המון המון המון המון המון המון המון

Kite Cat

New member
המון המון המון המון המון המון המון

מזל טוב לפורום החדש שכל-כך ציפיתי שיבוא סוף כל סוף. אני תמיד חלמתי שאני אהיה מעצבת פנים. אני אוספת חוברות עיצוב ואני מקליטה תוכניות עיצוב ואני מקווה שציוני יספיקו לי כדי להתקבל לקמפוס של אדריכלות + עיצוב פנים. הייתי רוצה לקבל המלצות לגביי ספריי עיצוב, בתודה מראש והמון הצלחה...

CarolineKinney

New member
מצטרפת בברכות המזל טוב

ורוצה כמובן לאחל המון הצלחה לפורום, שישגשג וכמובן יעזור להמון אנשים. אני אישית מאד שמחה על הקמת הפורום הזה כי החלום שלי זה לסיים את הצבא ולהתחיל ללמוד עיצוב פנים ואדריכלות אז כמובן מזל טוב לפורום החדש ובהצלחה למנהלת

המלצות

תודה על הברכות, בכדי להיכנס לנושא עיצוב הייתי ממליצה בחום להתחיל ולהיחשף לקרוא וללמוד אמנות . הן דרך ספרי אמנות והיסטוריה של האמנות כי בעצם זהו הבסיס והיסוד להתפתחות העיצוב והאדריכלות. החל מהתקופה היוונית והרומית דרך הרנסס והבארוק בהן אבני היסוד לכל גווני העיצוב והאמנות המודרנית. נושא מרתק ומעניין... בהמשך אתן גם המלצות על חומר קריאה ועיון ספציפי בעיצוב פנים.

d u c k y

New member
מצטרפת לברכות

ואף לרצון ללמוד את המקצוע - אדריכלות ועיצוב פנים... האם תוכלי לתת קצת מידע על לימודים??? איפה?? כמה זמן???? כמה עולה ???והאם יש ביקוש??? המון מזל טוב שוב... ובהצלחה

לימודי עיצוב פנים

אדריכלות ועיצוב פנים ניתנים כיום ללימוד במוסדות רבים וברמות שונות החל מקורסים קצרים להשכלה כללית ,המשך דרך לימודים בקורסים הכוללים כ-10 מפגשים דרך קורסים ללימודי דיפלומה \תעודה ועד לתואר הנדסאי ואדריכל. המלצתי - היכנסי למושג אדריכלות פנים-לימודים באינטרנט ובקלות תמצאי את כל המוסדות הרלוונטיים.

למעלה