פיית השוקו
New member
המון זמן לא כתבתי כאן
היי המון זמן לא כתבתי כאן
עברה עלי תקופה עמוסה ולא קלה
מה שלומכם? שירונת? הדרי? טליונת? האם את עוד כאן?
מחר אני עובדת יום אחרון עם המטופלים שלי ואז יוצאת לחופשה של שבוע וחצי כמעט איזה כיף
כרגע נמצאת בשבוע 17 להריון (ילד שני ) לקח לנו המון זמן לקבל את ההחלטה הזו
המחלה שלי התפרצה אחי הלידה של הפייה הקטנה שלנו (היום בת 6 ועולה לכיתה א' )
אני נמצאת בהמון מעקבים רפואיים . כרגע סובלת מכאבי גב תחתון המוגלובין נמוך קצת שירד 11.00
כאבי ברך שמאל שחטפתי שם מכה רצינית לפני שבוע הרבה סחרחורות שמפריעות לי לנהוג מאז שאני בהריןן
שבוע הבא אנחנו יוצאים לחופשה אני הבעלולל והפייה הקטנה של שלושה לילות וארבעה ימים פה בארץ יהיה כיף
כרגע אני מלווה בטיפול רגשי ילד שאחד ההורים שלו מתמודד עם מחלה קשה .
ויש ספרים שעוסקים בנושא לילדים
אבל האמת שאין ספרים לילדם צעירים העוסקים ספציפית במחלה שלנו בלופוס וההתמודדות היום יומית איתה
חיפשתי משהו כזה לבת שלי .... שהיא בת 6
יש המון ספרים שמדברים על התמודדות עם אובדן שינוי התמודדות עם מחלות קשות אחרות של הורים עו ילדים
נראה לי שצריך לכתוב ספר כזה אולי נקרא לו " לאימא אסור שמש " או : "דרקון ושמו לופוס"
היי המון זמן לא כתבתי כאן
עברה עלי תקופה עמוסה ולא קלה
מה שלומכם? שירונת? הדרי? טליונת? האם את עוד כאן?
מחר אני עובדת יום אחרון עם המטופלים שלי ואז יוצאת לחופשה של שבוע וחצי כמעט איזה כיף
כרגע נמצאת בשבוע 17 להריון (ילד שני ) לקח לנו המון זמן לקבל את ההחלטה הזו
המחלה שלי התפרצה אחי הלידה של הפייה הקטנה שלנו (היום בת 6 ועולה לכיתה א' )
אני נמצאת בהמון מעקבים רפואיים . כרגע סובלת מכאבי גב תחתון המוגלובין נמוך קצת שירד 11.00
כאבי ברך שמאל שחטפתי שם מכה רצינית לפני שבוע הרבה סחרחורות שמפריעות לי לנהוג מאז שאני בהריןן
שבוע הבא אנחנו יוצאים לחופשה אני הבעלולל והפייה הקטנה של שלושה לילות וארבעה ימים פה בארץ יהיה כיף
כרגע אני מלווה בטיפול רגשי ילד שאחד ההורים שלו מתמודד עם מחלה קשה .
ויש ספרים שעוסקים בנושא לילדים
אבל האמת שאין ספרים לילדם צעירים העוסקים ספציפית במחלה שלנו בלופוס וההתמודדות היום יומית איתה
חיפשתי משהו כזה לבת שלי .... שהיא בת 6
יש המון ספרים שמדברים על התמודדות עם אובדן שינוי התמודדות עם מחלות קשות אחרות של הורים עו ילדים
נראה לי שצריך לכתוב ספר כזה אולי נקרא לו " לאימא אסור שמש " או : "דרקון ושמו לופוס"