רעות שטיינברג
New member
המון חוויות מאתמול../images/Emo9.gif
אז ככה:אתמול נסעתי לראות את מי שחלם בת"א הגעתי להיכל התרבות ב17:30 בערך וחיכיתי ליד הכניסת אומנים להילה זיתון,קרן רמי,ויוסי אלמוג אהוביי
שמופיעים במחזמר ואחרי רבע שעה בערך הגיע הילה והיא מאוד שמחה שבאתי והצטלמנו ודיברנו ובדיוק שניה אחר כך היגיעה קרן רמי על הווספה שלה וגם היא שמחה שבאתי והצטלמנו גם ודיברנו ואחריה ב10 דקות היגיע הראל סקעת המקסים הוא ממש מתוק והוא זכר אותי מהפעם הקודמת שנפגשנו והצטלמנו ודיברנו
אחריו היגיע יוסי המאמי שלי והצטלמנו ודיברנו גם חחחחחחחח אחרי 5 דקות בערך ליטל גבאי עברה ליד היכל התרבות ואמרה לי שיש היום גם מרי לו אז אחרי שעשיתי תמונה גם איתה רצתי מהר לכניסת אמנים בהבימה למזלי נותרו עוד שעה וחצי עד לתחילת הההצגה אבל לצערי חלק מהקאסט היה כבר בפנים
אבל רובו עדיין לא הגיע.כשבאתי ראיתי את גיא המקסים מצוות ההפקה ודיברנו קצת ואז כשהוא נכנס הוא אמר לאביטל שאני בחוץ ומבקשת שהיא תרד והיא ירדה מיד והייתה הכי מתוקה בעולם ודיברנו המון זמן ואחריה היגיע גיא זוארץ המקסים ואיחלתי לו המון מזל טוב לכבוד החתונה עם יעלי והוא מאוד שמח והספקתי לפגוש גם את יגאל אלקיים,יגאל שדה,גומא,יואב,קארין,ואושרי לצערי לא יצא לי לפגוש את מיכלי,ניר,דיקלה,ערן,וטלי,ואת או שרי או אורנה תלוי מי הופיעה אתמול אבל לא נורא יהיו עוד המון הזדמנויות(בעיקר בדצמבר שמרי לו יגיעו לקריות
)אחר כך פגשתי עוד חלק מאנשי ההפקה המקסימים של מרי לו ושמחתי מאוד לראותם,וגם פגשתי את מור
.לאחר מכן הלכנו להיכל התרבות ונכנסתי להצגה ופגשתי שם את סיוון יאנג הסוכן הקודם של אמירוש ושמחתי מאוד לפגוש אותו
.מי שחלם מחזמר מקסים מאוד ושווה לכם ללכת לצפות בו הוא מדהים ועוצר נשימה ומאוד מיוחד.לפני סיום ההצגה אבא שלי ראה את טלי היא עברה ליד ההיכל והם דיברו והיא סיפרה לו שהיא הולכת להופעה בצוותא ומסרה לי ד"ש חם.וכשיסתיימה ההצגה חיכיתי ליוסי קרן והילה וגם ליטל באה לשם וחיכינו להם ביחד איתה אחרי שהילה וקרן יצאו אמרתי להם שהיה מדהים ודיברנו קצת ואז נפרדנו.אחר כך הצטלמתי עם השחקן המוכשר והמקסים והחתיך עודד ליאופולד.ואז יוסי יצא והוא הכיר לי את בת הדודה שלו שהיא אסנת מרצים לדירה 2 ואני פשוט הייתי בהלם כי אני מכורה לתוכנית הזאת ואסנת ומייקל הם אחד הזוגות האהובים עלי ביותר בתוכנית היא ממש מקסימה. היה ערב מדהים גם אתמול
.וביום רביעי פגשתי את אחד מחמשת אהוביי הנצחיים היי פייב את עידן יסקין
הוא היגיע לקריות עם ההצגה שלו כספיון והלכתי לפגוש אותו שם הוא פשוט מאמי והיה ותמיד יהיה מתוק אמיתי וכמובן שעשיתי תמונות איתו
.היה כיף אדיר ביום רביעי וחמישי
.
אז ככה:אתמול נסעתי לראות את מי שחלם בת"א הגעתי להיכל התרבות ב17:30 בערך וחיכיתי ליד הכניסת אומנים להילה זיתון,קרן רמי,ויוסי אלמוג אהוביי