המון המון תודות

מוחמד5

New member
המון המון תודות ../images/Emo24.gif

בשמי ,בשם רעייתי והנולד הרך המון המון תודות על הברכות
תודה רבה לכל מי שהתקשר ,שלח SMS ,השאיר הודעה במשיבון שלח מסר.... המון המון תודות
בתאריך ה 29\12 בשעה 18:10 בא לעולם הנולד הרך במשקל של 3.840 . ילד בריא ויפה. הלידה הייתה ארוכה אך נסבלת ולא כאובה . הכל עבר בשלום , אנחנו בסדר גמור , משתדלים ליהנות מכל רגע . מודים לכם מקרב לב על האהבה ,האכפתיות ,הדאגה וההתעניינות
*סליחה שלא הייתי זמין בפון (כי !! שכחתי את הפון בבית )

mike00

New member
אני מקווה שלא היתה פה טעות כתיב בין ו' ל-י'

לא נעים לשכוח את הפין בבית
מזל טוב מוחה,הרבה בריאות ואושר עם התינוק.

mike00

New member
נראה לי שזה הקטע הכי מפחיד לכל אבא...../images/Emo178.gif

מישהו זר ניגש עם כלי חד לג'ונסון של הבן שלך...שיואו,הייתי מקבל חררה..... אם הרב עושה טעות קטנה עם הבן שלי אני עושה ממנו קציצות

אני אומר בכל הרצינות..

שהאקט הזה מזעזע אותי עמוקות בכל פעם מחדש.. רק השבוע נכחתי בטקס הזה אצל בן דוד קרוב, ופשוט לא הצלחתי להנות מהאוכל או להיראות שמח.... לא מבין איך כולם נראו כ"כ שלמים עם הרעיון!! פעם עוד ניסיתי למחות בקול רם, ותמיד שמעתי "זו בסה"כ חתיכת עור.." או "בגיל הזה לא כ"כ מרגישים..".. נכון, הוא לא מרגיש כלום, לכן הוא צורח כאילו חתכו לו משהו..
בהנחה שיהיה לי בן, אין סיכוי שהוא יעבור את זה במתכונת המקובלת. במאה ה- 21 עדיין לא מבינים שניתוח כזה צריך לבצע עם הרדמה??

מוחמד5

New member
האמת !!

אשתי לא רוצה ברית, היא מפחדת. אבל אני כן רוצה . בטח שיש הרדמה , ההרדמה היא מקומית ולא כללית ,אם הייתה יודע מה הסיבוכים של ההרדמה הכללית היית חושב פעמיים. ההרדמה המקומית בהחלט מספקת מענה טוב ויעיל.

לא עקרוני מבחינתי אם זו הרדמה מקומית או כללית

העיקר להימנע ככל האפשר הן מסיבוכים והן מכאבים.... בדיוק אותם השיקולים כמו בכל ניתוח אחר!

מוחמד5

New member
../images/Emo8.gif

אני לא זוכר את הברית שלי זה בריא לעשות ברית. גם אם המחיר הוא יומיים של כאבים נשלטים (משחה ותרופות ).

עדיין מכובד מאד. אני נולדתי במשקל 3.00..

אשתי נולדה בערך 4.00... והיא באמת די גבוהה בשביל בחורה (1.71)

מוחמד5

New member
גבוה.

אני מכיר בחור מהצפון שנולד פג ,במשקל של 900 גרם וכיום הוא טייס.

למעלה