המון מזל-טוב על פתיחתו של פורום ראשל"צ אני חדשה בראשון, גם זה נחשב
S shelycat New member 20/8/03 #2 שיהיה במזל../images/Emo57.gif גם אני ראשונית טרייה. מי ייתן והפורום החדש יהיה פורה ומעניין.
Y yoyo10 New member 20/8/03 #3 ../images/Emo49.gif לפתיחת הפורם ו../images/Emo50.gif אני ראשלצנית לשעבר זה נחשב
T tiny dancer New member 20/8/03 #4 ../images/Emo49.gif עבר הווה ועתיד כל הכבוד לראשון רויטל אגב אתמול פגשתי חברה שלך... לא ידעתי שזאת היא ובעלה שהכירו בינך לבין בעלך
../images/Emo49.gif עבר הווה ועתיד כל הכבוד לראשון רויטל אגב אתמול פגשתי חברה שלך... לא ידעתי שזאת היא ובעלה שהכירו בינך לבין בעלך
T tiny dancer New member 20/8/03 #6 סתם, דיברנו על ימים עברו ואז שאלתי עם מי את עוד בקשר ואז סיפרה את סיפור ההכרות. אבל יותר גדול מזה זה הסיפור על חברה אחרת שלה שרק בסוף הערב הסתבר לי שהיא מישהי שאני מכירה (גם מהשכבה שלכם) ונשואה ללא פחות לבחור שהכיר ביני לבין בעלי...אחחח ראשון קטנה..העולם כמרקחה
סתם, דיברנו על ימים עברו ואז שאלתי עם מי את עוד בקשר ואז סיפרה את סיפור ההכרות. אבל יותר גדול מזה זה הסיפור על חברה אחרת שלה שרק בסוף הערב הסתבר לי שהיא מישהי שאני מכירה (גם מהשכבה שלכם) ונשואה ללא פחות לבחור שהכיר ביני לבין בעלי...אחחח ראשון קטנה..העולם כמרקחה
L love amor New member 20/8/03 #8 מזל טוב על הפורום!../images/Emo85.gif אני גרה בחולון..אבל ממש בגבול ראשון ובעצם אני מבלה את רוב הזמן בראשון חח
מזל טוב על הפורום!../images/Emo85.gif אני גרה בחולון..אבל ממש בגבול ראשון ובעצם אני מבלה את רוב הזמן בראשון חח
Y y o n i X New member 20/8/03 #9 ../images/Emo49.gif אני כבר 18 שנה גר../images/Emo59.gif בראשון(מאז שנולדתי) ואני לא מתכוון לעבור משם...
../images/Emo49.gif אני כבר 18 שנה גר../images/Emo59.gif בראשון(מאז שנולדתי) ואני לא מתכוון לעבור משם...