המון טיפים 2

הדס100

New member
המון טיפים 2../images/Emo20.gif

חלקם ישמעו קצת קיטשים אולי, קבלו התנצלותי... 1. קיבלתם מתנה בעקיפין? תתקשרו תמיד להודות לאותו אחד שחשב עליכם. גם אתם תרגישו טוב יוןתר אחר כך וגם הוא ישמח ששמתם לב אליו. 2. תמיד תקדישו תשומת לב להורים של בן/בת הזוג... 3. וגם לאחים/אחיות/חיות... 4. זה טיפ קצת מאתגר, אבל מניסיון, הוא ממש חשוב אחרת מצפונכם ייסר אתכם: אם אתם נתקלים ברחוב בכלב או בחתול פצועים, קחו אותם!!! לפחות תסיעו אותם לצער בעלי חיים. אלה חיים. יצור שסובל. 5. קחו קורס בעזרה ראשונה. בתור חובשת אני יכולה לספר לכם שזה מעלה את הביטחון העצמי לשמיים וגם מאוד מאוד מועיל. כך אני תמיד סומכת על עצמי. 6. מדי פעם תכינו דברים בעצמכם- עיסת נייר, מסגרת לתמונה, תכשיטים... 7. תמיד---תעשו רק מה שאתם רוצים. אבל תמיד. אל תתנו לאיש להכתיב לכם מה לעשות. טוב, יש לי עוד המון, אבל אני עייפה... מקווה שאהבתם

psa

New member
הדס ,חייבת להודות../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נכון שלא שאלתם אותי ,אך ממש בא לי לספר... 1. תמיד עושה ,חובת נימוסין בסיסי(ההפך זה לא תמיד -אך עצם הנתינה זה בסדר...) 2. עשיתי ועוד איך... 3.עושה ועוד איך... 4.עשינו את זה 7 פעמים .... לצערי נשארנו רק עם אחד....
. 2 העדיפו לרעות בשדות זרים ,אחת נדרסה
אחד נעלם לפני חודשיים אך חתולים זה עם .וממש מסכימה עם סעיף זה. 5.אין סיכוי...לא אטפל בפצעים -אני כנה לא אנוכית... 6.עושה ועוד איך וממש אוהבת.... 7.הלוואי וזה היה קל....ולא אכנס לדיונים בנושא
מה זה אומר עליי שחיי מושלמים???? ערב נפלא ותודה הדס

למעלה