המודחת הבאה היא:

המודחת הבאה היא: ../images/Emo26.gif

בואו להמר. אל תזרקו שמות, נו לנו גם נימוקים.
זמירה

התשובה שלי:

1. הייתי רוצה שמור תודח, כי הנתונים החיצוניים שלה הכי פחות טובים. 2. תודח בפועל - לדעתי או שרון, כי כבר התחילו להכין לה את הדרך החוצה, או מישל, כי היא השנייה הפחות מוצלחת מבחינה חיצונית.

קריטריונים לא רלוונטיים

לא משנה בכלל מי הכי יפה, מה שמשנה בשלב הזה של התכנית זה מי עושה הכי הרבה בלאגן ומייצרת ענין. לכן לא יודחו מור ומישל. שרון בעיניי פולניה משעממת א-מ-מה היא התברגה בטוב טעם לקובית הגזענית ולכן גם היא לא תורחק. בואו נחשוב מי הכי שותקת? זמירי

TINKERBELL 15

New member
../images/Emo7.gif...שימו לב, ../images/Emo58.gif (ספוילר) .

נטלי. חבל, היא יפהפיה לדעתי...ואם זה כ"כ מפריע שהיא קצת מלאה מהשאר - אפשר להוריד את זה. אם לא הייתי יודעת שזאת היא (ו90% שזה נכון,) הייתי מהמרת על מור. אני דווקא די מרחמת עליה, אבל מה אפשר לעשות. למרות שאת אליסיה, אני לא ממש אוהבת. לא מתחברת ליופי הזה, אמנם היא יפה, אבל לא הטעם שלי...

זה בסדר...

יש כאן כל כך הרבה ספוילרים שחלקם סותרים אחד את השני - שלא נראה לי שעוד ספוילר יהרוס למישהו. נטלי? היא נאה, אבל עזיבתה לא תהיה הפסד גדול. סתם כפריה משעממת.

המונשרי

New member
ווישפול טינקינג- או בעברית צחה-

מי הייתי רוצה שתודח. 1) מישל- כי יש לה אף עקום, היא מלאה בעצמה, הבנו כבר שהיא אמריקאית אין צורך לצטט כל משפט שני מאנגלית.היא מכניסה לכל דבר את אמא שלה. ובקיצור- פאקאצה מעצבנת בטירוף. 2) להעיף את האבו ניראל הזאת- עם הנטיות האגרסיביות- נמאס לשמוע כל הזמן יבבות- של אכלו לי ושתו לי ושהבנות שונאות אותה כי היא ערביה- בחיאת דינה- חוץ מזה יש לה עור בעייתי. 3) מור - המפונדרקת- שמכל משימה עושה עניין- וקוודם כל מתנגדת- זה לא מקצועי. אוהבת לישון וקשה לך לקום ולהתעמל? תמשיכי לישון בבית!

ShirUsh22

New member
מור../images/Emo20.gif

אני חושבת שלבנות ולשופטים ימאס מהחוסר מוטיבציה שלה

למעלה