המודחים מהאח הגדול באים לפורום כאן להכפיש?

AlexH26

New member
המודחים מהאח הגדול באים לפורום כאן להכפיש?

כלומר, תקחו את המצב הזה. מיקי ובוריס הודחו. מה מונע מהם כעת לשוב הביתה ולהיכנס לכאן לפורום לקרוא מה כתבו עליהם, מה חשבו עליהם, וגם לנקום בחבריהם שעדין נשארו בוילה והם כבר מחוץ למשחק. לכן ככל שילכו ויתרבו המודחים הפורום יהיה עם יותר הודעות של אנשים שהיו שם בפנים והם כעת בחוץ וזה רק יעשה יותר מלוכלך. זו לא תיאוריה בלבד, זו מציאות.

דורון

New member
אני בטוח שמיקי ובוריס קוראים את מה שקורה פה

בטוח חשוב להם לדעת מה הקהל חושב עליהם.

AlexH26

New member
בוריס יצא הכי בזול מהתוכנית

היה שם נורא מעט. הוא לא דיבר הרבה ואין שום דבר רע להגיד עליו. הבנאדם מופנם ושקט, יש לו את העולם שלו. זה בסדר גמור. מיקי אמרה עליו שלא נאה לה להסתכל עליו, שזו היתה אמירה ממש מכוערת והקש ששבר את קו הגמל ולאחריו אמרתי שהיא הבאה בתור.

קפרי

New member
ואולי לא נדע שהם פה כי מן הסתם יופיע רק שם

הכינוי שלהם.

AlexH26

New member
שמעתם מה מיקי אמרה לאחר ההדחה על נעמה?

היא רצתה בעיקר לדעת שהקרב היה בינה ובין נעמה, כדי לשמוח כביכול שהיא המודחת הבאה. אז קשה לי כעת לקרוא בפורום פתאום הודעות נגד נעמה למרות שהיא לא עשתה שום דבר שמצדיק את זה ספציפית. יהיה נורא קשה להבין מי זה מי וזה ילך ויחמיר עם הזמן עם מודחים נוספים שיצטרפו למסיבה כביכול

יוליקה

Member
מנהל
כדי לשמוח כביכול שהיא המודחת הבאה??

מה הקשר? רשימת המודחים למעט הבובלילים היא לא עקבית. מיקי היתה בשבוע הראשון ברשימה (כשבוריס הוחזר) אבל לא היתה ברשימה בשבוע השני כי אם שפרה שפרה לא היתה ברשימה השבוע. כך שאין קשר בין מי שהודח וכביכול היו ברשימה. חוץ מאשר יוסי ועינב שהיו בכל הרשימות....

BeN ShaDe

New member
דעה על הדחתה של מיקי (לא הספקתי להגיב בזמן).

(נצל"ש). הייתי די בטוח שנעמה זאתי שתלך הביתה וההדחה של מיקי באה די בהפתעה. יורגש בחסרונה בבית , אבל לפחות חלק גדול מהרוע שיש בבית יצא החוצה (עכשיו רק צריך שגם עינב תהיה בחוץ והבית יהיה נקי).

BeN ShaDe

New member
עינב עינב.

לא סובל אותה. גם פרחה , גם צבועה , גם משחקת אותה יותר מדי וגם עושה יותר מדי רעש ותררמים (וגם שומרת שבת ובאותו הזמן עושה טובה שהיא שמה עליה חולצה...).

למעלה