המוח שלי מתפצל...

assassin

New member
המוח שלי מתפצל...

זה משהו בקרה לי לפני כמה ימים, הוא קרה גם כמה פעמים לפני כן, אבל לא שמתי לב לזה כמו בפעם האחרונה: אני רץ, בשביל הכושר, וביום שלישי התחלתי לרוץ והקפדתי על נשימות מסודרות- פנימה,החוצה,פנימה,החוצה. ואני רץ ורץ, ולא הרבה קורה חוץ מזה, אבל כל הזמן אני ממשיך לחשוב על העניין של הריצה- לשמור על אותו קצב, אותו סדר נשימות.. ורק על זה חשבתי. אח"כ התחלתי לחשוב על עוד כל מיני דברים, כמו לדוגמא מה אני עושה היום, לו"ז, למי צריך להתקשר, בלה בלה בלה... תוף כדי מחשבה על כל העניינים שבסדר היום - שמתי לב, שאני עדיין חושב על הריצה, הנשימות וכו´. אמרתי לעצמי וחשבתי לעצמי על שתי הדברים באותו הזמן. עכשיו, כשאני חושב, אני לרוב שומע את עצמי מדבר אל עצמי, שומע משהו מדבר, אני חושב במילים, אפשר לומר... (גם אתם ככה?) וכשרצתי, שמתי לב שדיברתי לעצמי פעמיים באותו הזמן, קול אחד דיבר מהחלק האחורי יותר של המוח, והחלק השני מהמרכז.. בשלב יותר מאוחר של הריצה חשבתי על זה שאני חושב בשני כיוונים באותו הזמן, ונהניתי מזה מאוד.. העניין הוא שהרגשתי עם זה ממש מוזר... כאילו יש לי פיצול אישיות או משהו... זה פחות או יותר העניין... תגידו מה אתם חושבים... שבת שלום...

דנה^^

New member
נחמד

אני אף פעם לא ממש הקדשתי לזה יותר מדי תשומת לב, אבל נשמע ממש מעניין

rshilkrot

New member
זה כמו מדיטציה.. ריצה

המנטרה שלך הם הנשימות. וברגע שאתה נכנס לטראנס של הריצה (הוא לא עמוק), אתה יכול לחשוב על כל דבר אחר שאתה רוצה ובו"ז הגוף שלך ממשיך לשנן את המנטרה בלי שתצטרך להשקיע (כמעט) מחשבה בזה זה קורה רק אחרי שהמאמץ של הגוף מתייצב (בד"כ בריצות ארוכות) והוא שוקע לתוך טראנס של ריצה

assassin

New member
תודה..

נשמע הגיוני... מעבר לכך שאתה (את? או אתה?), בטח מבין בזה...

למעלה