המון מזל טוב לאחד והיחיד -יעקב-

TAL BAR ZOHAR

New member
המון מזל טוב לאחד והיחיד -יעקב-../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

המון המון המון....מזל טוב לאחד הבולטים , אחד הבחורים המקסימים שהכרתי אישית !! הרבה אושר ועושר אינסופי , תרומתך לפורום עם המון אהבה אתה חד ומיוחד !! אוהב טל בר-זוהר . יעקב ...תאאקום !!

../images/Emo25.gifקוביתההההה מזל טוב עד 120 ../images/Emo140.gif

המון המון המון זמל טוב עד 120 הבה אושר ועושר יפה שלייייי מועהההההההההההההההה

DJ ELAD 17 A

New member
***מזל טוב !!!!!****

מזל ~ טוב לבחור הכי מהמם שיש המון אושר ואהבה והצלחה רבה !!! יעקוביי חולה עליייך

jakovstyle120

New member
תודה רבה טלילה,וכולם../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo36.gif

חברה, יחד עם יום הולדתי, חנוכה מתקרב (החג האהוב עליי) , וכמובן שזאת סיבה למ-ס-י-ב-ה שלא הייתה !! יום שלישי, 23.12.2008 !! ה-ה-א-נ-ג-ר 11 !! הצמד האהוב שלי מופיע , וכמובן ,יחד איתם הייתי רוצה לראות את כולם חוגגים !!
שיהיה שבוע טוב מדהים לכולם !! יעקב .

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gifמזל טוב, יעקב ../images/Emo8.gif

אור enjoy

New member
יום הולדת שמח יעקב../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב:] אתה בנאדם מדהים אני ממש שמחה שהכרתי אותך כל מי שמכיר אותך יודע שאתה מדהים ושיש לך אישיות מיוחדת ונהדרת אני מאחלת לעצמך שתגשים את כל משאלותייך ושיהיה לך רק טוב בכל מעשייך אוהבת אותך המון
אור אינג'וי

ELIRAN ZOAR

New member
יום הולדת שמח ג'ייכוסית :) זהבבבב

אתה תותח ..אין אין עלייך מת עלייך אתה הגדול מכולם!!! מזל טוב בצעקותתתתת.. בלאגניםםםםםםם יום הולדתתתתת.. איתך העולם נראה ורוד יותר.. חחחחח מואה והנה תמונה שלי איתך!! כמה שאתה חתיך!

ELIRAN ZOAR

New member
והנה ג'ייכוסית מסתכל על משו ונהנה :)

חחח לא יודע על מה הוא הסתכל אבל הוא חמודדדדדדדדד יעקב אתה הפרזנטור של פיצה דומינו חחחח סתכל מעלייך!! היה חמוד מוד מוד באותו יום!!

jakovstyle120

New member
אין לי מילים..תודה רבה רבה לכולם !!../images/Emo24.gif

שיהיה לכולם חג חנוכה שמח !! שתהיה שנה מוארת יותר מכל שנה אחרת !! אין עליכם אוהב הכי הרבה בעולם .. נפגשים מחר בה-א-נ-ג-ר 11
בית משוגעים שלא היה כמוהו .....

למעלה