נכון. אני רושמת לעצמי "נ" רציני!
אבל זה בגלל שבזמןה אחרון אנחנו לא מבשלים בבית ורק אוכלים בחוץ. הילדה אוכלת בגן (או סובלת בבית). ביום רביעי היינו כולנו ב-"על האש" מוצלח במיוחד שכלל חלקים נבחרים של חיות נבחרות של הקצב המובחר חינאווי. אתמול בערב ארוחת ערב בסרגוס. היום עוד לא כ"כ אכלנו, והקטנה כירסמה שווארמה (או יותר נכון, בין כרוב כבוש לחמוצים היא כרסמה קצת בשר). בקיצור, אצלנו על הפנים, כך שניתן להבין למה לא פתחתי בכלל שרשור. מצד שני, יש לנו המלצה רצינית על ספר הבישול החדש של חנוך פרבר, שנקרא הנאות פשוטות, והמתכונים שנדגמו ממנו עד כה, היו מצויינים.