המון המון מזל טוב ל..

danduni

New member
המון המון מזל טוב ל.. ../images/Emo27.gif../images/Emo65.gif

פרה של שוקולד
היום שחר המתוקה בת 26!
כלומר, 16
למרות שלא מזמן רק התחלנו לדבר, בקלות הבנתי שאת טיפוס נורא זורם, מצחיק, כן וכזה שממש ממש כייף לדבר איתו. אני בטוח שאת נכס לסובבים אותך ולפורומים בהם את מנהלת/כותבת
. אז, ביום שמחתך רציתי רק לאחל לך כמה דברים ולהקדיש כמה שירים ולקוות שכל החיים שלך יהיו מופלאים!
איחוליי הכנים לך
שתמיד תזכרי מי האדם הראשון שדיברת איתו במסנג'ר מפורום ג'ניפר אניסטון
[אני מאוד מקווה שזה אני
]
שבחיים, אבל בחיים, לא תיתקלי יותר בדבורים בביתך ותיאלצי לברוח מהן (ולא לדבר עם אנשים במסנג'ר
)
המון אושר ועושר
, אהבה
, בריאות, הצלחה בלימודים
, מזל
ושהשמש תאיר לך פנים כל בוקר!
שתמיד חברייך הקרובים יעטפו אותך במעגל של כבוד והערכה
הררי שוקול טעימים!
(והוספתי לך מפית בתמונה כדי שלא תתלכלכי
)
שנזכה להיפגש מתישהו!
ובקיצור, שכל משאלות לבך יתגשמו לטובה
אקדיש לך את SOS של ריהאנה
(שהיא בעצם ההיפך מהאיקון הזה), הלילה יעבור של יפתי
ואיזה שיר של ג'סטין טימברלייק [איני בקיא כל כך במוזיקה שלו
]. בקיצור, שיהיה יום הולדת שמח
, עד מאה כעשרים
, דנדוני
.

יאאאא

איזה מותקקק....... תודה תודה תודה תודה=] ריגשת אותי...אני כותבת את ההודעה הזאת עם חיוך עד האוזניים חחחח...לא תארתי לעצמי שתהיה לי הודעה כזאת יפההה ליומולדת...עשית לי את הבוקררר(שבשבילי הוא רק התחיל)

תראו.....

נכון בסרט ואז הגיע פולי היה לה חמוס??? אז ההורים שלי קונים לי חמוס!!!!!! יאאא זה כזה חמודדדדד....
אבא שלי אמר לי שאם אני רוצה הוא יקנה לי כזה חחח....כי בתכלס אין לי רעיון אחר למתנה...אז אמרתי שכן!!וישר נזכרתי בג'ניפר!! זה כזה מתוק חמוס כזה...שאלתי אותם כמה זה עולה:Sמסתבר שזה לא משו שאני יכולה לקנות עצמי,אז בתור מתנה ליומולדת זה אחלה דבר,ומצחיק.....

linoy7

New member
חמוסססס?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

את רצינית?
מותר לגדל אותם?
חחחח בכל מקרה
תצלמי אותו ותראי לנו!!

Koala Girl

New member
לא מנסה לבאס או משהו../images/Emo3.gif

רק לבדוק... קראת קצת על חמוסים? את יודעת לגדל? את יודעת שזה מסריח בדיוק כמו בואש? אלא אם מסרסים אותו...וגם אז הוא מסריח
כדי שלא תצטרכי למסור אותו אחרי שתקני...

חח זה פסדר קיבלתי הסבר=]

מתחשק לי..זה יבוא קטן יותר ממה שיש לג'ני בסרט חח הוא יגדל כזה....וכן אני אצלם=]

ביררו לי עליו והוא מסריח רק אם לא מעקרים אותו

ברגע שמעקרים אותו יש לו ריח רגיל של חיה..כמו שתגדלי כלב בבית.... אם הוא לא מעוקר יש סירחון...אותו דבר עם נקבה...ההבדל ביניהם חוץ מהריון והכל
הוא שהזכר יכול להגיע לגודל של 2 קילו....=]אז ההורים שלי מעדיפים נקבה..זה יהיה כזה חמודדד!!!!אצלם כשאקבל אותו=] אמרו לי שהוא סקרן...יענו אם אפתח מקרר והוא יהיה לידי הוא יכנס...אותו דבר עם מגירה ארונות ואיפור:&#39
מדכא אבל שווה את זה....אשמור עליו חח..ועוד לחשוב שיש לי כלבה עצבנית חח...רודפת אחרי חתולים..שלא תחשוב שהוא חתול:&#39

Koala Girl

New member
נראה מי ינשך את מי../images/Emo3.gif

*אמ*חמוס*אמ* והוא עדיין מסריח אחרי סירוס/עיקור...הרבה פחות,אבל יש להם ריח די חזק ותקבלי הרבה ביסים
חחח גם אני 'צה חמוס!! אבל אין לי זמן לגדל אותו בינתיים....

linoy7

New member
אה! ותדאגי שהוא לא יהיה זקן/עיוור../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

TheIs258

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

linoy7

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

עד 120!!!
הרבה אושר
בריאות
אהבה
והצלחה
ושיהיה לך רק טוב!
אוהבת
לינוי

Koala Girl

New member
המון מזל טוב!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

למעלה