הודעה מומלצת מוידויים סהרורי blue
פ פסיפלורה New member 1/3/02 #2 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמשבר באמון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פורום אינטימיות מציג שירשור מדהים. סיפור נוגע ללב עם שפע תגובות. מומלץ! "משבר באמון"
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמשבר באמון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פורום אינטימיות מציג שירשור מדהים. סיפור נוגע ללב עם שפע תגובות. מומלץ! "משבר באמון"
R R o M New member 2/3/02 #5 הודעה מומלצת משלמה ארצי המנהלת המצחיקה שלנו היתה בהופעה, וחזרה עם חוויות
א אופטימום New member 3/3/02 #6 סיפור מומלץ מפורום נשואים הסיפור פורסם במספר פורומים נוסף, מה שלא מוריד מגאוניות המחבר.
מ מליץ יושר New member 4/3/02 #7 המומלצות להיום- יום שני 4.3 כרגיל - לא אני הבאתי את ההמלצות, וההמלצות לא היו מהתחלה משורשרות למקום הזה. אני מחבר את כל ההודעות שנכנסו לרשימה, למרות שגם ההודעות האחרות כאן מאוד יפות לדעתי.
המומלצות להיום- יום שני 4.3 כרגיל - לא אני הבאתי את ההמלצות, וההמלצות לא היו מהתחלה משורשרות למקום הזה. אני מחבר את כל ההודעות שנכנסו לרשימה, למרות שגם ההודעות האחרות כאן מאוד יפות לדעתי.