המון זמן לא היה פה שירשור אוכל לשבת...

akavishon

New member
המון זמן לא היה פה שירשור אוכל לשבת...

אצלינו לצהרים היתה פסטה עם רוטב עגבניות ועוד אחת עם רוטב כרישה ותפו"א ירושלמי. לערב מתוכננים שניצלים עם פירה ומרק עוף. מחר פיצה ופוקאצ'ה. בתאבון ושבת שלום.
 

akavishon

New member
כן...

אני לא מצלם אוכל של אחרים
 

fuks

New member
סחטיין... תחביב או שאתה גם עוסק בזה?

נראה סוג של מפעל שם.
 

חנול

New member
נכון. אני רושמת לעצמי "נ" רציני!

אבל זה בגלל שבזמןה אחרון אנחנו לא מבשלים בבית ורק אוכלים בחוץ. הילדה אוכלת בגן (או סובלת בבית). ביום רביעי היינו כולנו ב-"על האש" מוצלח במיוחד שכלל חלקים נבחרים של חיות נבחרות של הקצב המובחר חינאווי. אתמול בערב ארוחת ערב בסרגוס. היום עוד לא כ"כ אכלנו, והקטנה כירסמה שווארמה (או יותר נכון, בין כרוב כבוש לחמוצים היא כרסמה קצת בשר). בקיצור, אצלנו על הפנים, כך שניתן להבין למה לא פתחתי בכלל שרשור. מצד שני, יש לנו המלצה רצינית על ספר הבישול החדש של חנוך פרבר, שנקרא הנאות פשוטות, והמתכונים שנדגמו ממנו עד כה, היו מצויינים.
 

הגרי4

New member
אפשר מתכונים

הפונדו שוקולד נראה מצויין וגם הפאי תות שדה
 

חבר משק

New member
אצלנו...

בסופ"ש האמת כמעט לא יצא לנו לאכול מסודר למרות שאשתי הכינה פלפלים ממולאים טעימים מאוד. אבל רציתי לשתף בשיחוק שיצא לי לגמרי בפוקס. בשבוע שעבר באיזה ערב של יום עבודה (לא היו הרבה כאלה) מצאתי עצמי חושק בבלינצ'ס ולמרות שאני מאותגר-בישולית הצלחתי להעמיד לאחר שעה קלה שורה של בלינצ'סים טעימים עם מלית גבינה וקינמון שזכו להצלחה אצל יובל עד שעכשיו בארוחת ערב הוא אומר "אבל לא אלכנו בלינצ'ס..."
 

hag70

New member
כצפוי אנחנו לא מבשלים, אבל בחג אפיתי 2 עוגות

בעצם שתיהן בלי אפיה. אחת עוגת שוקולד קטלנית שהיא אמנם כבדה לאללה (המון חמאה ושוקולד מריר איכותי) אבל כזאת שאי אפשר להפסיק לישר אותה
והשניה עוגת גבינה ואפרסקים שאמנם עשתה לי המון בעיות, אבל בסוף יצאה פיצוצית (כי מה כבר יכול להתחרב עם 750 גרם שמנת מתוקה ואפרסקים מקופסא
.
 
למעלה