המון ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

המון ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

למנהלת הפורום, בהצלחה !! זקוקים לך.... אני אמא חדשה לאופק שנולד לפני 3 חודשים, ואני כרגע לא עובדת, האמת שלא עבדתי חצי שנה גם בהריון. בעקבות המצב בעלי לא עוזר בכלל בבית!!הוא עובד בחוץ ואפילו להיפך... הוא עושה בלאגן ולכלוך בכל מקום שהוא נמצא בו, כל היום אני מוצאת את עצמי מנקה,מטפלת בכביסות, מטפלת בילד.... בקיצור עבודות הבית לא נגמרות!!!! ואני ככה מוצאת את עצמי כל היום ובכל יום... מצד אחד אני רוצה ילד נוסף כי אני כבר בת 30 (בחודש הבא), ועכשיו גם חורף בשביל להוציא אותו למטפלת... ומצד שני אני מאוד רוצה לחזור לעבוד כדי לקבל קצת עזרה מבעלי... אני לא יודעת מה לעשות ... איך לצאת מהפלונטר הזה. אני מרגישה כמו הפיליפינית של הבית... כל זה מביא אותנו להמון המון המון ריבים, בגלל העצלנות שלו להזיז את עצמו ולעזור. יש לך עצה בשבילי??

קודם והכי הכי חשוב, מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

אני לא אייעץ לך כפי שבקשת אני אנסה לאמן אותך לעשות סדר בסערה הרגשית שאת נמצאת בה. הגדרת יפה
.את מצבך כפלונטר. מזמינה אותך לקרוא שנית את הודעתך, ולהתמקד בקשר הראשון שאת מעוניינת לשחרר. על איזה קושי היית מצביעה? שהוא לדעתך הכי הכי משמעותי עבורך? תודה ששיתפת
תודה על האיחולים להצלחה

תודה על ההתייחסות...

קראתי שוב את ההודעה כפי שאמרת, הדבר הכי משמעותי עבורי הוא כרגע להביא את בעלי למצב שהוא יעזור בבית, זה יפתור את כל הבעיות... כי אז אוכל להישאר עוד בבית, ולהביא ילד נוסף...מבלי שכל עול המטלות בבית יפלו עליי. תודה רבה על ההתייחסות ותשומת הלב.
דנה

הצבת לעצמך מטרה ../images/Emo70.gif

"להביא את בעלי למצב שהוא יעזור בבית" האם את יכולה לפרט מהם המטלות שבמידה והוא ייקיים יאפשרו לך להישאר עוד בבית, ולהביא ילד נוסף?

הצבת מטרה

לעזור מבחינתי בבית זה בכל דבר... אני לא מצפה לשטוף את הבית, אבל מטלות סבירות, שלו אורכות זמן רב לביצוע. כלים, כביסה, לשים את הבגדים שלו אחרי שהוא לובש במקום (בכביסה, או לקפל ולהחזיר לארון אם הם נקיים). הוא זורק את הבגדים אחרי שלבש על הריצפה. לסדר את הבאלגן שהוא עושה: לארגן את המטבח אחרי שהוא אוכלמהבלאגן שהוא עושה,לסדר את הכריות בסלון אחרי שהוא יושב שם והופך אותן, לשים את הנעליים במקום אחרי שהוא חולץ אותם....

קראי את ההודעה שלך, לעצמך בקול

אם הייתי מקליטה אותך, איזה טון הייתי שומעת?

קראתי... וצחקתי....../images/Emo13.gif

צחקתי... אולי בגלל שאני כל- כך מלאה מבפנים.... הכנסתי לך את כל הבעיות של כל החודש ב-3 שורות.... אז זה נשמע כאילו אני צריכה לשבת בשילוב ידיים והוא יעשה את מטלות הבית. מספיק לי שהוא יעשה דבר אחד או שתיים ביום, לא יותר מיזה!! כי מימלא אני מנקה ומסדרת ומארגנת את הבית במשך היום.... מה שהכי חשוב לי שיסדר את הבלאגן שלו, איך ללמד אותו?? מידי פעם הוא יכול לעזור עם הכביסה, ומידי פעם עם הכלים....

עכשיו גם אני צוחקת ../images/Emo6.gif

כתבת: "אני כל כך מלאה מבפנים" ובהמשך..."מספיק לי שהוא יעשה דבר אחד או שתיים ביום" האם את מזהה מה את יכולה ללמוד על עצמך?

דרישות...

אולי אני מצפה יותר מידי ממנו?? אולי אני רוצה שיעזור לי יותר ממה שהוא מסוגל... אולי הדרישות שלי מוגזמות... תעזרי לי.

ואולי...ואולי..ואולי...

המילה השכיחה ביותר בהודעתך מהי המשמעות שלה עבורך? לילה טוב

svetlan

New member
קראתי בעיון רב את השרשור....מה ההמשך?...

מאד נגע לי באופן אישי, אך הרגשתי שנקטע באמצע? מה מומלץ לעשות בהמשך? אנא המשיכו, יכול לעזור לעוד נשים עם אותה הבעיה!!!

למעלה