המומחיות שלי

*יערית

New member
המומחיות שלי../images/Emo10.gif

אישה ממוצעת אנוכי,מגדלת את ילדיי על הצד הטוב ביותר שאני יכולה, עובדת עם כל המיגבלות שלי ככל יכולתי, עיניני משק הבית וכו' לוקחת על עצמי וגם מסוגלת לשתף את בן זוגי.....יש הרבה דברים שאני יודעת במפורש שאני טובה בהם ויש דברים שהם המומחיות שלי...המומחיות שלי בהרס! אז עיניני כביסות....מאז גיל העשרים אני יודעת לכבס לבד ואולי עוד לפני, להפריד כביסות..מה לעשות ביד ומה בכביסה עדינה.... אבל אין מצב כזה שאני לא הורסת בגדים..בכל סיבוב של מכונה בגד אחד {במיוחד החדשים}נצבעים בכל מיני צבעים, מצתמקים,מתבלים....דיייייייי באמת נמאס עלי העיניין הזה...יש לי מכונת כביסה באמת אחת המעולות בעולם, אני הולכת לפי הספר ולפי התיקטים....ושוב לא הולך לי.. בליל הסדר לבשתי מכנס חדש של קסטר מהמם בצבע בז...הוא נכתם מעט מרוטב של הדגים..וואו נלחצתי..אבל בבית יש לי סבון הפלא שהסיר את הכתם אחרי שפשופים רבים ,שטפתי אותו,תליתי אותו וכשהוא התייבש החלטתי להכניס אותו עם יתר הכביסות בחום של 40 מעלות ...עכשיו עכשיו הוצאתי אותם ואני פשוט המומה... כל המכנס נצבע בצבעים כחולים..עד שהוצאתי כתם ארור של דגים עכשיו מה עושים? 160 ש"ח עלה לי המכנס{למזלי לפעמים הם יקרים יותר}ולא נהנתי ממנו בכלל יש דברים שאני אומרת לעצמי כפארה...אבל מה לעשות? בבקשה מישהו יכול לעזור לי אני באמת שבוזה כבר מהמומחיות שלי להרוס דברים!

rolan

New member
אם כבר...

נצבע וכמעט "הלך" נסי עם קליה השכנה שלי אומרת שקליה מסירה כתמים תנסי להשרות במעט קליה ואח"כ שוב לכביסה ובפעם הבאה... למרות שאני שונאת שאומרים - בפעם הבאה... כדאי להפריד צבעים אני מקפידה מאוד על הפרדת צבעים למרות שהכביסה העדינה אמורה לא לגרום לצבעים לעבור לשאר הכבסים. אוהי תמיד צוחק עלי על כך אבל נראה לי שלא שווה את המאמץ הקטן מקווה שהועלתי במשהו...

יערית קבלי עזרה מהכובסת...

לצערי הרב אני מומחית בכביסות...מה הבעיה בדיוק? אני לא מבינה למה לא שאלת לפני שהכנסת למכונה ? למה? לא מכניסים בהיר עם כהה אף פעם אף פעם....בז עד כמה שידוע לי הוא צבע בהיר ולכן הייתי מכבסת עם אפורים בהירים ...ועל 30 מעלות זה בהחלט מספיק. יערית ,את צבעית מקצועית ובשלנית מטבוחה נפלאה ...תשאירי לי את הכביסות והרי לך יערית המושלמת.... אני כאן לשרותך 24 שעות בכל עבודות הבית...ובעיקר בכביסות. מעבירה לך במסר אישי את הפלא שלי כדי שלא תהרסי יותר בגדים ביייייייייייייייי מאמי,שאלה תהינה הבעיות הכי קשות שלך

למעלה