבעלי תו חניה איזורי מס´ 5 בלבד"), במקום חניה חופשית לתושבי ת"א בכל ת"א כפי שהבטיח. עכשיו כדי לנסות לפצות על זה יש את הענין של כרטיס החניה האלקטרוני (שכמובן עדין צריך לשלם הון קטן בשבילו ולכן ממש לא טרחתי לקנות אותו), שאומר שאם יש לך תו כלשהו מאיזור תל-אביב, החנייה בכחול לבן רגיל בתל-אביב תעלה לך 30 אג´ לשעה. אבל באיזור שלך - אם יש לך תו איזורי את יכולה לחנות בכל מקום בכל שעה למעט אדום לבן. 4. החוקים הללו תקפים גם ברמת אביב, אבל השמועות אומרות שפקחים מגיעים לשם פחות (למעט ממש באיזור האוניברסיטה, לשם הם באים "לצוד" סטודנטים מסכנים...). אני מניחה שתגלי די מהר את המצב בעצמך... בהצלחה רבה בחיפושי חניה פרטית... סתאאאם! אני ממש מסתדרת בסדר במרכז ת"א בלי שום חניה פרטית - אבל כבר אמרו לי שאני מוכשרת בזה... באהבה, טליה

deep ocean

New member
טליה, אין לך מושג כמה אני מודה לך!

רגע, שיהיה לך מושג בעצם! אני מודה לך המון!!!! פשוט המון!!!!! תודה מכל הלב על ההשקעה ועל זה שענית על שאלותי :) תודה לך טליה!!!!! שיהיה לך יום נפלא!!! עם הרבה מקומות חנייה... וכמו שאמרת-אני כבא אלמד לבד מנסיון :)))) מיכלי

WhiteBear

New member
ו-ו-א-ו ( ../images/Emo18.gif ארוך)

אני לא במאה אחוז על מה להגיב להודעה כזאת. אבל ברור לי שאם (וכש...) אני אכתוב הודעה כזאת, הייתי רוצה שמשהו יבוא ויכתוב לי עליה דברים. נו, את יודעת, כמו שכיף כשחולמים עליך. אני אנסה לשתף אותך במשהו דומה. אני זוכר שהבנתי שהזמן זז בגיל שבע. זה קרה כי בגיל שש אמא שלי הכינה לי עוגת יוםהולדת עם שש גדול על העוגה, ואני עמדתי על כיסא ליד העוגה וצילמו אותי. שנה אח"כ קרא בול אותו הדבר. ופתאום, אני זוכר שחשבתי, הבנתי "וואו, עברה שנה!". הזיכרון הבא שלי בנושא הוא כשבגיל 14 נסעתי עם אח שלי במכונית, ו"זה" נחת עלי. הבנתי שאני הולך למות. והרגשתי תחושה עמוקה של קור מזעזע בתוך הבטן שלי. הופתעתי לגלות, שנים אח"כ, שלא כולם מבינים על מה שאני מדבר. יש אנשים שחווים תחושה דומה לאורך החיים שלהם, ויש כאלה שלא. את בטח מכירה את האנשים שאומרים "אני לא חושב על מוות", "אותי זה לא מפחיד". אני לא קונה את זה. אני חושב שיש תחושה שהם פשוט לא יודעים שהם יכולים (והולכים) לחוש יום אחד. בכל מקרה, נמשיך, התחושה הזאת של מוות הלכה ובאה במשך השנים, ותמיד לפני השינה. אחרי כמה זמן קרו דברים, התחלתי להאמין בטכניקה מסויימת שגורסת ש"להרגיש רגשות" היא דבר מהותי בלנקות את המערכת. זה כמובן כולל להרגיש רע, ולבכות, ולטפס על קירות. ואחרי זה התעמקתי ברעיון של לחיות את הרגע (קסטנדה). ומתוך שתי אלה הגעתי למקום הבא של התייחסות למוות שלי: הפחד ממוות היה חוזר ובא. ואין דבר יותר מפחיד מהתחושה הזאת. היתה לי חברה טובה, שאצלה זה הגיע לכדי התקפי חרדה, שסבבו סביב אותו הדבר. אני אשתף אותך אם 2 הדברים שנתנו לי להתמודד עם זה: 1) זה רק רגש! את לא הולכת למות עכשיו. אולי אח"כ (סטטיסתית, קרוב לוודאי שתמותי...). אבל עכשיו את לא. מרגע שאפשרות הזאת עלתה לי, כל פעם שהרגשתי את התחשוה הזאת של מוות, לא ברחתי. הרגשתי את התחושה הלאה. בכיתי את נישמתי, וזה נגמר! הייתי בוכה עד שנירדמתי. ואחרי כמה לילות כאלה. אני לא הרגשתי את התחושה הזאת יותר. לא פחדתי יותר. השתחררתי מזה! וכל פעם, מחדש, זה מרגיש מדהים. 2) אני אספר לך סיפור קטן של קסטנדה שאחי סיפר לי: " המוות הוא החבר הכי טוב שלך. הוא מגיע אליך מהיום שבו אתה נולד, ועוקב אחריך עד היום שבו אתה מת. וביום שבו אתה מת, המוות טופח לך על השכם ואומר ´בוא´, ואתה בא. והמוות הוא החבר הכי טוב שלך, וכל פעם שאתה בבעיה או מצוקה אתה תמיד פונה אליו אחורה ושואל אותו ´מה לעשות?´. והוא תמיד עוזר לך, ותמיד נותן לך את אותה העצה : ´עוד לא טפחתי לך על השכם´ " לאלו מאיתנו שלא הבינו את מוסר ההשכל, נטבח את הסיפור במוסר השכל: אפשר להתייחס למוות כאל דבר שמסרס אותנו, והורג אותנו, ולא נותן לנו לחיות. ואפשר להבין, שהמוות היא הסיבה הכי טובה שנימצא ללחיות. אני מתאר לעצמי שאת מבינה את כל מה שכתבתי פה. סביר אפילו שלא חידשתי לך שום דבר. אבל אני לא חושב שאני כותב את זה כדי לחדש לך, כמו שאני מנסה להביא הרבה השתתפות. ומצאתי, שההשתתפות שאחרים נתנו לי בחיי, מאד עזרה לי כשהייתי למטה. נ.ב: אם משהו יעיז להגיד עלי שאני קורקטי, אני יקרקט לו את הצורה (אה, רגע, אני לא בפורום אומנויות לחימה. לא משנה, תתעלמו) שלך, גם אם רק לרגע, הדוב הלבן.

deep ocean

New member
לדוב הלבן הנהדר!!

קודם כל אוהבת את כל מה שכתבת, הבעת, תיארת ורשמת. אני כל כך התחברתי למה שאמרת, פשוט יפיפה! אהבתי את הדרך בה תיארת את המוות אהבתי את הסיפור של קסטנדה (כנראה שיהיה לי מאד מעניין לקרוא ספרים שלו, כי הוא אומר דברים ממש יפים, ועד עכשיו רק שמעתי עליו, ולא קראתי אף ספר שלו). ובאופן תמציתי כפי שכתבת: "המוות היא הסיבה הכי טובה שנימצא ללחיות"-יפיפה וכל כך נכון! מעניין שאת הסרטן אני רואה כחבר שבא למלא תפקיד מסויים בחיי-ללמד אותי דברים על עצמי, ולעזור לי לעבוד על דברים, והיה לי בהתחלה קשה לראות אותו ככה כחבר, בהתחלה ראיתי אותו כחייזר שהגיע אלי בלי סיבה, אבל מהר מאד התחלתי לראות אותו כחבר (אחרי מחשבות מרובות עם עצמי כמובן). בימים האחרונים אני גם רואה את המוות בתור חבר, בתור משהו שעוזר לנו לחיות ולא להיפך. :) אהבתי את ראיית העולם שלך תודה לך נהניתי מכל רגע! מיכלי

המהפכה מתחילה!!!

מיכלי, עכשיו תורך... תחזיקי חזק... אנחנו ממריאים!!!
לאן?... אני חושב שאת כבר מתחילה לדעת... ממני האיש שלא ידע את מה שהוא אומר

deep ocean

New member
אפרופו מהפיכה!!! ../images/Emo6.gif

האינטואיציות שלי לגבי הדירה שראיתי היום צדקו!! מהשיחה הראשונה ידעתי שאני רוצה את הדירה הזאת! עכשיו חזרתי משם אבא שלי בא איתי תיאור הדירה: -קומה 4, ללא מעלית -הפאק היחידי נעבור ליתרונות: -קרוב מאד לאוניברסיטה, מרחק הליכה -יש שני חדרים-אחד לכל שותף, סלון גדול, מטבח, שירותים ומקלחת יפים -יש מזגן, מכונת כביסה, טלוויזיה, ריהוט בסלון, מיטות זוגיות בכל חדר -המקלחת והשירותים בסדר גמור-יש זרם טוב, והמצב של הצנרת טוב -בחדר שאני רוצה יש חיבור לטלפון וכן חיבור לאינטרנט -בחדר השני של השותף שיהיה יש חיבור לטלפון -יש אור טוב בבית, מבחינת כיוון החלונות -דלת פלדלת -הכניסה לבניין נעולה, ניתן לפתוח אותה רק עם מפתח! -הרחוב מואר, וכן הכניסה לבניין -יש חניון לדיירי הבניין בחינם ללא מקומות מסומנים!!! -ואם אין מקום שם, יש שם מלא מקומות בכחול לבן, ואני אוציא תושב תל אביב (שאלה למי שגר בתל אביב: אם אני אוציא תושב תל אביב, על מה אני יכולה לחנות בחינם? על אילו צבעים במדרכה?) בקיצור מעולה! אני הולכת לטלפן אליהם תיכף לקבוע יום לחתום על חוזה האינטואיציות שלי שידרו לי על השניה הראשונה שזה המקום בשבילי אה, ובעל הדירה גר בחו"ל, זאת אומרת שהוא לא יהיה ואחותו ובעלה, אלה שדרכם אני שוכרת, הם אנשים נפלאים, מקסימים ומתוקים! מיכל בדרך לחיי עצמאות :)

למעלה