המודעות של רשפי מלכלכות את העיר

EmperorMollari

New member
המודעות של רשפי מלכלכות את העיר

היום צעדתי לי לאורך רחוב סוקולוב ורחוב הנדיב. על כל ארון סעף או ארון חשמל, על כל עמוד ובקיצור על כל חלקה טובה ראיתי את המודעות של אורית רשפי מודבקות בחוסר אחריות ותוך לכלוך של העיר. לא מספיק שהמודעות האלה חסרות תוכן, אינן מפרטות מה חזונה של הגברת רשפי לעיר הרצליה או אפילו מה לא טוב בראש העיר הנוכחית, אלא פשוט מציגות סיסמה מטופשת, הרי שהמודעות הללו מלכלכות את העיר! אסור לתלות מודעות על ארונות סעף וארונות חשמל. רשפי, בצר לה על כי אינה מתרוממת, ממשיכה ללכלך את העיר במאות מודעות שגם עולות הרבה מאוד כסף ומעניין מאיפה הוא מגיע. די ללכלך את העיר! די לשלטים המטנפים כל גדר וכל פינה! רק יעל גרמן מסרבת לתלות שלטים באורח בלתי-חוקי ברחבי העיר אלא דואגת לשלטים שמוצבים באורח זמני בצמתים המרכזיים ומפורקים בסוף כל יום. היא אינה מפרסמת בשלטי חוצות ענקיים, אפילו לא בשלטים הקטנים יותר שלצידי הכבישים. אין לגרמן מקורות מימון מאסיביים כמו לרשפי, לפלטי ולאוריאלי - שביום שייכנסו ללשכת ראש העיר יהיו חייבים הרבה מאוד לאותם אלה שמימנו אותם. תחשבו על זה כשאתם שמים את הפתק בקלפי.

וגרמן

גרמו לא מוציאה כסף על מודעות, היא מוציאה כסף מהעירייה על הפעילות שלה (דו"ח החינוך ואירועי הקיץ למשל). גרמן שולחת את פקחיה להעיף את פעילהם של שאחר המועמדים, ותראה איזה פלא הם לא נוגעים בפעילים של יעל גרמן, למרות שהם משתמשים באותם דברים כדי להחזיק את השלטים! ביום הקלפי, הציבור יזכור את הקדנציה הגרועה שלה טגם את חוסק הדמוקרטיה.

eopeace

New member
שלטים לא חוקיים לא של יעל גרמן

פקחי העירייה עושים את תפקידם כחוק לדאוג כי אין שלטים לא חוקיים בעיר. כל השלטים של יעל גרמן בבחירות מוחזקים ולכן הם חוקיים. אסור ששלטים יתלו ויקשרו והם מורדים על מנת לשמור על העיר נקייה. כל פעילות מטה הבחירות של יעל גרמן היא פעילות חוקית ובתוך כך גם השלטים. לגבי הוצאות מכספי העירייה - הטענה הזו חסרת שחר - העירייה מוציאה דו"ח חינוך ומקיימת אירועי קיץ כל שנה - אי אפשר להקפיא את פעילות העיר.

EmperorMollari

New member
עשייה רצופה בעיר הרצליה

מה אתה מציע? שלא תיערכנה חגיגות קיץ עם הופעות אמנים לרווחת תושבי הרצליה? שלא ייערך דו"ח חינוך שיספק נתונים מדוייקים וחשובים על הנעשה בעיר בתחום החינוך? ראש העיר צריכה להפסיק לנהל את העיר בגלל קמפיין הבחירות? חס וחלילה אם זה היה כך! חבל שקושרים כל דבר טוב שגרמן עושה עם גימיקים לתקופת הבחירות. אם הייתם שמים לב, הייתם רואים את ה"גימיקים" האלה לרווחת התושבים מיום שנבחרה!

סליחה

באף ב-5 שנים האחרונות, ל קיבלתי דו"ח על החינוך בעיר...ולהזכירכם אני מורה... מה קרה ביום העמצאות לא היה כסף לחגיגה ופתאום-יש כסף לאירועי קיץ???????????????????????????????????????????????????????????? סלח לי נער יקר, אנא אל תמאר מילה בנושאים שאין לך ניסיון.

eopeace

New member
חינוך

אני דווקא זוכר לפני שנתיים ולפני שלוש שנים דיווחים על החינוך....

EmperorMollari

New member
מורה שלא בקיא בחינוך

דו"חות החינוך פורסמו ונדונו הן בוועדת החינוך של מועצת העיר והן בעיתונות המקומית. אני, כתלמיד, עקבתי אחריהם. מעבר לכך, הנתונים הברורים של משרד החינוך שמתפרסמים כל שנה הם האינדיקציה הטובה ביותר משום שהם נתונים לחלוטין בלתי-תלויים. לכן, מורה יקר אל נא תאמר מילה בנושאים שאין לך בהם נסיון. ומה ההשוואה בין חגיגות קיץ לחגיגות יום-העצמאות?? ביום העצמאות מדובר ב-2-3 אומנים שגובים תעריפי עתק דווקא באותו לילה. בצדק לא בזבזו על זה כסף. לעומת זאת, חגיגות הקיץ הן אירוע סולידי יחסית בגן גלסברג שבחוף זבולון שבו מופיעים אמנים בימים כתיקונם במהלך חופשת הקיץ וודאי שבתעריפים נמוכים הרבה-הרבה יותר מאשר בליל העצמאות. לכן, יש הגיון רב באירועי קיץ לרווחת התושבים במהלך יולי-אוגוסט ולא בזבוז אקסטרבגנטי בלילה אחד.

דו"חות לא בהרצליה

עיריית הרצליה לא פירסה דו"ח על החינוך עמו הדו"ח שפורסם אשתקד- הנתונים על החינוך פורסו מדי פעם בתקשורת המקומית. תלמיד (לשעבר), מעולם לא קיבלת (ולא אני ואף תושב בעיר)-דו"ח על החינוך- רק עכשיו שיש בחירות גרמן מוציאה דו"חות על החינוך, המנהל התקין וכל הזבל שאנו מקבלים בתיבת הדואר

EmperorMollari

New member
אתה סכיזופרני

בהודעה קודמת שכתבת (2.9, 6:49), אמרת ואני מצטט: "גרמו לא מוציאה כסף על מודעות, היא מוציאה כסף מהעירייה על הפעילות שלה (דו"ח החינוך ואירועי הקיץ למשל)." כלומר, רגע אחד אתה טוען שהיא כן הוציאה דו"ח חינוך ורגע אחד אתה טוען שהיא לא הוציאה דו"ח חינוך. כשתחליט, תודיע לי.

התכוונתי

אני התכוונתי שגרמן לא הוציאה דו"חות על החינוך במשך כל הקדנציה שלה-ולא לדו"ח על החינוך שיצא סוף שנה"ל תשס"ג...

למעלה