המוחק ממחק מחוק

vegetable man

New member
המוחק ממחק מחוק

The Eraser נכנס היישר למקום ה-3 במצעד מכירות האלבומים הבריטי, ל-2 באוסטרליה ול-8 באירלנד. באמריקה, לעומת זאת, האלבום לא בין ה-50 הגדולים (אבל זה לא מפליא, האמריקאים המעפנים האלה, מאוד אוהבים את רדיוהד, אבל כשאלבום שיוצא זוכה לפחות פירסום, זה לא סיבה בשבילם להתעניין). האלבום הפושר משהו (ע"פ הדיווחים) של מיוז, כרגע מוכר הכי הרבה בבריטניה. ומה אצלנו? יורק מכר הכי הרבה, קרן פלס (מי זאת?) ומיוז מאחוריו.

libro

New member
מיוז = אחלה אלבום

כל הכבוד ללהקה המקסימה בזאת, שסופסוף עלתה לליגה של הגדולים, למרות שיש לה עוד הרבה מה ללמוד..

laker000

New member
בעיקרון להקה אדירה

אני מאוד אוהב אותם, אבל מכמה שירים ששמעתי מהדיסק החדש וממה ששמעתי מאנשים אחרים הם קצת בירידה ביחס לאלבומים האדירים הקודמים שלהם

libro

New member
לא מסכים

נתחיל בזה שלמיוז יש סטייל משלהם. סגנון השירה של מת'יו והדיסטורשנים המלוטשים, עם המלודיות המשובחות שלהם. זה מה שהיה באלבומים הקודמים. עכשיו, גם הם, ראו שכדי להתקדם ולעשות קצת פחות מוזיקת טינאייג' וקצת יותר איכות צריך כמה שכבות וכמה רבדים. אז באלבום החדש יש נגיעות אלקטרוניות, וגם כל מני חירטושים של גיטרות חשמליות בסוף השירים (שמזכירים את איך לא רדיוהד), חצוצרות, סאונדים של הליקופטר וסוסים, וסגנון שירה שקצת משתנה משיר לשיר ובאלבום החדש- כל השירים - כמעט - ולא נשמעים אותו הדבר, כמו באלבומים הקודמים. אחלה מקצבים של תופים, יש אלמנט חזק של ביטים באלבום הזה. רק שיש להם עוד הרבה הרבה מה ללמוד ועוד הרבה שלבים לעבור כדי ליצור יצירת מופת... זה בסדר. הם צעירים ומוכשרים, ומת'יו הוא אחד הזמרים (אם לא הזמר) הכי טובים שיש היום. ואני אומר - ותזכרו איפה שמעתם את זה בפעם הראשונה - שכשרדיוהד יתפרקו (חסוו"ח טפו טפו), מיוז תהיה להקת הרוק הבריטית שתרש את מקומם. היא ולא אחרת. וקולדפליי? שימשיכו לחכות, להעתיק, ולהכניס רימיקסים של שירים שלהם (טובים ככשל שיהיו-הרימיקסים) לאוספי דאב\צ'יל של בתי קפה.

Latisia

New member
אהה זו רק אני שזה נראה לי לא פייר ש

שאנשים טוענים שמיוז מחקים את רדיוהד אבל אף אחד לא מתיחס לקולדפליי.... של האחרון שלהם יצא כולם הגדירו אותו כאלבום מעולה ומושלם וכול כך נהדר. לא שיש לי משו נגד קולדפליי אבל הם כבר קולדפליי יותר "מחקים" את רדיוהד! אני עדין לא רואה קווי דימיון בין מיוז לרדיוהד, אולי בראשון אבל ממש מטושטשים! אומנם הם הודו שהם מושפעים אבל ההשפעות לא ממש באות לידי ביטוי ואצל קולדפליי זה ממש! אז בלעעע.... אני עדין עצבנית על הביקורת המגעילה שהיה כתוב על החדש של מיוז "חורים שחורים וגילויים". זה היה כתבה מלאה השמצות!

Xknight

New member
אני אוהב דווקא את קולדפליי אבל אין

ספק שרדיוהד עושים להם ביצפר מבחינת הליריקה שהיא הרבה יותר עמוקה והלחנים/עיבודים המורכבים שלהם.

kittycatbone

New member
מהשירים של מיוז

ששמעתי הם דווקא ממש טובים..! צריך קצת זמן להתרגל אליהם כי זה בהחלט שונה ממה שהיה לפני זה.. אבל עדיין, כשאני אקנה אני בטוחה שאני אוהב את האלבום
בקשר לת'ום יורק, באמת כל הכבוד שהאלבום שלו זוכה לכאלה הממ.. מקומות במצעדים! וזה רק גורם לי לרצות לקנות כבר את האלבוווום

Nature Archive

New member
אהבתי...

במיוחד את השיר STARLIGHT ואת ASSASAIN... אחלה אלבום וכרגע התחלתי להוריד את THE ERASER והוא יורד במהירות 60 קילו ב- BITCOMET

The Girl Who

New member
המממ...

אני לא אוהבת להתייחס למכירות, מקום במצעדים וכו'. לרוב לא קיימת הערכה גדולה למוזיקה איכותית..לכן אני לא מתפלאה על ארה"ב, רק יחסי הציבור והפרסום מועילים שם למשהו. בכל מקרה..אני שמחה בשבילו.

vegetable man

New member
הממ

זה לא טעות, זו אינפורמציה שלא היתה מעודכנת עד כה כנראה, כי בארה"ב האלבום יצא מאוחר יותר. בכל מקרה האינפורמציה הזאת הרבה יותר הגיונית. אבל אני עדיין חושב שהאמריקאים בוקים

זה לא בדיוק שהם בוקים

זה יותר לכיוון של שמרנים. קשה להם עם כל דבר חדש שהם לא מכירים. והם גם לא מאוד פתוחים לאמנים זרים, לא-אמריקאים. בהערת אגב, מאז שאני גרה פה הייתי הלא מעט הופעות, ורק האחרונה היתה של להקה אמריקאית. כנראה שאני בדיוק הפוכה מהם (לא מפתיע).

למעלה