Witchcrafts
New member
המוות קרוב יותר מתמיד. ../images/Emo65.gif
קשיש מקומט, אתה חולק את יום ההולדת שלך עם אמא שלי (ואני אחזור על זה שוב ושוב ושוב, כי מסתבר שאתה יותר סנילי ממה שנדמה), אז אני מקווה שאתה מודע לכבוד העצום שנפל בחלקך. המון מזל טוב!~ באמת.
רק אושר ובריאות ונחת וכלבה מושלמת כמו מאיה (חה, עכשיו יחשבו שכיניתי ידידה שלך או משהו בתור "כלבה". אבל למי אכפת). כיף לעצבן אותך, להציק לך, (לא) לחפור לך, לנג'ס לך, לגדף אותך, להציף אותך בהטחות המקלדת הידועות שלי, להביא לך כל מיני קישורים שאתה מאוד אוהב (כמו זה) ולשלוח לך את האמוטיקונים הקבועים (שהפכו לדו שיח חרוש במיוחד, אגב). היית מאמין שתגיע לגיל המופלג הזה? כי אני לא. התכנון היה לבתר אותך, ולדאבוני, זה לא יצא לפועל.
לא נורא, יש לי זמן, הפז"מ דופק וחבל. |רעל| חשבתי לארגן עבורך מגבית, כדי שיהיה לך מכשיר תומך MMS.
פעמיים שלחתי, פעמיים!!!11ףם9ק4צ666ק356ק' בעשר ומשהו בבוקר ואחרי שציינת שלא קיבלת. צלע שלו, לטיפולך. אתה אדם נהדר ונחמד, עד כמה שקשה לך (ולי, כיאה לשטן) להודות בזה. זה לא יאה ולא נאה. תפסיק. חה, הנה, אני מעלה לך את האגו בהודעה הזו ולכן אתה תחתום בקישור האהוב עליך (כלומר, זה). סתם, נו, אבל תחתום בכל זאת. _4 מי ייתן שהאתר שאתה עורך, יצבור הרבה כתבות וצפיות, שתפסיק לחרוש על "המוסד" בימי חמישי, שתמשיך להיות אדום כאן (עד שאתפוס את מקומך) ושלא תדע לילה וצער, אלא רק אור ושמחה. יום הולדת שמח ועד תרפפ"ו מיליון שנה!
^________^ הודעה זו נכתבה ברזולוציה 1280 על 1024. אם אתם לא משתמשים בה, הגיע הזמן שתחתכו ורידים.
קשיש מקומט, אתה חולק את יום ההולדת שלך עם אמא שלי (ואני אחזור על זה שוב ושוב ושוב, כי מסתבר שאתה יותר סנילי ממה שנדמה), אז אני מקווה שאתה מודע לכבוד העצום שנפל בחלקך. המון מזל טוב!~ באמת.