המון שאלות ממובטלת טריה

sweetyael

New member
המון שאלות ממובטלת טריה

1) מה ההבדל בין לחתום בלשכה רגילה או בלשכה לאקדמאים ? (יחס, קבלת עבודה אחרי 60 יום ,קורסים ?) 2) איזה קורסים פתוחים ? האם זה הולך לפי איזור המגורים ? (האם יש הבדל בין הרצליה לפ"ת או שזה כללי למרכז ?) האם מקבלים איזושהיא קצבה בזמן הקורס? האם משלמים על הקורס? מה קורה אם מתקבלים לקורס לקראת סוף האבטלה ? 3) איך אפשר להתחמק מעבודות בצורה אלגנטית בלי לקבל קנס ? (אני אמא לתינוק בן 3 חודשים האם השימוש בכך שאני חייבת להניק תופס ?) 4) למישהו יש נסיון עם הלשכה בפ"ת/הרצליה - יש מישהו נחמד שם בין הפקידים ? המון תודה וחג שמח

המון תשובות

1. בלשכת אקדמאים מתייחסים יותר טוב לפי דעתי וגם הם צריכים בחודשיים הראשונים לחפש לך עבודה בתחום למרות שמבחינתם אם את לא לוקחת לא נורא , או לא מוצאת לא נורא, יש קלסרים עם עבודות ומה שאת מוצאת מבקשת מהם שיוציאו לך פרטים על העבודה. כעקרון אחרי חודשיים הם צריכים לתת לך כל עבודה (למרות שזה תלוי בפקידה). 2. לקורסים יש לוח תלוי בלשכה ואני לא חושב שהם תלויים במקום המגורים. אני חושב שמשלמים לך בזמן שעושים את הקורס,למרות שלא עשיתי. 4. הלשכה בהרצלייה הם מאוד נחמדים וגם הפקידה שהייתי אצלה היתה נחמדה (לא אילצה אותי לקחת כל עבודה אחרי חודשיים) , אבל זה תלוי בשם המשפחה ואז את מופנית לפקידה המתאימה.

tamarzohar

New member
תשובות נוספות

האמת שאין לך מה לדאוג לא שמעתי על מישהו שהלשכה מצאה לו עבודה ! למעשה אני מכירה מתכנת שבתקופה הכי טובה של ההי טק כשהיית מוצא עבודה תוך שבוע חתם בלשכה 4 חודשים ( סתם כי לא התחשק לו לעבוד ) ואז מצא עבודה תוך שבוע לבד - עצוב אולי אבל טוב בשבילך בקורסים לא מקבלים היום כסף - זה ממש חדש מתחילת השנה כך שאין ממש קורסים בכל מקרה הקורסים (אלא שכבר יש ) לפעמים עולים ולפעמים לא בכל מקרה מורידים לך 30% מהזכאות שאת עושה קורס כך שבכל מקרה זה עולה הקורסים כמה שאני יודעת כללים למרכז מקווה שעניתי לך על השאלות וחג שמח גם לך

למעלה