המון דברים מחכים לתרומה בחצר שלי

המון דברים מחכים לתרומה בחצר שלי

אחרי יום מפרך ומלא במיונים שלא הסתיימו, לצערי. הנה מצב התרומות בחצר שלי שמחכות לדורש, לחלקן כבר יש יעד. שקית ענקית עם משחקים לגן לילדים אוטיסטים - ל DORIL. 2 שקיות ענקיות עם ציוד ובגדים לילדים ותינוקות- אם אין דורש, יועבר למרכז בשרון. 3 ארגזים מלאים בכלי מטבח, בעיקר צלחות, סרוויסים, כלים לאחסון, במצב טוב. מי צריך למשפחות שלו? ארגז מפוצץ בספרים לילדים ולנוער - חלק מיועד לבחורה מהפורום שאינני זוכרת את שמה כרגע. השאר אם לא תהיה דרישה, יתרם לעמותה שתבחר. נעליים מידה 37 לנשים, במצב מצוין - מי זקוק? חבילה עם מוצרי טיפוח ואוכל יבש- לנירה 63. שקיות עם בגדים לגברים ונשים- עדיין לא עשיתי מיון מלא, אפרט מידות מאוחר יותר במהלך הסופ"ש בתקווה.

נעלים מידה 37 מתאים לאלמנה

או לבתה מרמת-גן, אם הן במצב טוב, מסרי בבקשה ל- doril והוא יעביר ישירות לאלמנה או יעביר אלי ואסתדר כבר. תודה.

אוי חבל, אם הייתי יודעת

הייתי משאירה לו גם את השקית של הנעליים שייקח. דוריל, יכול לבוא ולאסוף את השקית עם הנעליים?

אני אדבר איתו, גם לגבי כלי

המטבח עבור הזוג ממודיעין (הנעליים עבור האלמנה מרמת-גן). תודה לך קרין מיכל

ronil4

New member
../images/Emo140.gif מחר אוכל לקפוץ לקחת,

אם זה מתאים לך , אתקשר לפני (ואביא לך את הטלפון שביקשת). לגבי הבגדים שאת ממיינת - אם יהיו מכנסים מידה 2 אשמח לקבל לילדה שצריכה. (אשמח אם תתרגמי לי לאיזו מידה רגילה זה מתאים - סתם מעניין).

אין בעיה

למרות שעדיף יום שני. את מוזמנת ליצור עמי קשר. לגבי הבגדים, אם יהיו במידה המתאימה, אשמח לתת. אבל עדיין לא מיינתי.

אשמח לקבל ולאסוף את כלי המטבח

ולהעבירם למספר משפחות הזקוקות לכך. צרי בבקשה קשר במייל עם מספר טלפון כך שנוכל לדבר ולתאם. יש לי מכונית סטיישן כך שאין בעייה להעמיס ולהעביר. תודה רבה ושבוע נפלא. תמי כפר-יונה [email protected]

למעלה