המומחים שבמומחים להיכנס!!

המומחים שבמומחים להיכנס!!../images/Emo44.gif

האים זה יתכן שעדיין הקליפ "סרט הודי" נימצאת ברשימת המבוקשים רק שלא ניתן לצפות בקליפ באתר?

בדקתי הרגע,וכן דנה ועידן עדיין נמצאים ברשימת

המבוקשים שאפשר להצביע אליהם.. אבל הקליפ לא נמצא באתר

זה אומר ברגע ש"סרט הודי" יהיה במקום הראשון

הקליפ כן ישודר? או לא ישודר??? אין על מי לסמוך==== ואין למי להאמין!! עולם התרבות משחק בנו כמו בקוביות היום מעמידים אותנו בשורה אחת וישרה ומחר מישהו מחליט לעשות פופפפפפפ>>>>וכולנו זה אחרי זה בנפילה

מיקמיק17

New member
להזכירכם "סרט הודי" יצא ממזמן מעשרת המבוקשים

ואין מצב שהוא יכנס שוב לעשירייה.

אני לא מאמינה../images/Emo2.gif

רוצים לראות את הקליפים שאתם אוהבים בטלוויזיה? הצביעו ל-3 קליפים וצפו בתוכנית! הקליפ "סרט הודי" דנה מחוקה כמבצעת ורק עידן יניב מוזכר לאיזה רמות נמוכות ערוץ 24 יורד ניראה לי שהערוץ לא נילחם בדנה בילבד הוא פתח חזית נוספת עם המעריצים של דנה

יא אני ממש בשוק מהם,איזה רמה נמוכה הם יורדים

שככה הם מורידים את דנה מהמבצעת של סרט הודי - להזכירם זה התחיל מהשיר של דנה,עידן רק נלווה אלייייייה
שיו אני ממש בשוק מהם , הם כאלה מעצבנים דיייייייי איזה עצבים
אין ספק שקוטנר הזה משפיע ובגדולללללל וווווואי בא לי להרוג אותו

m e 3 3 3

New member
הפכנו להיות משטר של סטלין

דיקטטורה שכל אחד עושה מה שבא לו. עוד מעט גם יאסרו עליה לשיר. דנה המסכנה תמיד צריכה להיות הקורבן ולאכול אותה כי היא מאמינה בצדק. הקוטנר המניאק הזה כזה בעל השפעה וכח ?? אין דרך לבטל החלטות שלו ?? אפשר לחשוב מי הוא. חתיכת אפס

שני32889

New member
לא נכון אתם עובדים עלייי,אני בהלם קרב!!!

איזה מגעילים איכס אין להם בושה תגידו אין גבול?ממש זבל אנושי כולם שם אני ממש בהלם שזה ירד עד כדי כך לרמות כאלה נמוכות צריך לבזות התנהגות כזאת! כולם לא לוותר ולשלוח עוד מיילים לערוץ גם על כך שהורידו תשם שם דנה ממבצעת השיר ממש חצופים!!!ולנו אסור לשתוק חייבים להפציץ אותם כל פעם מחדש על כל דבר שקורה כדי שיבינו שהמעריצים של דנה לא פראיירים,מצידי נפגין להם מול החלונות ונפוצץ להם תמקום בשלטים באמצע הלילה חחח העיקר שילמדו לקח! לדעתי דנה יכולה אפילו ממש להגיש נגדם תלונה שהורידו את שמה ממבצעת השיר ויותר מכך שהשיר הוא בעצם יצירה שלה שתעשה את זה שתכניס להם,שיסגרו להם תשידורים ל24 שעות כמו השם שלהם כוסאמא שלהם הייתי שורפת להם תכבלים שלא יהיו שידורים!!! אגב,סתם בשביל הסקרנות למישהו יצא לראות בימים האלה שעברו מאז הטקס קליפ של דנה בערוץ?כי אני פשוט בחיים לא רואה אותו אז רציתי לדעת....

שני32889

New member
ומושיקו כפרה,באמת כדאי לנעוץ בראש העמוד...

את הכתובת מייל של ערוץ 24 בצירוף התמונה שגלעד הכין ככה שזה יהיה יותר אפקטיבי!!!

מיקמיק17

New member
../images/Emo7.gifדנה הוסרה מהאומנים המבוקשים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עידו 1000

New member
אני מתחיל לחשוש יש כאן משחק מסריח

דנה תצנח כולנו איתך דנה אל תיתני לאף אחד לשבור אותך!!

מיקמיק17

New member
המצב עם 24 נוראי../images/Emo10.gif

מסכנה דנה, שחררה קליפים כאלו מושקעים ואפילו לא משדרים אותם
איזה מצב מתסכל...

למעלה