המון בהצלחה להדר שלנו!!!!

המון בהצלחה להדר שלנו!!!!

הדר הידועה בכינויה the only DaRdAr ... ניגשת היום לבחינות ללהקה צבאית.
אז הדרי, המון בהצלחה, תשירי מהלב
ותמיסי את הבוחנים... ב ה צ ל ח ה
מחזיקה לך אצבעות...

the only DaRdAr

New member
שירלייי אין עלייך...../images/Emo9.gif

אבל אני לא עברתי, כן כנראה אני לא מספיק טובה או מתאימה ללהקה צבאית, האמת שהיו עוד המון מוכשרים וגם הם לא עברו, המבחנות האלה גרמו לי לא לוותר ולהמשיך לנסות, יש לי שעיפה ואני לא מוותרת עליה, אז בלהקה צבאית אני לא אהיה אז לא נורא אפשר ללכת ללמוד אחרי הצבא ברמה מקצועית יותר מהלהקה צבאית...אבל היה שווה לנסות וכל מי שרוצה לנסות שינסה לא מפסידים מזה כלום גם אם לא עוברים. מה שהיה נחמד שאחד הבוחנים היה עידן מיטלמן...לפחות אני יכולה להגיד שהוא בחן אותי...ואני בכלל לא מאוכזבת אני מרוצה בזה שניסיתי ואפילו שרעדתי והתרגשתי לא היה לי פחד במה...אני כנראה לא מספיק מנוסה... יש לי חלום ואני לא מוותרת עליו
תאמינו בעצמך ואל תוותרו על החלומות שלכם

הדרי, לא נורא...../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך על הנסיון והאומץ ואל תוותרי על החלום. יש המון אנשים מוכשרים שלא התקבלו ללהקות צבאיות, אז תמשיכי לנסות.. גאה בך!

לא נורא, אל תמעיטי בערכך!

למה את אומרת שאולי את לא מספיק מוכשרת?? ידוע שהכל פרוטקציות... אני בטוחה שאת מדהימה ושתצליחי במקומות אחרים, אל תוותרי! המון הצלחה

../images/Emo24.gifכל הכבוד הדר, אחלה גישה../images/Emo13.gif

מקווה שתמשיכי בעתיד ותגשימי את החלום, ואת צודקת לומדים ומתפתחים וזה מגיע כשזה צריך להגיע. המון
בהמשך הדרך ובצבא בכלל.

Alin15

New member
אויייייי.......לא שמתי לב..

הממ..לא נורא כל כך!

NeTa MuFlEtA

New member
הדר...

הרבה הרבה
וואי רגע זה היה כבר
אז חדל דיבורים, איך היה
מה שרת
מה אמרו לך
שטפי..

NeTa MuFlEtA

New member
אה.. לא נורא.

העיקר לפחות ניסית, העיקר החוויה. כל הכבוד על הגישה.. את תצליחי גם בלי להקה צבאית, אם רק תרצי.

the only DaRdAr

New member
נטוששש...חמודה שכמותך../images/Emo189.gif

כן היה שווה לנסות ולראות איך את באה לאודישן או כל מבחן של שירה...למדתי מזה שאם אני רוצה להצליח בתחום הזה אני צריכה לקחת את זה ברצינות לעבוד על זה, אז להקה צבאית אני לא אהיה אבל עוד לא מאוחר... שרתי את שיר לשירה ואת ישנן בנות... בסופו של דבר חברה שלי צדקה היה שווה לנסות

למעלה