המודל שלי

Da Jackel

New member
המודל שלי../images/Emo13.gif

טוב את האמת המודל דיי ישן (אנג'לינה ג'ולי) אבל רק עכשיו דיי סיימתי לטקסטר אותו (צבא ולימודים בעיקר בראש, ככה שלתלת לא תמיד יש זמן). רציתי לשמוע את דעתכם ואני ממש חייב עצה לבניית שיער, אני מרנדר ב-MENTALRAY במקס והוא פשוט לא מוכן לקבל את SHAGHAIR אז אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד. קצת פרטים על הרנדר (מודל עם רפרנס, 4 MR SPOT LIGHT, טקסטורה שהכנתי + SKIN MATERIAL של MR ודיי זהו). תודה בכול אופן ותרגישו חופשי להביע דעתכם ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.

supsup

New member
אוקי.

נראה פצצה! אבל יש לך דיי בעיה עם פרופורציות, למשל השפתיים, הם לא פרופורציונאלים, הם לא מתחברים לשאר המודל.

Da Jackel

New member
תודה רבה...

אני שמח שאהבת אבל את האמת לפי רפרנס באיזומטריה וגם לפי תמונות זאת דיי הצורה של השפתיים שלה
. בכול אופן תודה על הביקורת. אולי מישהו בכול זאת יכול לעזור לי קצת עם דרך לעשות לה גבות ושיער ולא ב SHAGHAIR... תודה

eldarinn

New member
האמת קצת ציפיתי שזה יראה אחרת

סורי אבל דוקא מהשלבים הקודמים היו יותר ציפיות...אבל יכול מאד להיות שהשיער יעשה שינוי משמעותי.

Da Jackel

New member
אין לי מושג DOGBITE ../images/Emo163.gif

אבל תגיד לי איך לבדוק ואני אגיד לך אני משתמש במקס 7 ומנטל ריי

Da Jackel

New member
אהמת אלדרין גם אני ציפיתי

למשהו קצת שונה נראה לי שהטקסטורה פשוט משנה משהו שהמודל מראה ולא עליתי על זה בכול אופן הנה שיפור קטן גם במודל וגם בטקסטורה, אולי הוא יהיה טוב יותר מלבד זה אני מאמין שהשיער באמת ישנה המון אבל אני פשוט לא יודע עדיין איך ליצור אותו אז אם יש מישהו שיש לו רעיון לעזרה זה יהיה טוב... שמעתי שמועות ש HAIRFX כן עובד עם MENTALRAY. זה נכון ?

d o g b i t e

New member
goto camera properties

המצלמה צריכה להיות במרחק מהראש ולא קרובה אליו. ואז אתה משנה את הzoom factor\lens focal length

d o g b i t e

New member
דוגמה

צד שמאל נכון, צד ימין לא נכון. תראה שזה מעוות את המודל ודברים נראים יותר גדולים, חסרי פרופורציה

Da Jackel

New member
גדול DOGBITE תודה רבה !!!!

אתה ומיכאל צדקתם המרחק של המצלמה הוא זה שהרס כל פעם משהו אחר בפרופורציה... אני חייב להודות שאני פשוט דפוק !!! לא חשבתי על זה ובטח לא ידעתי שזה משפיע ככה
בכול אופן תודה רבה לשניכם והנה הרנדר להשוואה

מיכאל ג

New member
או!! סוף סוף.

עכשיו היא נראית כמו אנג'לינה ולא כמו פסל מאיי הפסחא...

מיכאל ג

New member
העור פשוט מעולה.

לא יזיק קצת ויתר אדום בכמה מקומות ובכלל וריאציה של גוון העור, אבל גם ככה, הוא פשוט נראה חי. מה שכן, אתה ממש חייב לשנות את זווית הרינדור. יש יותר מדי פרספקטיבה. תרחיק את המצלמה ותצמצם את ה-FOV.

Da Jackel

New member
תודה רבה מיכאל ואתה צודק בקשר ל FOV

פשוט לא ידעתי מהעיוות שהדבר הזה יוצר (ככה זה שלא תמיד מבינים תאוריה ולומדים לבד) בכול אופן אני אנסה לגוון קצת את העור כמו שאמרת אבל אני שמח שאהבת.

Esteviezer

New member
נראה מצויין!

ואני בטוח שאחרי שתוסיף את השיער זה באמת יהיה מדהים.

למעלה