המווווון מזל טוב לעינת

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
המווווון מזל טוב לעינת../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

לעינת - המנהלת המקסימה
של הפורום המהמם
! יום הולדת 4 שמח לך!!
שכל משאלותיך תתגשמנה
שתישארי נפלאה כמו שאת
שנתראה יותר השנה הזאת
שנלך יחד להופעה של משינה
והעיקר - שתלבלבי ותפרחי
(ככה זה כשהיומולדת יוצאת בט"ו בשבט) קבלי
- אפשר לדבר איתי במסנג'ר!!! (הכתובת אותה כתובת של הג'ימייל) אז שיהיו לך יום הולדת ושנה מצוינים ומהנים!!!
אוהבת מאוד

יאאאייי תודה

המתנה הכי נהדרת שיכלת לתת לי זה שיהיה לך מסנג'ר תודה רבה על האיחולים. ואיך הגענו ל 4? זה אמור להיות 19

אם כבר משינה../images/Emo99.gif

לכבוד יום הולדתי ה6 כבת 19 חגגתי אותו עם 2 כוסיות ג'וני אדום ולקשר של משינה: את יודעת שאני יכול לשתות גלון של אלכוהול לשתות חבית בכל מקום ולכן אני שותה לכן אני שותה עם ג'וני האדום יבורך שלומי ברכה...

Gilliana

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif

יום הולדת שמח ופורח כמיטב המסורת של ט"ו בשבט! מכיוון שיצאת לך לבלות אתמול, לא הספקתי לאחל לך בזמן, מקווה שעשית חיים ושחגגת כמו שצריך! מה אאחל לך לרגל יום הולדתך? קודם כל המון הצלחה בבחינות המתקרבות, הרבה הופעות של משינה, שתפסיקי לעשן או לפחות תפחיתי בכמות (מותר לחלום, נכון?) וכמובן המון המון אושר. מזל טוב!!! Live long and prosper

RR AA ZZ

New member
מטוס זעיר ללא טייס!../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

(מזל"ט - זה קיצור שמשתמשים בו להגיד 'מזל טוב' אבל זה 'מטוס זעיר ללא טייס') אז יום הולדת שמח
אני מאחל לך שתקבלי עוד הרבה חיבוקים מיובל, שתפגשי את מאלדר, וויליאם וכל אותם הנאהבים שלך:)
הרבה אושר ושימחה וניהול נעים של הפורום! רז.

תודה רבה רבה רבה

גם אני מקווה שאיחולייך יתגשמו
(בתוספת נשיקות מיובל, את שלב החיבוקים עברנו
) שוב, המון תודה

וואו מזל טובב../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo215.gif

עד 120 שנה
שפע ברכות

eve6

New member
ממולדת שמח!

המון מזל, בריאות, אושר ועושר ואויר צח

Shining Wizard

New member
מזל טוב!

היצירתיות שלי בכל מה שנוגע לברכות נגמרה מזמן, אבל אני יכול לאחל לך יום הולדת שמח, ולהגיד שלא השתנה שום דבר מאז הפעם האחרונה שכתבתי לך ברכה ליום ההולדת - את עדיין הדבק של הפורום. ואיך אמרה חבורה אלמונית של מוזיקאים? "לתוך ערפל לאט לאט את נעלמת יש מסיבה בתוך ראשי לאט נגמרת השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי את לא כמו כולם הכי מיוחדת" Congrats!

Julia307

New member
מזל טוב גם ממני עינת ../images/Emo13.gif

לא יוצא לי כמעט זמן להיות כאן אבל נכנסתי בכל זאת ושמחתי לראות את העץ הזה

orityemini

New member
עינתוש! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif

מזל טוב!!!!!!
מצטערת שלקח לי קצת זמן לכתוב (תקופת בחינות) ראיתי את השרשור הזה רק עכשיו
מאחלת לך שיהיה לך את היום הולדת הכי מדהים בעולם, שתמשיכי להיות מקסימה כמו שאת ומנהלת פורום מעולה!
אוהבת ומתגעגעת (מבעד לערימת הטישיו *אפצ'י!*, המבחנים והעבודות)
אורית.

S m e l l y Cat

New member
מזלטוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif../images/Emo13.gif

עד 120 ושכל משאלותייך יתגשמו!!
עוגה עוגה עוגה במעגל נחוגה

aerynsun

New member
מזל טוב עינת ../images/Emo24.gif

מקווה שהיה לך יום הולדת נפלא. שתהייה לך שנה מלאה בכל מה שתרצי. שתוכלי אולי השנה סוף כל סוף לראות הופעה חיה של משינה עם מולדר כזמר ליווי ללהקה. ד"ש לכנרת
נ.ב. - לא יוצא לי להיות כאן הרבה אבל אני משתדלת

למעלה