המון מידע ותמונות חדשות יצאו היום!!

Serf SaN

New member
המון מידע ותמונות חדשות יצאו היום!!

ואוו!! עוד יומיים1!!#$#!@!# אההה ^^ אני מתחרפן D: ויצא היום כל כך הרבה מידע חדשששששש ^_____^ טוב טוב, נתחיל עם עמוד באתר הרשמי של פוג'י טיוי, שבו נמצאים תמונות חדשות של הדמויות ^^ מכל הכיוונים ^^ וגם של מפקד DATS ושני פקידות DATS!!!@!$##@!# ^__^ אתם פשוט חייבים להיכנס ^___^. ד"א, למפקד קוראים סאטסומו רטארו, לפקידה השמאלית קוראים שיראקוואה מיגומי, ולימנית קוראים קורוקאווה מיקי. D:

Serf SaN

New member
אתר חדש של באנדאי עלה, עם תמונות של

הדיגי'כלי iC, עם מלא תמונות ^^ תסתובבו שם קצת D:

Serf SaN

New member
פרסומת חדשה של דקה וחצי!!!@!%@&&*%*

וואי, אתם לא יודעים עד כמה מחורפן אני עכשיו D: בכל מקרה, יצאה פרסומת חדשה של דקה וחצי, למרות שהדבר החדש היחיד שם זה ***ספוילר*** הדיג'יסול של טומה ויושינו ^_^. שהם כל כך סוגוי *_* קחו לינק לצפיה באינטרנט, מהאתר הרשמי של באנדאי.. וזה חוקי! אז אפשר לשים פה ^^..אני מקווה XD

קורורו

New member
XDDD

אתה נשמע על כדורים או משהו

Serf SaN

New member
באותו רגע באמת הייתי @@

אבל אם היית רואה המון מידע חדש של סדרה שאת אוהבת, את לא היית מתנהגת ככה? D;

המפקד הוא satsuma rentarou,

הפקידה השמאלית היא shirakawa megumi והימנית היא kurokawa miki. היית קרוב
אבל אתה בטוח בקשר לשמות הבנות? לקאנג'י של השמות שלהן יש הרבה קריאות שונות...אגב, שיראקאווה פירושו "נהר לבן", וקורוקאווה הוא "נהר שחור". נחמד ^^

Serf SaN

New member
LOL XD

אני לא תרגמתי XD אני רק העברתי את זה מאנגלית (בדיג'ימון הימיצו) לעברית D: ד"א, שימו לב לתמונה מצחיקה ששמו בפורום WTW.. XD

Serf SaN

New member
צודק D:

ד"א, אם אתה יכול לתרגם גם את שאר הדברים שכתובים באותו עמוד עם הדמויות החדשות, זה יהיה פשוט נהדר [: פשוט בשום מקום לא תרגמו עדין ^^;

קורורו

New member
יש לו קוקו!

נו, לנער משקפת חסר המשקפת ששכחתי כרגע את שמו (מסאנו?) אני אוהבת קוקו! D: הדובון כ"כ חמוד
ולמה לבת יש מבט מפחיד?...

סוף סוף קצת מידע באנגלית!

למרות שנראה לי שאני היחיד שעוד לא ידע אותו
עלילה כללית מ-animenfo.com דמויות+מדובבים מ-bestanime.com האתר הרשמי של טואי אנימיישן אני לא יודע אם חידשתי משהו, אבל שיהיה
והנה מוויקיפדיה. יש שם ממש המון חומר וזה נורא מקיף, אבל כמו שכתוב בהתחלה-לא בטוח שהכל נכון וזה די השערתי, כי הסדרה עוד לא יצאה.

למעלה