המובן מאליו

המובן מאליו

המובן מאליו אני חושש ממפלצות שעשויות היטב מנזירים ומלכודות ומלתעות זאב. בשקט של יום שישי אחר הצהריים ניתן היה לשמוע את האוויר נוטש בשריקה איטית את הריאות של תל-אביב, ממיס את צפירות המכוניות. פסטיבל הסלולאריים ננעל. הקמטים במצחו של הכרך התיישרו. עדשות הרמזורים נפתחו. האנשים הקטנים כיבו את מתגי ההפעלה, והחליקו מהעמודים אל המדרכה, הם דילגו מעל גבעות קטנות של צואת כלבים וחפזו לעבר חוף הים. בתחילה פסעו בשלישיות טריקולור, אך משקרבו לחוף פרישמן נפרדו השלישיות. כך, קצת לפני ששקעה השמש ניצבו שלושה מחנות של אנשים קטנים על החול. הירוקים צפו דרומה, הכתומים לים, והאדומים לצפון. נקודה שחורה ניתקה מקצה אופק-ים, לבשה לעצמה נפח, והתגשמה לסירה גדולה. מיתר אחד של בוזוקי נמתח והפעיל את הרדיו. הסירה עגנה אל חולות פרישמן והאנשים הקטנים טיפסו ועלו אל הסיפון. מקטרת גדולה ניצבה על גשר הפיקוד בפוזה של קפיטן סחוף-ימים, והסירה הפליגה אל השקיעה.

הנה הנה

New member
באתי לבקר

הייתי קורא אותך בשין פעם פעמיים בשבוע, פעם שלישית שאני בא לבקר פה. את מוכרחה להודות שהמצב על הפנים ... אני בקושי רואה פה הודעות, איפה הימים היפים ההם...ומין הסתם אני לא מאשים את מי שלא רוצה לכתוב בפורום מגעיל כל כך (איכס כל העצים האלו) חוץ מזה שאת אחת מ100000000000000000 פורומים, ועוד באתר המגעיל הזה. למה קפת למה ? לא כדאי לחזור ?

למעלה