המון זמן..

לייילה

New member
המון זמן..

לא כתבתי ולא עידכנתי,כי דברים הלכו והסתבכו ולא ידעתי איפה אני עומדת.. אבל כרגע דברים נראים ברורים יותר ואופטימים יותר.לאחר שלא אישרו לי את מתן הטיפול החדש,החלטתי לפעול בעצמי ואנשים טובים שרוצים לעזור לי החליטו גם הם לתת יד,ובקיצור התחילו לגייס עבורי תרומות,במקום העבודה שלי,דרך חברים ואנשים בעלי"כוח" בעיר בה אני מתגוררת,אילת. בקיצור,התרופה בדרך לארץ מארה"ב ואני מאוד מקווה שאני אוכל להודיע כאן בפה מלא
מחיוך ומאושר שאני מתחילה את הטיפול סופסופ! אני יכולה לומר לכם,שברגע שהנפש שקטה אז הגוף גם הוא נותן מנוחה קצת מהמחלה...ואני ממש זקוקה לזה. אגב.. אני עדיין מקום שני במרוץ ההמוגלובין הידוע שלנו? שיהיה לכם ערב חמים ונעים
שירז.

gaia20

New member
שירז! כל הכבוד על היוזמה של התרומות

!! בהחלט רעיון טוב, ואני מקווה איתך שבפעם הבאה שתכנסי לכאן תוכלי לספר לנו שהתחלת בטיפול! ואין ספק, דאגות גורמות לגוף לחלות....מסכימה איתך לגמרי! בקשר להמוגלובין, אני לא מרגישה נכון לעכשיו ששלי ירד, ושירי כבר ספרה בהודעה למטה ששלה הוא 9.6, אז אם שלך לא השתנה (היה 10 ומשהו, נכון?), נשארת מקום שני

ל3

New member
הי שירז

אני שמחה לשמוע ממך. כל הכבוד לחברים ולאלה שתרמו- זה רק מראה שהם באמת מעריכים אותך ואוהבים אותך מאוד וזה נפלא ומאוד מרגש. אני מאושרת בשבילך שהצלחת להשיג את הטיפול- כל הכבוד על רוח המחלמה וחוסר הויתור ומאחלת לך בהצלחה- אנא לעדכן אותנו -מבטיחה? לגבי התחרות, את עדיין שומרת על מקומך השני אך חברה ראו הוזהרתם, עוד לא אמרתי את המילה האחרונה
. היום קבלתי מנת ברזל אחרונה לסידרה ועכשו אני צריכה לחזור לרופאת המשפחה ולראות מה המשך הטיפול. מחר אלך אליה על הבוקר. למזלי היא התחילה לעבוד בימי שישי גם וזה היום היחידי הפנוי שלי ביי בנתיים שירי

למעלה